Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND

Код:725339
Немає в наявності
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7 SILVER WITH GRAPHITE BAND фото
cashback iconКешбек 338 ₴
33 800

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ. МАТЕРІАЛИ ПРЕМІУМ-КЛАСУ

Надійні кнопки управління, працюючі у будь-якому середовищі, поєднуються з новим чутливим сенсорним інтерфейсом для швидкого доступу до налаштувань і функцій.

Пристосуйте зовнішній вигляд годинника до свого способу життя завдяки стильному DLC або титановому безелю.

КАТАННЯ НА ГІРСЬКИХ ЛИЖАХ І ФУНКЦІЇ ДЛЯ СЕРФІНГУ

Будьте проінформовані, коли знаходитеся на снігу. Цей встановлений профіль може розрізняти підйом і спуск на лижах. Він автоматично показує метрики, специфічні для підйому або спуску.

Будьте готові упіймати декілька хвиль

Fenix 7S працює з Surfline Sessions для створення відео кожної спійманої хвилі перед камерою Surfline. Згодом, завдяки підписці на Surfline Sessions, ви зможете проглянути, як ви їх здолали.

ДИНАМІКА ДЛЯ ГІРСЬКИХ ВЕЛОСИПЕДІВ

Відстежуйте деталі кожної поїздки на гірському велосипеді завдяки спеціальним показникам, а також параметрам grit і flow, що оцінює складність траси і плавність вашого спуску, даючи вам показник, щоб перевершити його наступного разу..

ТРЕНУВАННЯ HIIT

Цей профіль активності відстежує ваші високоінтенсивні інтервальні тренування, включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та інші. Встановіть кількість повторів, інтервали роботи/відпочинку і так далі

ПРОПОЗИЦІЇ ЩОДЕННИХ ТРЕНУВАНЬ

Щоб користуватися вказівками по тренуваннях, які враховують ваші дані та рівень фізичної підготовки,-отримуйте щоденні рекомендації для бігу і велосипедної їзди на основі поточного тренувального навантаження і тренувального статусу.

ПОКАЗНИКИ ЕФЕКТИВНОСТІ. ВИТРИВАЛІСТЬ В РЕЖИМІ РЕАЛЬНОГО ЧАСУ

П

Переглядайте розширені показники тренувань, серед яких динаміка бігу, VO2 max з поправкою на температуру і висоту, адаптація по трейловому біжу, радник з відновлення і так далі. Використайте ці дані, щоб відстежувати і керувати навантаженнями, а також уникнути перенапруження на початку бігу або їзди на велосипеді.

ПІДТРИМКА ДЕКІЛЬКОХ СУПУТНИКІВ І БАГАТОДІАПАЗОННИХ ЧАСТОТ

Отримайте доступ до декількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, GLONASS і Galileo) для відстежування в складніших умовах, ніж з використанням тільки GPS.

З версією Sapphire ви отримаєте відмінну точність відстежування, використовуючи технології, раніше доступні тільки військовим. Отримайте доступ до декількох частот, які посилають навігаційні супутники, для поліпшення точності визначення місць розташування в місцях, де сигнали GNSS відбиваються, слабкі або зазвичай не проникають.

ДАТЧИКИ ABC. КАРТИ

Здійснюйте навігацію по маршруту за допомогою датчиків ABC, включаючи висотомір для даних про висоту, барометр для спостереження за погодою і 3-осьовий електронний компас.

Катайтеся по схилах із заздалегідь завантаженими картами SkiView, переглядайте назви трас і рівні складності для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

Викачайте карти TopoActive зі всього світу, щоб продовжити свої подорожі. Використайте Wi-Fi, щоб легко завантажувати і оновлювати карти і програмне забезпечення без використання комп'ютера.

УПРАВЛІННЯ ЗАРЯДОМ. СОНЯЧНА ЗАРЯДКА БАТАРЕЇ

Переглядайте, як різні налаштування і датчики впливають на тривалість роботи акумулятора, і вносите зміни для коригування тривалості роботи. Отримайте до 18 днів автономної роботи в режимі розумного годинника з додатковими 4 днями під час зарядки від сонячного світла – і до 57 годин в режимі GPS з додатковими 15 годинами під час зарядки від сонячного світла.

ПУЛЬС – НА ЗАП'ЯСТКУ

Оптична технологія виміру сердечного ритму визначає інтенсивність активності, а також варіабельну сердечного ритму для розрахунку рівня стресу. Також відстежує пульс під водою без ремінцевого пульсометра.

ДАТЧИК КИСНЮ В КРОВІ

Для відстежування адаптації на висоті або якості сну, датчик кисню в крові використовує світлові промені на вашому зап'ястку, щоб визначити, наскільки добре ваше тіло насичується киснем.

ОЦІНКА І РОЗШИРЕНИЙ МОНІТОРИНГ СНУ

Отримайте розподіл сну на фази легкого, глибокого і швидкого сну. Прогляньте все це на спеціальному виджете, що містить вашу оцінку сну і статистику. Оптимізуйте енергетичні запаси тіла, використовуючи варіабельну сердечного ритму, стрес, сон та інші дані, щоб визначити, коли ви готові бути активними або коли вам, можливо, знадобиться відпочити.

ВІДСТЕЖУВАННЯ САМОПОЧУТТЯ, ГІДРАТАЦІЇ

Використовуючи дані про стан тіла з різних датчиків годинника, ця функція з єдиного погляду дає інформацію про ваші щоденні тенденції по самопочуттю.

Записуйте впродовж дня, скільки ви споживаєте рідини – для нагадувань про гідратацію. Коли включена автоматична мета по кількості рідини за день – ви навіть побачите приблизну втрату поту після активності та ваша мета буде відповідно відкоригована.

РОЗУМНІ ПОВІДОМЛЕННЯ. МУЗИЧНІ ЗАСТОСУВАННЯ. БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY

Отримуйте повідомлення електронної пошти, текстові повідомлення і повідомлення прямо на годиннику, коли вони сполучені з сумісним пристроєм. Завантажуйте музику і списки відтворення з аккаунтів Spotify, Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Для прослуховування без телефону використайте безпровідні навушники (продаються окремо).

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

MIP

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

260 x 260

Сенсорний дисплей

Так

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Шагомір

Термометр

Компас

Альтиметр

Пульсоксиметр

Гироскоп

Оптичний датчик пульсу

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

ANT+

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Розрахунок пройденої відстані

Пошук телефону

Моніторинг

Калорій

Стресу

Відстеження сну

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Aвтономність

Час роботи

До 18 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IP68

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

47 х 47 х 14.5 мм

Вага

79 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера