Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR EDITION MINERAL BLUE DLC TITANIUM WITH WHITESTONE BAND

Код:722470
Немає в наявності
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR EDITION MINERAL BLUE DLC TITANIUM WITH WHITESTONE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR EDITION MINERAL BLUE DLC TITANIUM WITH WHITESTONE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR EDITION MINERAL BLUE DLC TITANIUM WITH WHITESTONE BAND фото
Смарт-годинник GARMIN FENIX 7X SAPPHIRE SOLAR EDITION MINERAL BLUE DLC TITANIUM WITH WHITESTONE BAND фото
cashback iconКешбек 457 ₴
45 760
Колір
Black фото
Білий фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ЗУСТРІЧАЙТЕ БУДЬ-ЯКІ СПОРТИВНІ ЗАВДАННЯ АБО ВИКЛИКИ НА ВІДКРИТОМУ ПОВІТРІ З НАДІЙНИМИ МУЛЬТИСПОРТИВНИМИ GPS-ГОДИННИКАМИ FENIX 7X SOLAR

Його лінза для зарядки від сонячних батарей Power Glass™ використовує енергію сонця для подовження терміну служби акумулятора — живлення розширених тренувальних функцій, спортивних додатків, датчиків моніторингу здоров’я та іншого.

  • Отримуйте енергію від сонця та заряджайте свій годинник рідше.
  • Пульсометр на зап’ясті (1) та пульсоксиметр Pulse Ox2 дадуть вам знати про стан організму.
  • Коли настає темрява, вбудований світлодіодний ліхтарик допоможе вам рухатися далі.
  • Ви бігаєте та катаєтеся на велосипеді. Ми відстежуємо усю вашу статистику.
  • Слухайте улюблені треки прямо з годинника, без необхідності тримати телефон під рукою.
  • Більше активності. Менше заряджань. Сонячна зарядка забезпечує до 37 днів автономної роботи в режимі смартгодинника (3).
  • Приймайте виклики з надійним мультиспортивним GPS-годинником fenix 7x Solar.
 
 

РОЗРОБЛЕНИЙ ДЛЯ МАКСИМАЛЬНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ

Годинник Garmin fenix 7x Solar має оновлений надміцний спортивний дизайн, великий 1.4-дюймовий екран із зарядом від сонячної батареї та корпус діаметром 51 мм. Його перевірено відповідно до військових стандартів США на стійкість до температур, ударів та води.

СЕНСОРНИЙ ЕКРАН І КНОПКИ

Надійні кнопки керування, якими зручно користуватись за будь-яких умов, поєднуються з новим чутливим сенсорним інтерфейсом для швидкого доступу до опцій та функцій.

ПРЕМІАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ

Стильний безель з нержавіючої сталі гармонійно поєднується з вашим щоденним образом.

ВБУДОВАНІ СПОРТИВНІ ДОДАТКИ

Використовуйте попередньо завантажені профілі активності для трейлового бігу, плавання, бігу, їзди на велосипеді, походів, веслування, лиж, гри в гольф, серфінгу, скелелазіння в приміщенні тощо.

ПРОФІЛЬ «BACKCOUNTRY SKI»

Отримайте ще більше корисної інформації під час катання на лижах, сноуборді чи занять альпінізмом. Попередньо завантажений профіль Беккантрі дозволяє годиннику ідентифікувати сходження та спуски. Він автоматично розрізняє катання на лижах і альпінізм і відображає показники, характерні для цих фаз катання.

ДИНАМІКА БІГУ НА ЛИЖАХ

При сполученні з нагрудним пульсометром HRM-Pro™ (продається окремо) показник потужності їзди на лижах допомагає виміряти фактичне навантаження під час тренувань з лижного кросу.

ФУНКЦІЇ ДЛЯ СЕРФІНГУ

Приготуйтесь зловити хвилю. При сполученні fenix 7x з додатком Surfline Sessions™ на сумісному смартфоні ви можете створювати відео кожної хвилі за допомогою камери4 Surfline®. Потім ви зможете переглянути відзнятий матеріал і оцінити результати з підпискою Surfline Sessions.

MTB ДИНАМІКА

Відстежуйте деталі кожної поїздки за допомогою спеціальних метрик для гірських велосипедів, а також показників Grit™ і Flow™, які оцінюють складність траси та плавність спуску. Таким чином, ви отримуєте кількісні значення, з якими можна порівнювати свої майбутні результати.

HIIT-ТРЕНУВАННЯ

Цей профіль активності відстежує ваші високоінтенсивні інтервальні тренування (HIIT), включаючи AMRAP, EMOM, Tabata та користувацькі вправи. Встановіть кількість раундів, інтервали роботи/відпочинку тощо.

ЩОДЕННІ РЕКОМЕНДОВАНІ ТРЕНУВАННЯ

Отримуйте щоденні рекомендації для бігових та велотренувань на основі вашого поточного тренувального навантаження та стану тренованості.

ВІЗУАЛЬНИЙ ПРОГНОЗ ЧАСУ ГОНКИ

На основі історії ваших бігових тренувань та загального рівня фізичної підготовки ця функція пропонує розрахунковий темп для обраної дистанції. Тенденції показують, який вплив мають ваші тренування з часом.

ТЕХНОЛОГІЯ PACEPRO™

Перша у своєму роді функція PacePro допомагає підтримувати правильний темп з урахуванням ухилу місцевості під час бігу.

ФУНКЦІЯ CLIMBPRO

Використовуйте вбудовану програму-планувальник підйомів ClimbPro для перегляду актуальної інформації про поточний і майбутній підйоми з даними ухилу, відстані та висоти, а також інформацію про спуски та рівнини.

СПОРТИВНІ ПОКАЗНИКИ

Переглядайте розширені спортивні дані, включаючи бігову динаміку, значення VO2 max, яке коригується відповідно до спеки та умов високогір’я і трейлового бігу, рекомендації по відновленню тощо.

ВИТРИВАЛІСТЬ У РЕАЛЬНОМУ ЧАСІ

Використовуйте ці дані, щоб відстежувати та керувати своїми навантаженнями, а також допомагати уникнути перенавантаження на початку бігу або їзди на велосипеді.

РЕКОМЕНДАЦІЇ ПО ВІДНОВЛЕННЮ

Після кожного тренування час відновлення дає вам знати, коли ви будете готові до наступного важкого тренування. Враховується навіть інтенсивність тренувань і такі фактори, як стрес, щоденна активність і сон.

ВБУДОВАНИЙ ЛІХТАРИК

Щоб допомогти вам орієнтуватися в умовах слабкого освітлення, вбудований світлодіодний ліхтарик забезпечує яскравий та стабільний промінь. Має 4 режими яскравості.

БАГАТОСМУГОВИЙ ПРИЙМАЧ СУПУТНИКОВИХ СИСТЕМ (GNSS)

Отримайте доступ до кількох глобальних навігаційних супутникових систем (GPS, GLONASS і Galileo) для відстеження в складніших середовищах, ніж тільки GPS.

ДАТЧИКИ ABC

Годинники fenix 7 пропонують комплект датчиків ABC для навігації, включаючи альтиметр для вимірювання висоти, барометр для спостереження за погодою та тривісний електронний компас.

КАРТИ ПОЛІВ ДЛЯ ГОЛЬФУ

Отримайте доступ до повноколірних карт CourseView для більш ніж 42 000 полів для гольфу по всьому світу. Крім того, пропонуються функції «button targeting» (прицілювання за допомогою кнопки) і розрахунок відстані «PlaysLike Distance».

ГІРСЬКОЛИЖНІ КАРТИ SKIVIEW™

Підкорюйте спуски за допомогою гірськолижних карт SkiView, переглядайте назви та рівні складності трас для більш ніж 2000 гірськолижних курортів по всьому світу.

ЗАВАНТАЖУЙТЕ ТОПОГРАФІЧНІ КАРТИ

Завантажуйте TopoActive Maps з усього світу, щоб продовжити свої дослідження. Використовуйте вбудований Wi-Fi®, щоб легко завантажувати та оновлювати карти та програмне забезпечення без використання комп’ютера.

ФУНКЦІЯ "ПОПЕРЕДУ" (UP AHEAD)

Отримуйте швидкий і зручний доступ до інформації про обрані контрольні точки POI попереду. Переглядайте показники продуктивності, проміжні відрізки та відстань/висоту, а також короткий огляд ключових точок маршруту попереду.

КЕРУЙТЕ ЖИВЛЕННЯМ

Дана функція показує, яким чином різні налаштування і датчики впливають на період роботи батареї годинника, дозволяючи вам вносити зміни для збільшення періоду роботи на ходу.

ПІДЗАРЯДКА ВІД СОНЦЯ

Отримайте до 28 днів автономної роботи в режимі смартгодинника з додатковими 9 днями при зарядці від сонячної енергії (3) та до 89 годин у режимі GPS з додатковими 33 годинами при зарядці від сонячної енергії5.

ПУЛЬСОМЕТР НА ЗАП’ЯСТІ

Оптичний пульсометр визначає інтенсивність ваших фізичних занять, а також варіабельність частоти пульсу для розрахунку балів рівня стресу. Крім того, пульсометр працює під водою без нагрудного датчика.

ПУЛЬСОКСИМЕТР PULSE OX

Датчик Pulse Ox2 направляє промінь світла на ваше зап'ястя, щоб визначити, наскільки добре ваш організм засвоює кисень. Пульсоксиметр використовується для оцінки акліматизації до умов високогір'я і спостереження за сном.

РОЗШИРЕНЕ ВІДСТЕЖЕННЯ СНУ

Отримайте повний аналіз фаз легкого, глибокого та швидкого сну. Переглядайте всі ці дані на спеціальному віджеті включно з оцінкою сну та аналітикою.

МОНІТОРИНГ ЕНЕРГІЇ BODY BATTERY

Оптимізуйте енергетичні ресурси у вашому організмі, використовуючи дані варіабельності серцевого ритму, стресу, сну та інші. Дана функція допомагає вам краще розуміти, коли ваш організм готовий до активності, а коли краще відпочити.

СТЕЖЕННЯ ЗА ДИХАННЯМ

Дізнайтесь, як ви дихаєте протягом дня, уві сні, під час дихальних вправ та занять йогою.

ВІДСТЕЖЕННЯ СТАНУ ЗДОРОВ’Я

Використовуючи дані з різних датчиків годинника Garmin fenix 7x Solar, ви можете легко відстежувати щоденні біометричні показники та самопочуття.

ВІДСТЕЖЕННЯ ВОДНОГО БАЛАНСУ

Записуйте щоденне споживання рідини, щоб пам’ятати про дотримання водного балансу. Коли автоматична ціль увімкнена, ви навіть зможете побачити приблизну втрату поту після тренування, а ваша ціль буде відповідно відкоригована.

СМАРТНОТИФІКАЦІЇ

Отримуйте електронні листи, текстові повідомлення та нагадування прямо на годинник при сполученні з сумісним пристроєм.

МУЗИЧНІ ДОДАТКИ

Завантажуйте пісні та плейлисти з музичних додатків Deezer або Amazon Music (може знадобитися підписка). Використовуйте бездротові навушники (продаються окремо) для прослуховування музики без телефона.

БЕЗКОНТАКТНІ ПЛАТЕЖІ GARMIN PAY™

Оплачуйте покупки за допомогою системи безконтактних платежів Garmin Pay з платіжними картками від банків-учасників.

ФУНКЦІЇ БЕЗПЕКИ ТА СТЕЖЕННЯ

Коли ваш годинник сполучений зі смартфоном, ваше місцеперебування можна передавати вашим контактам вручну або автоматично під час деяких занять на свіжому повітрі за допомогою функції виявлення аварій6.

МАГАЗИН CONNECT IQ

Завантажуйте циферблати, поля даних, додатки та віджети з магазину Connect IQ Store на сумісний смартфон, а потім синхронізуйте з годинником.

1Див. правила безпеки та інформацію щодо пристрою. У зв'язку з технологічними обмеженнями використання оптичних датчиків монітора серцевого ритму, якими обладнані портативні прилади GARMIN, деякі свідчення серцевого ритму будуть неточними при певних обставинах. Зазначені обставини залежать від фізичних даних користувача, типу та інтенсивності фізичних навантажень. Дані монітора серцевого ритму не призначені для використання в медичних цілях і не можуть бути використані для діагностики, лікування або профілактики будь-яких захворювань. Неточність показників оптичного монітора серцевого ритму під час фізичних навантажень не є гарантійним випадком.

2Пульсоксиметр Pulse Ox не є медичним пристроєм і не може використовуватися для діагностики або моніторингу будь-якого медичного стану. Див. інформацію щодо точності показників.

3При носінні протягом 3 годин на день в умовах освітленості 50 000 люкс.

4При синхронізації з додатками Garmin Connect і Surfline.

5При постійному носінні в умовах освітленості 50 000 люкс.

6При синхронізації з сумісним смартфоном; функції Incident Detection (детектор аварій) та Assistance (допомога) не повинні використовуватись, як головний або єдиний спосіб отримання допомоги.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія
Операційна система

Пропрієтарна

Сумісність з ОС

Android

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

MIP

Діагональ дисплея

1,4"

Роздільна здатність дисплея

280 х 280

Сенсорний дисплей

Так

Особливості дисплея

Щільність пікселів: 283 ppi

Матеріал лінзи: Power Glass™

Тип дисплея: Монохромний transflective MIP, що читається на сонці

Технічні характеристики

Розмір вбудованої пам'яті
Датчики

Акселерометр

Термометр

Оптичний датчик серцевого ритму

GPS

GLONASS

Galileo

Технологія SatIQ

Електронний компас

Гироскоп

Пульсоксиметр Pulse Ox

Барометричний альтиметр

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

ANT+

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Будильник

Секундомір

Таймер

Синхронізація часу за GPS

Автоматичний перехід на літній час

Моніторинг

Калорій

Сну

Пульсу

Фізичної активності

Стресу

Температура

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Сповіщення про дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Функції для спорту

Біг

Гольф

Еліптичний тренажер

Піший туризм

Хокей

Ракетбол

Плавання

Настільний теніс

Теніс

Біг на доріжці

Ходьба

Йога

Бадмінтон

Біг у залі

Кардіо-тренування

Силова підготовка

Сквош

Регбі

Американський футбол

Бокс

Веслування на тренажері

Баскетбол

Режим плавання на відкритій воді

Альпінізм

Біг на вулиці

Веслування

Швидкісні водні види спорту

Особливості

Матеріал безелю: Нержавіюча сталь

Solar: так

Quickfit ремінець для годинника: 26 мм

Витримує тиск до: 10 ATM

Aвтономність

Тип акумулятора
Зарядка

Сонячна панель

Магнітна зарядка

Час роботи

До 28 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Захист від вологи та пилу

IPX7

Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

51 x 51 x 14.9 мм

Вага

89 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера