Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD

Код:725345
Очікується
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Смарт-годинник GARMIN VENU SQ MUSIC EDITION NAVY/GOLD фото
Кредит 0,01% до 25 платежів

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Смарт-годинник GARMIN VENU SQ

Розумний GPS-годинник Venu Sq вміє відстежувати частоту пульсу, показник енергії Body Battery та рівень денного стресу, параметри та якість сну та інші показники, мотивуючи свого власника вести активніший спосіб життя. Ви можете займатися ходьбою, бігом, йогою або плаванням (водонепроникність годинника становить 5 АТМ), їздити на велосипеді, пробувати й інші види спорту – годинник має понад 20 попередньо завантажених додатків для занять як у приміщенні, так і на свіжому повітрі. Завдяки сповіщенням від сполученого смартфона, навіть під час пробіжки або велопрогулянки ви не пропустите важливі дзвінки або текстові повідомлення.

БЕЗПЕКА ТА СТЕЖЕННЯ

Функції «Виявлення аварій» (під час прогулянок, пробіжок та велосипедних поїздок) та «Допомога» передають актуальні координати вашого розташування заздалегідь заданим контактам для екстреного зв'язку. Функція LiveTrack дозволяє друзям та близьким відстежувати ваше переміщення у реальному часі під час тренувань чи змагань на відкритому повітрі.

GARMIN PAY

У пристрої передбачена система безконтактних платежів Garmin Pay™ для зручної оплати покупок та проїзду на деяких видах транспорту. Заряду батареї годинника вистачає на 6 днів автономної роботи. У режимі GPS пристрій може працювати без підзарядки до 14 годин, у режимі GPS+музика – до 6 годин.

ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

Творці моделей лінійки Venu Sq серйозно підійшли до питань здоров'я, оснастивши новинки набором корисних опцій спостереження за роботою організму, властивим усім сучасним смарт-годинникам Garmin. Це і цілодобовий вимір частоти пульсу за допомогою пульсометра Elevate (показання знімаються кілька разів на секунду, 24 години на добу), і розширене спостереження за параметрами сну за допомогою пульсоксиметра, стеження за диханням, попередження при надто високих або низьких значеннях частоти пульсу, відстеження циклу, водного балансу, рівня стресу (з нагадуваннями про необхідність розслаблення) та інші. Інноваційне спостереження за рівнем енергії організму Body Battery допомагає планувати найкращий час для тренувань, відпочинку та сну.

ОСОБЛИВОСТІ

У пристрій включені чотири дихальних вправи - два варіанти вправи “Релакс і фокус” для підвищення концентрації уваги та зниження стресу протягом дня, “Стійкість” та вправа “Спокій”, що допомагає заснути. Завершивши виконання дихальних вправ, на екрані годинника ви побачите їх результат - підсумкові дані з показниками дихання, середньою частотою пульсу та зміною рівня стресу, а пізніше, за бажання, переглянете ці дані у графічній формі, у безкоштовному додатку Garmin Connect.

СПОРТ ТА НАЛАШТОВУВАНІ ТРЕНУВАННЯ

Годинник Venu Sq запропонує вам понад 20 вбудованих спортивних додатків для різноманітних спортивних занять, включаючи пілатес, йогу, силові тренування, біг, плавання у басейні, велоспорт, гольф та інші. Крім того, пристрій відстежує кількість пройдених вами кроків, хвилини інтенсивних занять, витрачені калорії тощо.

ПОТРІБНА ДОПОМОГА У ПЛАНУВАННІ ЗАНЯТЬ?

Крім попередньо завантажених тренувань, у моделі Venu Sq передбачені можливості завантаження тренувань з додатка Garmin Connect і та налаштовувані тренування, які ви можете створювати особисто. Для підготовки до забігу на 5 км, 10 км або довшу дистанцію скористайтесь безкоштовними тренувальними планами Garmin Coach, створеними спеціально для вас, з урахуванням ваших цілей та спортивних можливостей, і дотримуйтесь порад особистого віртуального тренера, що відображаються на екрані вашого годинника Venu Sq.

ПОКАЗНИКИ СНУ, ВИМІР ДИХАННЯ ТА ПУЛЬСОКСИМЕТРІЯ

Розширене спостереження за сном включає оцінку тривалості фаз легкого, глибокого та швидкого сну. Крім того, годинник Venu Sq вимірює кількість циклів дихання за хвилину та рівень насичення крові киснем за допомогою вбудованого пульсоксиметра. Після пробудження ви можете переглянути статистику сну у додатку Garmin Connect, де буде показано, чи достатньо якісним був ваш сон і чи набралися ви сил для наступного дня. Пульсоксиметр може виконувати окремі вимірювання у будь-який час протягом дня. Пристрій Venu Sq також підтримує цілодобове відстеження показів пульсоксиметра, яке можна вимкнути за допомогою користувацьких налаштувань.

Характеристики

Загальні характеристики

Серія

VENU SQ

Сумісність з ОС

Apple iOS

Для кого
Додаток для смартфона

Garmin Connect

Фізичні характеристики

Форма годинника

Дисплей

Тип дисплея

Кольоровий

Діагональ дисплея

1,3"

Роздільна здатність дисплея

240 х 240

Технічні характеристики

Датчики

Шагомір

Акселерометр

Лічильник калорій

Термометр

Компас

Оптичний датчик серцевого ритму

Датчик рівня насиченості киснем

Пульсоксиметр

Інтерфейси та підключення

Bluetooth

ANT+

Wi-Fi

Підтримка GPS

Так

Наявність камери

Ні

Функціональність

Телефонні дзвінки
Функції

Пошук телефону

Моніторинг

Сну

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Повідомлення

Соціальні мережі

Електронна пошта

Телефонні дзвінки

Події календаря

Повідомлення про SMS

Повідомлення з додатків активності

Особливості

Витримує тиск до: 5 ATM

Aвтономність

Час роботи

До 6 днів

Ремінець та корпус

Регулювання довжини ремінця

Так

Змінний ремінець

Так

Матеріал корпуса
Матеріал ремінця
Колір корпуса
Колір ремінця

Габарити і комплектація

Габарити (ВхШхГ)

40.6 х 37 х 11.5 мм

Вага

38 г

Комплектація

Гарантійний талон

Кабель для заряджання

Інструкція

Смарт-годинник

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера