Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Nokia 5.4 Dual SIM 4/64Gb (Polar Night)

Код:691808
Архiв
Nokia 5.4 Dual SIM 4/64Gb (Polar Night) фото
Nokia 5.4 Dual SIM 4/64Gb (Polar Night) фото
Nokia 5.4 Dual SIM 4/64Gb (Polar Night) фото
Nokia 5.4 Dual SIM 4/64Gb (Polar Night) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-21%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 37 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Nokia 5.4

Мистецтво в кожному кадрi з Nokia 5.4. Квадрокамера на 48 мегапікселів з удосконаленою функцією запису відео та кінематографічними ефектами – знімайте світ навколо себе у приголомшливих деталях. З акумулятором, що працює до 2 днів без підзарядки1 та надійним і швидким процесором Qualcomm® Snapdragon™ 662 ви зможете довше займайтеся улюбленими справами. Смарфон сумісний з Android 11 та майбутніми версіями.

Камери

Знімайте світ навколо себе: основна камера 48 МП з чотирма об'єктивами та фронтальна – 16 МП.

Акумулятор

Технологія на базі штучного інтелекту – «Адаптивна батарея» – допоможе бути на зв'язку до 2 днів без підзарядки.

Дисплей

Відчуйте всю повноту картини з екраном 6.39” HD+ та отвором-цяткою для фронтальної камери.

Мобільна платформа

Оберіть розумний телефон на мобільній платформі Qualcomm® Snapdragon™ 662.

Знімайте, як профі

Деталізовані знімки улюблених речей з нульовою затримкою затвора за допомогою квадрокамери 48 МП і фронтальної камери 16 МП. Знімайте світ у русі, записуючи відео у кінематографічній якості, та додайте трохи творчості з такими інструментами, як корекція кольорів.

Покладіться на штучний інтелект

Процесор Qualcomm® Snapdragon™ 662

Виберіть пристрій, створений для ваших потреб. Мобільна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 662 використовує найновіші можливості штучного інтелекту, завдяки чому ви можете залишатися продуктивними у будь-якій справі.

Орієнтуйтеся на щось більше

Екран 6.39" HD+, отвір-цятка для фронтальної камери

Отримайте більше простору для перегляду відео, ігор та користування інтернетом на великому екрані 6.39” HD+ з отвором-цяткою для фронтальної камери. Насолоджуйтеся надійністю та красою телефона завдяки привабливому скандинавському дизайну та міцному корпусу в насичених кольорах.

Тримайте заряд у будь-якій ситуації

До 2 днів на 1 заряді

Із акумулятором, що працює до 2 днів без підзарядки, ви можете займатися своїми справами, не хвилюючись про несвоєчасне вимкнення телефона. Технологія на базі штучного інтелекту «Адаптивна батарея» оптимізує енергоспоживання тих додатків, якими ви користуєтеся найбільше, тож можна довше займатися тим, що вам подобається.

Безпечність і актуальність

Android One

Будьте готові до будь-яких викликів. Безпечність і актуальність: користуйтеся найновішими функціями Android™ з 3 роками щомісячних оновлень системи безпеки і 2 роками оновлень ПЗ. Крім того, завдяки сумісності з Android 11 та новішими версіями ваш телефон буде постійно ставати кращим.

  • HMD Global Oy має ексклюзивну ліцензію на виробництво телефонів і планшетів під брендом Nokia. Nokia — зареєстрована торгова марка Корпорації Nokia. Android, Google та інші знаки й логотипи — товарні знаки Google LLC. Qualcomm Snapdragon — продукт Qualcomm Technologies Inc. та/або її дочірніх компаній. Qualcomm і Snapdragon — торгові марки Qualcomm Incorporated, зареєстровані в США та інших країнах. USB Type-C™ та USB-C™ — торгові марки USB Implementers Forum. Пропозиції можуть відрізнятися в залежності від країни. Перевіряйте наявність на локальному ринку. Усі технічні характеристики, функції та інша інформація про пристрій можуть бути змінені без попереднього повідомлення. Усі зображення служать тільки для цілей ілюстрації.
  • Перевірка роботи акумулятора проводилась компанією HMD Global шляхом випробування пристрою протягом 2 днів в умовах реального життя. Випробування відбувалося шляхом активного користування пристроєм із новим акумулятором протягом 5 годин на день. Приклади користування: ігри, потокова трансляція відео, дзвінки, відправлення SMS, пошук і перегляд інформації, а також користування додатками (наприклад, перегляд інформації у соціальних мережах, читання новин, керування інтерфейсом користувача та прослуховування музики). Випробування проводилося у нормальних умовах користування пристроєм в освітленому приміщенні. У нічний час пристрій знаходився в режимі очікування.
  • Google Асистент доступний не на всіх ринках і мовах. В регіонах, де Google Асистент недоступний, можна використовувати Google Пошук.
  • Кількість циклів заряджання акумулятора обмежено, а його ємність із часом зменшується. Зрештою акумулятор доведеться замінити.
  • Попередньо встановлене програмне забезпечення системи та додатки займають значну частину пам’яті. 5Звіт Counterpoint Research: «Телефони Nokia очолюють рейтинг довіри за показниками якості збірки, програмного забезпечення й оновлень системи безпеки», 2020 р.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2020

Операційна система

Android 10.0

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

1560 x 720

Щільність пікселів, PPI

269

Співвідношення сторін

19,5:9

Співвідношення екран/корпус

81,9%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

1,8 ГГц

2,0 ГГц

Графічний процесор

Adreno 610

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

до 512 Гб

Основна камера

Діафрагма

f/1,8

Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

ГЛОНАСС

Galileo

BDS

Bluetooth

4,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Ні

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Біометричний захист
Стилус

Ні

Фізичні характеристики

Вага

181 г