Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace)

Код:717024
Немає в наявності
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
Moto Edge 30 Neo 8/128GB (Ice Palace) фото
-12%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 114 ₴
11 499
Колір
Black фото
Purple фото
Silver фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

FIND

YOUR

EDGE

СТВОРЕНИЙ ІЗ ДУМКОЮ ПРО ВАС.

КОМПАКТНІСТЬ. СТИЛЬ. ПРОДУКТИВНІСТЬ

КОЛЬОРИ,
ЩО ЗАДАЮТЬ НОВІ ТРЕНДИ

Унікальні кольори від світового авторитету в галузі кольорів Pantone, які можна застосувати до інтерфейсу телефону, відображатимуть ваш особистий стиль, виділяючи з-поміж інших.

КІНЕМАТОГРАФІЧНІ КОЛЬОРИ + DOLBY ATMOS®

OLED-дисплей з діагоналлю 6,28 дюйма з кінематографічною точністю відтворює глибокі та насичені кольори. Відкрийте новий рівень емоцій у своїй улюбленій музиці з багатовимірним звуком Dolby Atmos®.

ГОТОВІ?

Ваш телефон здатен на більше. Підключіть його до великого екрана, щоб отримати максимум задоволення від ігор1, 2 чи особистих відеовикликів3 або ж просто скористатися великим робочим столом4.

ОСНОВНА КАМЕРА НА 64 МП З ТЕХНОЛОГІЄЮ OIS?

Знімайте за будь-якого освітлення й під будь-яким кутом і отримуйте неперевершені результати.

ШВИДКЕ ЗАРЯДЖАННЯ TURBOPOWER™

Зарядний пристрій на 68 Вт із технологією TurboPower™ дає змогу поповнити заряд на весь день усього за 10 хвилин5. Бездротове заряджання допоможе уникнути безладу з кабелями5.

ЗА БУДЬ-ЯКОЇ ПОГОДИ

Водостійкий корпус смартфона захищає його від бризок і пролитої рідини6.

БЕЗДОГАННА ПРОДУКТИВНІСТЬ

Чипсет Qualcomm® Snapdragon™ 695 5G забезпечує незрівнянну швидкість і продуктивність смартфону. Він підтримує високу пропускну здатність і низькі показники затримки мобільного зв’язку як у густонаселених, так і у віддалених місцевостях.

Деякі функції, сервіси та програми залежать від мережі й можуть бути доступними не в усіх регіонах; можуть застосовуватися додаткові умови або стягуватися додаткова плата. За детальною інформацією звертайтеся до свого постачальника послуг. Використання цього пристрою регулюється умовами вашого тарифного плану бездротового зв’язку. Цей продукт відповідає застосовним вимогам щодо впливу радіочастотного випромінювання. Аксесуари мають окреме маркування.

MOTOROLA, стилізований логотип у формі літери M, MOTO й серія знаків MOTO є зареєстрованими торговельними марками компанії Motorola Trademark Holdings, LLC. Усі інші торговельні марки є власністю відповідних власників. © Motorola Mobility LLC, 2023. Motorola edge 30 neo розроблено й виготовлено компанією/для компанії Motorola Mobility, дочірньої компанії Lenovo.
Визначення кольору PANTONE використовується виключно в художніх цілях і не застосовується як технічна характеристика. Дивіться поточні публікації PANTONE для отримання точного кольору. Торговельна марка PANTONE і зразки кольорів PANTONE є власністю Pantone LLC в США та/або інших країнах. © Pantone LLC, 2023. Усі права захищено. Цей товар виготовлено компанією Motorola Mobility по ліцензії компанії PANTONE і з її дозволу.
Qualcomm Snapdragon – це продукт компанії Qualcomm Technologies, Inc. та/або її дочірніх компаній. Qualcomm і Snapdragon є торговельними марками компанії Qualcomm Incorporated, зареєстрованими в Сполучених Штатах Америки та інших країнах.
BLUETOOTH є торговельною маркою Bluetooth Special Interest Group (SIG). USB Type-C® та USB-C® є торговельними марками USB Implementers Forum. Wi-Fi є торговельною маркою Wi-Fi Alliance. Google є торговельною маркою Google LLC. Dolby й Dolby Atmos належать до зареєстрованих і незареєстрованих торговельних марок компанії Dolby Laboratories у США та/або інших країнах.
Пам’ять, сховище, варіанти кольорів, слот для SIM-карти та аксесуари відрізняються залежно від ринку. Запитуйте про наявність в операторів мобільного зв’язку або продавців.

  • Потрібен ігровий контролер, сумісний з Android 11 або новішої версії. Гра має підтримувати вхідні дані з контролера Bluetooth®.
  • Інтелектуальне програмне забезпечення може розпізнати до 3 облич/людей в одному кадрі.
  • Програма Ready For PC доступна на деяких пристроях з ОС Windows 10. Повний список сумісних пристроїв і програмного забезпечення наведено на сторінці поширених запитань. Потрібно завантажити програму для комп’ютера. Для бездротового з’єднання комп’ютер і мобільний пристрій мають бути під’єднані до однієї точки доступу Wi-Fi АБО підключені через кабель USB-C. Програма Ready For Tablet доступна на деяких пристроях і планшетних комп’ютерах з Android. Потрібне завантаження програми для планшетного комп’ютера. Для бездротового з’єднання планшетний комп’ютер і мобільний пристрій мають бути під’єднані до однієї точки доступу Wi-Fi АБО підключені через кабель USB-C.
  • Батарея має бути суттєво розрядженою; у процесі заряджання швидкість заряджання сповільнюється. Усі твердження щодо часу роботи від батареї є приблизними та засновані на середньому рівні користування, що перевірявся за змішаним профілем використання (який включає як використання, так і час очікування) за оптимальних умов мережі. Фактичний час роботи від батареї відрізнятиметься й залежатиме від багатьох факторів, зокрема рівня сигналу, налаштувань мережі й пристрою, температури, стану батареї та особливостей використання.
  • Вологостійкий корпус захищає від помірної кількості води, наприклад випадкових бризок, крапель дощу або пролитої рідини. Не занурювати у воду, не піддавати впливу води або іншої рідини під тиском; з часом водовідштовхувальні властивості можуть погіршитися. Не є водонепроникним.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

419

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

95,6%

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,2 ГГц

Графічний процесор

Adreno 619

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

13 Мп

Кількість модулів основної камери

2

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Galileo

Bluetooth

5,1

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора

4020 мАг

Тип акумулятора
Швидка зарядка

68 Вт

Бездротова зарядка

Так

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP52

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Магнітометр (компас)

Датчик SAR

Датчик навколишнього освітлення

Датчик наближення

Акселерометр

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Колір

Фізичні характеристики

Вага

155 г

Габарити (ВхШхГ)

152,9 x 71,2 x 7,75 мм

Комплектація

Смартфон

Документація

Зарядний пристрій

Кабель

Інструмент для виймання SIM-картки

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано