Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog)

Код:709880
Очікується
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) video preview
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) фото
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) фото
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) фото
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) фото
OnePlus Nord 2T 8/128GB (Jade Fog) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 179 ₴
17 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мабуть, більшого й не можна було бажати

Швидка зарядка Supervooc 80 Вт / Флагманська камера Sony IMX766 на 50 Мп з оптичною стабілізацією зображення / Суперчітка фронтальна камера на 32 Мп / Мікропроцесор MediaTek Dimensity 1300 / AMOLED-дисплей FHD + 90 Гц / Подвійні стереодинаміки

Новий динамічний дизайн

Темне нефритове димчасте оформлення з глянсовим покриттям або таємниче сіре покриття з легким сяйвом і захистом від забруднення пальцями.

Ще краще поглинання світла

Nord 2T оснащений великою флагманською матрицею Sony IMX766 з OIS для головної камери, яка поглинає на 56% більше світла,1 щоб ваші знімки були бездоганно яскравими навіть в умовах поганого освітлення.

Не зливайтеся із тлом

Спробуйте використати функцію «Відео з виділенням ШІ» під час зйомки в умовах освітленого заднього плану, нерівномірного або поганого освітлення. Технологія Sony DOL-HDR допоможе створити яскраві відео з природним освітленням та чудовою передачею кольорів.

Вечірки стали ще яскравішими

Коли стемніє, режим нічного пейзажу та технологія оптичної стабілізації зображення дозволять вам створити яскраві та чіткі знімки з безліччю кольорів. Завдяки швидкості мікропроцесора Dimensity 1300 та магії ШІ ця функція стала ще кращою у Nord 2T.

Більше місця для вашого світу

Камера на 8 Мпікс із надширококутним об'єктивом забезпечує поле зору 120°, щоб ви могли вмістити на знімку всю красу світу навколо себе.

Селфі у кращому вигляді

Якість селфі залишає бажати кращого? Nord 2T має таку саму камеру на 32 Мпікс, як і OnePlus 10 Pro, з алгоритмом усунення розмитості за допомогою ШІ — він не допустить, щоб тремтіння рук завадило гідно сфотографувати ваше прекрасне обличчя.

Гармонія та плавна робота

Про всяк випадок нагадуємо, що Nord 2T оснащений тим же тонким екраном FHD+ AMOLED 90 Гц 6,43" (16,33 см), що і Nord 2. Плавна робота і HDR10+ розфарбують ваше проведення часу в додатках Amazon Prime Video, Hulu і YouTube новими фарбами.

Ще потужніший мікропроцесор

Все працює трохи швидше та краще з мікропроцесором MediaTek Dimensity 1300. Він сумісний з 5G2 і завдяки новому HyperEngine 5.0 від MediaTek прискорює все – від ігор та роботи графічного процесора до завантаження програм. Він також позитивно впливає на обробку фотографій, зроблених за умов поганого освітлення, дозволяючи отримати чіткі та яскраві нічні краєвиди.

Ватти, а ну мерщій на зарядку!

Ви думали, що швидше нікуди? Nord 2T оснастили найшвидшою із зарядок на будь-якому телефоні Nord — SUPERVOOC 80 Вт.3 Вона заряджає батарею 4500 мАг до рівня, достатнього на день роботи, за 15 хвилин — на 120% швидше, ніж зарядка оригінального Nord.4

Oxygen, тільки в 12 разів кращий

На телефоні встановлена система OxygenOS 12.1,5 яка має переваги покращеної багатозадачності, прискореного завантаження додатків, ефективного енергоспоживання та плавного перегляду галереї, і ці переваги захоплять вас з моменту першого включення Nord 2T. Оцініть оновлення класичних функцій Oxygen OS: OnePlus Shelf, Work-Life Balance та режим затемнення.

Особлива атмосфера

Nord 2T оснащений подвійними датчиками рівня освітленості спереду та ззаду, які за допомогою ШІ оптимізують яскравість екрану, не дозволяючи очам надмірно напружуватися.

Високі та низькі частоти

Подвійні стереодинаміки Nord 2T з особливими випромінювачами Dirac надають вашій музиці саме те звучання, яке приносить вам справжнє задоволення.

1Інформація заснована на результатах тестів у випробувальній лабораторії OnePlus. Матриця Sony IMX766 показала рівень поглинання світла на 56% вище, ніж основна матриця IMX586 моделей OnePlus 8T, 9R і Nord 1.

2Підтримка функції 5G залежить від фактичної швидкості передачі даних у вашій країні та регіоні і може відрізнятися залежно від регіонального оператора та умов використання мереж. Функція 5G забезпечує обслуговування 5G у місцях, де працюють мережі 5G. Фактична швидкість мережі може відрізнятися залежно від оператора країни та регіону, і навіть від середовища використання.

3Дані про SUPERVOOC 80 Вт отримані у випробувальній лабораторії OnePlus. Дата проведення випробувань: 24 березня 2022 р. Стандарти умов проведення випробувань: температура навколишнього середовища під час проведення випробувань – 25°C ± 1°C. Робоча температура телефону на початку заряджання батареї: 25°C ± 1°C. Процедура випробування: заряджання починається з рівня 1%, використовується оригінальний адаптер швидкої зарядки SUPERVOOC 80 Вт. Екран телефону залишається вимкненим протягом процесу заряджання. За 15 хвилин заряджання OnePlus Nord 2T 5G за допомогою SUPERVOOC 80 Вт рівень заряду збільшується з 1% до приблизно 67%. Цей рівень дозволяє використовувати телефон приблизно 23,4 години за моделлю OnePlus DoU (Day of Use, день використання). Фактична продуктивність користувача може залежати від умов навколишнього середовища під час заряджання та умов використання.

4Типова ємність батареї OnePlus Nord 2T 5G складає 2 елементи по 2250 мА*год, тобто 4500 мА*год в сумі. Батарея є незнімною. Витрата заряду батареї залежить від безлічі різних факторів, у тому числі від конфігурації мережі, мережі оператора, сили сигналу, робочої температури, вибраних функцій, видів вібрації, налаштувань підсвічування, використання браузера, частоти дзвінків, типів використання голосових даних та інших програм.

5Через оновлення програмного забезпечення телефону перелічені вище дії можуть змінюватися, а реальний вміст OTA може відрізнятися від вказаного.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2022

Операційна система

Android 12

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2400 х 1080

Частота оновлення екрану

90 Гц

Щільність пікселів, PPI

409

Захист скла

Corning Gorilla Glass 5

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

85,7%

Додатково

Покращене відображення кольорів завдяки технології ІІ

HDR10+

Широке колірне охоплення (P3)

Підтримка жестів та навігації на екрані

Підтримка sRGB

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

3,0 ГГц

Графічний процесор

Mali-G77 MC9

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

50 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,8 + f/2,2 + f/2,2

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Так

Спалах

Так

Особливості

Основна камера (задня): Матриця: Sony IMX766, Розмір пікселя: 1,0 мкм, Кількість лінз: 6P, Оптична стабілізація зображення; Надширококутна камера: Поле огляду: 120°; Електронна стабілізація зображення; Монооб'єктив: Діафрагма: f/2,2; Поліпшення сцени ШІ, відео із виділенням ШІ, уповільнена зйомка, двовіконний режим відео, HDR, нічний пейзаж, портрет, панорамування, ретуш, фільтри; Фронтальна камера: Матриця: Sony IMX615, Розмір пікселя: 0,8 мкм, Електронна стабілізація зображення

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

NavIC

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

80 Вт

Бездротова зарядка

Ні

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

Ні

Датчики

Електронний компас

Датчик SAR

Датчик наближення

Акселерометр

Датчик освітленності

Гіроскоп

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

Подвійний стереодинамік

Підтримка шумоподавлення

Колір

Фізичні характеристики

Вага

190 г

Габарити (ВхШхГ)

159,1 х 73,2 х 8,2 мм

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано