Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue)

Код:742259
Є в наявності
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) video preview
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
OPPO Reno11 F 5G 8/256GB (Ocean Blue) фото
Кешбек, привіт!
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
А як же чохол?
Контент несеться
-6%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 169 ₴
17 999
16 999
Колір
Blue фото
Green   фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Експерт з портретів

Пориньте у світ яскравих образів та неймовірних можливостей зі смартфоном OPPO Reno11 F 5G, який є чудовим поєднанням стилю, продуктивності та функціональності. Він оснащений ультрачіткою потрійною камерою 64 МП, яка дозволяє створювати приголомшливі фотографії, виразні портрети та чіткі 4К-відео в будь-яких умовах. Завдяки надшвидкій зарядці SUPERVOOC 67 Вт, ви завжди можете бути впевнені в тому, що ваш телефон буде заряджений і готовий до роботи. Тонкий та легкий корпус робить його зручним у повсякденному використанні, а безрамковий AMOLED-екран із частотою оновлення 120 Гц та приголомшливими кольорами дозволяє повністю поринути у розваги. Справді вражаюче поєднання.

Тонкий, легкий та красивий

OPPO Reno11 F 5G так само зручний у використанні, як і привабливий. Його естетичний дизайн, натхненний красою природи, зачаровує грою світла, фарб та текстур на задній панелі. Тонкий профіль та надлегкий дизайн спрощують перенесення та поводження з ним, а гладкі обтічні лінії надають телефону елегантного вигляду.

Безрамковий AMOLED екран із частотою 120 Гц

Оцініть візуальні ефекти нового покоління на 6,7-дюймовому AMOLED-екрані з вузькою рамкою та роздільною здатністю FHD+ (2412 x 1080). Завдяки 100% покриттю розширеного колірного простору DCI-P3 та підтримці технології HDR10+, цей дисплей здатний відображати понад 1 мільярд кольорів, додаючи реалістичності всьому, що ви бачите перед собою. Надвисока частота оновлення 120 Гц робить кожен рух чітким та плавним. А автоматичне регулювання підсвічування дозволяє зберігати комфортний рівень яскравості як у темряві, так і за яскравого сонячного світла.

Три камери. Максимальна роздільна здатність 64 Мп. Безліч ракурсів для зйомки

Розширте своє бачення і можливості для зйомки з потрійною камерою, яка пропонує різні інструменти для творчості. Надчітка основна камера 64 МП дозволить отримувати чудові фото, в яких світло та колір ідеально збалансовані, а кожна деталь точно відновлена. Надширококутна камера допоможе розповісти цілу історію, охоплюючи ще більший простір в одному знімку. А макрокамера дасть можливість глянути на світ навколо вас під іншим ракурсом, розкриваючи неймовірні деталі та мініатюрні чудеса, які часто не помітні неозброєним оком.

Флеш-знімки, які змушують час зупинитися

Знімайте динамічні кадри з чіткістю та точністю постановочної фотографії. Створюйте зображення, наповнені драматизмом та рухом, із кришталевою чіткістю кожної деталі.

Ультрачітке 4K відео

Не обмежуйтесь одними фото. Записуйте 4K HD відео, що відрізняються чіткістю, живими кольорами та передачею кожної деталі. Завдяки їм ваші історії набудуть більшої глибини та реалістичності, ніж будь-коли раніше.

Професійна портретна фотографія з Portrait Expert Engine

З OPPO Reno11 F ви також зможете робити чудові портрети. Штучний інтелект, навчений професійними художниками-портретистами з усього світу, створює автентичні зображення, що відображають природні відтінки шкіри на групових знімках, а також автоматично контролює експозицію та баланс білого. Крім того, смартфон пропонує ретуш портретів за допомогою штучного інтелекту. Новий алгоритм м'яко підкреслює природну красу і згладжує недоліки, залишаючи вашу справжню суть незмінною.

Велика батарея надшвидка зарядка SUPERVOOC 67 Вт

Не заощаджуйте заряд, щоб дотягнути до вечора. Цей смартфон обладнаний великим та потужним акумулятором на 5000 мАг, якого вистачить на весь день. Потрібна додаткова порція енергії? Легко! Супершвидка та безпечна зарядка SUPERVOOC 67 Вт може повністю зарядити смартфон за 48 хвилин. Крім того, батарея цього телефону має більш довгий термін служби, забезпечуючи 4 роки безперебійної роботи із коробки. 1

Новий вимір продуктивності

Висока потужність, енергоефективність та готовність до використання 5G – платформа MediaTek Dimensity 7050, створена на базі 6-нм техпроцесу, може запропонувати все це і навіть більше. Разом з великим запасом оперативної та постійної пам'яті вона допоможе вам досягти продуктивності преміум-рівня та насолоджуватися швидким відгуком у всьому, що ви робите. Ефективності також додає інтелектуальна технологія Trinity Engine, яка стискає дані та відправляє ресурси туди, де вони найбільше потрібні, підтримуючи працездатність більшої кількості застосунків одночасно.

Тільки ваш голос і нічого зайвого

Розмовляйте безперешкодно, де б ви не знаходилися. Функція Clear Voice видаляє навколишні звуки, використовуючи передову технологію шумозаглушення, тому ваш голос буде чітко чутно на іншому кінці дроту.

Увімкніть голосніше

Режим надгучності збільшує гучність рингтона до 300%, щоб ви не пропустили вхідний дзвінок. А також додає інтенсивності музиці або відео, щоб ви отримали ще більше задоволення від них.

Створіть міцніший зв'язок з LinkBoost

Поганий зв'язок або пропадає сигнал у метро? З OPPO Reno11 F 5G ви зможете довше залишатися у мережі. Технологія підвищення потужності антени та технологія вибору мережі з підтримкою AI допоможуть створити більш міцне з'єднання та швидше відновити сигнал після вимкнення.

Захист від пилу та вологи IP65

Безстрашно подорожуйте по пильних дорогах і сміливо долайте несподівані грози. Завдяки надійному захисту від пилу та вологи за стандартом IP65 ви можете довіряти цьому телефону за будь-якої погоди.2

1На основі тестів, проведених у лабораторіях OPPO. Максимальна вихідна потужність становитиме 67 Вт при вхідній напрузі 200–240 В. Максимальна вихідна потужність може не становити 67 Вт залежно від вхідної напруги у деяких регіонах. Фактичний час заряджання може змінюватись через відмінності в навколишньому середовищі або окремих пристроях (наприклад, через зміни температури та віку акумулятора). Рівень збереження ємності акумулятора складе понад 80% після 4 років використання відповідно до лабораторного моделювання повсякденної поведінки користувача OPPO (повна зарядка один раз на день). Дані були отримані в лабораторії OPPO Labs і можуть відрізнятися в залежності від версії тестового програмного забезпечення і конкретного середовища тестування.

2OPPO Reno11 F 5G підтримує клас водонепроникності та пиленепроникності IP65, що дозволяє витримувати бризки, воду та пил при звичайному використанні. У контрольованих лабораторних умовах він був протестований на відповідність до рівня IP65 відповідно до стандартів GB/T 4208-2017 (Китай)/IEC 60529 (міжнародний). Функції захисту від бризок, водонепроникності та пилу можуть погіршитися через щоденне зношування. Будь ласка, не заряджайте телефон у вологому стані. Гарантія не поширюється на пошкодження, спричинені падінням у рідину.

Характеристики

Основне

Серія
Рік випуску

2024

Операційна система

Android 14

Зв'язок

Кількість SIM-карт
Тип SIM-карти
Тип слоту
Стандарти зв'язку

Екран

Тип екрану
Діагональ екрану
Роздільна здатність екрану
Роздільна здатність екрана, PX

2412 х 1080

Частота оновлення екрану

120 Гц

Щільність пікселів, PPI

394

Захист скла

Panda Glass

Кількість кольорів

1,07 млн

Співвідношення сторін

20:9

Співвідношення екран/корпус

93,4%

Додатково

Яскравість: 500 ніт

Процесор

Процесор
Кількість ядер
Частота процесора

2,6 ГГц

Графічний процесор

Mali-G68 MC4

Смартфон для геймінгу

Так

Пам'ять

Внутрішня пам'ять
Оперативна пам'ять
Підтримка карток пам'яті

Ні

Основна камера

Основна камера

64 Мп

8 Мп

2 Мп

Кількість модулів основної камери

3

Діафрагма

f/1,7 + f/2,2 + f/2,4

Запис відео
Автофокусування

Так

Стабілізація

Ні

Спалах

Так

Особливості

Портрет; Нічний режим; Додатковий HD; Панорама; Макро; Сповільнена зйомка; Часовий інтервал; Відео із двох камер; Стікери; Сканер тексту; Google Lens

Фронтальна камера

Фронтальна камера

32 Мп

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 30fps

Особливості

Нічний режим

Панорамні фото

Стікери

Часовий інтервал

Відео з двох камер

Портрет

Бездротові технології

Wi-Fi

Так

Супутникова система

GPS

A-GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Bluetooth

5,2

NFC

Так

Інфрачервоний порт

Ні

Акумулятор

Ємність аккумулятора
Тип акумулятора
Швидка зарядка

Так

Бездротова зарядка

Ні

Особливості

Швидка зарядка 67 Вт

Корпус

Матеріал корпуса

Пластик

Стандарт захисту

IP65

Захист корпусу

Пилозахист

Вологозахист

Датчики

Акселерометр

Датчик освітлення

Геомагнітний датчик

Шагомер

Гравітаційний датчик

Датчик наближення

Біометричний захист
Інтерфейси та підключення

USB Type-C

Стилус

Ні

Особливості телефону

USB OTG

Колір

Фізичні характеристики

Вага

177 г

Габарити (ВхШхГ)

161.6 х 74.7 х 7.54 мм

Комплектація

Зарядний пристрій

Інструкція користувача

Скріпка для виймання SIM-картки

Смартфон

Гарантійний талон

USB-кабель

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Штучний інтелект

AI

Не інтегровано

Відгуків