Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Соковижималка Kenwood JMP 802 SI

Код:675210
Немає в наявності
Соковижималка Kenwood JMP 802 SI фото
Соковижималка Kenwood JMP 802 SI фото
Соковижималка Kenwood JMP 802 SI фото
Соковижималка Kenwood JMP 802 SI фото
cashback iconКешбек 124 ₴
12 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

РОЗШИРЕНІ МОЖЛИВОСТІ

Побутова соковижималка Kenwood JMP 802 SI вигідно виділяється серед аналогічних моделей більш високою потужністю (240 Ват) і, як наслідок, підвищеною продуктивністю. Крім того, купивши JMP 802 SI, ви зможете на дому готувати не тільки відмінні свіжі соки з будь-яких овочів, фруктів, ягід, зелені, а навіть сорбети і смузі. Для цього є дві окремі насадки. У всьому іншому, це просто зручний і практичний прилад. З високою надійністю і легкий у використанні. Належить до шнековому типу, тобто тут сік утворюється під тиском.

 

ПЕРЕВАГИ KENWOOD JMP 802 SI

Необхідно помістити продукти всередину та увімкнути прилад. Сік виливається в пластиковий літровий стакан, а макуха збирається окремо, в контейнер (ємність також до 1 літра). Готовий продукт практично не окислюється, виходить придатним до негайного вживання. А головне, повністю зберігає поживні властивості, весь набір вітамінів, смак і аромат, тому що не потребує додаткової обробки і добавок, зазвичай використовуваних в магазинному товарі. Це напевно по достоїнству оцінять прихильники здорового харчування. Ще одна перевага шнекової соковижималки Kenwood JMP 802 SI – майже безшумна робота. Також, оскільки механізми рухаються порівняно повільно, не виникає неприємної тряски і вібрації.

ОБСЛУГОВУВАННЯ ТА ЗБЕРІГАННЯ

Після використання, обов'язково сполосніть з’ємні деталі водою і намагайтеся, аби вони залишилися сухими. Макуха, що утворився з продуктів, легко видаляється, тому що вся залишається в окремому контейнері. Антикрапельна система, якою оснащена соковижималка Kenwood JMP 802 SI, практично виключає появу підтікань та, тим більше, плям на столі. Вихідний отвір закривається гумовою пробкою. Вертикальна конструкція дозволяє зберігати соковижималку в стані готовності до негайного використання. Її не обов'язково прибирати, можна просто тимчасово відставити убік до наступного разу, адже місця прилад займає зовсім небагато.

Характеристики

Основні характеристики

Тип соковижималки
Призначення
Матеріал сітки

Метал

Матеріал корпусу

Метал/пластик

Колір

Функціональні особливості

Особливості

Захист від перегріву

Функція "Крапля-стоп"

Система прямої подачі соку

Так

Система реверсу

Так

Фізичні характеристики

Кількість швидкостей

1

Обсяг ємності для соку, л
Обсяг ємності для макухи, л

1

Потужність, Вт

240

Габарити (ВхШхГ), см

44 x 20 x 15,5

Вага, кг

7,1

Комплектація

Соковитискач, документація

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Соковижималка Kenwood JMP 802 SI