Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3

Код:676042
Немає в наявності
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
Пральна машина LG F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 фото
-10%
Вигода 6 000 ₴
cashback iconКешбек 539 ₴
53 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виходьте на новий рівень комфорту з пральною машиною LG TWINWash (F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3). Вона не лише оснащена одразу двома барабанами, що дозволяють одночасно прати різні типи речей, а і має широкий функціонал. Завдяки низці інтелектуальних технологій, інверторному двигуну з прямим приводом Inverter Direct Drive та 14 різними програмами прання ця машинка легко справляється з будь-якими завданнями. Обробка парою дозволяє домогтися кращих результатів і позбавити речі від алергенів та бактерій. А можливість керування машинкою прямо зі свого смартфона максимально полегшує використання техніки.

Особливості:

  • 2 барабани для роздільного прання речей$
  • Максимальне завантаження: 9 кг для основного і 2 кг для міні-барабана$
  • Технологія 6 Motion$
  • Функція обробки парою SpaSteam$
  • Прискорене прання TurboWash$
  • Вбудований Wi-Fi та керування через смартфон з додатком LG ThinQ$
  • Мобільна діагностика Smart Diagnosis

Удвічі ефективніше

Блакитні джинси та білі сорочки, верхній одяг та дитячі речі, постільна та спідня білизна. Періть все за один раз з інноваційною пральною машиною LG TWINWash. Вона оснащена додатковим міні-барабаном, який спеціально розроблений для прання речей, які потребують спеціального догляду. Тепер вам не доведеться двічі запускати машину або чекати, поки накопичиться достатньо одягу одного типу. Два окремі барабани впораються з цим завданням за один цикл прання.

Індивідуальний підхід до різних речей

Обирайте найбільш оптимальний варіант руху барабана пральної машини залежно від типу тканини і бажаних результатів. Інтелектуальна технологія «6 Motion» пропонує 6 програм, що відрізняються набором схем обертання. Це дозволяє максимально адаптувати роботу машинки до різних видів речей та ступеня забруднення.

Впорається з усім

З пральною машиною LG TWINWash ви зможете легко підтримувати чистоту речей у всьому будинку. Великий основний барабан з максимальним завантаженням до 9 кг білизни дозволяє прати все що завгодно, від одягу і штор до пухових ковдр. А 14 спеціальних режимів, адаптованих для різних завдань, допоможуть подбати про речі найкращим чином.

Функція швидкого прання TurboWash

Коли зовсім немає часу на повноцінний цикл прання вас виручить технологія TurboWash. Вона скорочує тривалість звичайного етапу з 95 до 59 хвилин, а швидкого – з 30 до 14 хвилин. Тим самим заощаджуючи не лише ваш час, а і електроенергію та воду (економія води на кожному циклі прання складе до 40%, а електроенергії – до 15%).

Обробка парою

Крім стандартних програм, у цій пральній машині додатково передбачена функція подавання пари SpaSteam. Вона допомагає краще позбавлятися від складних плям, оскільки пара є більш швидкою та ефективною альтернативою замочуванню, видаляє неприємні запахи, а також гарантує ефективне знищення шкідливих мікробів та бактерій.

Безшумний та довговічний інверторний двигун

Обидва барабани F4J7VYP2WD/FH8G1MINI3 оснащені інверторними двигунами з прямим приводом LG Inverter Direct Drive. Перевага цього типу двигуна в тому, що він кріпиться безпосередньо до барабана і не має у своїй конструкції швидко зношуваних деталей. Це забезпечує двигуну високу надійність та довговічність, а також знижує споживання електроенергії і забезпечує тиху роботу.

Керування за допомогою смартфона

Вбудований Wi-Fi і технологія LG ThinQ дозволяють контролювати роботу пральної машини прямісінько зі смартфона. Встановіть на телефон спеціальний додаток і зможете керувати пристроєм, завантажувати спеціальні цикли прання і навіть відстежувати витрату води та електрики. А функція мобільної діагностики Smart Diagnosis полегшить використання машинки і допоможе самостійно діагностувати будь-яку несправність.

Характеристики

Основні характеристики

Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

LG TurboWash

LG SpaSteam

LG 6Motion

Основні програми

Повсякденне прання

Безшумне прання

Пухові речі

Видалення плям

Бережне прання

Змішані тканини

Спорт

Бавовна

Бавовна +

Гіпоалергенний режим

Своя програма

Делікатні речі

Швидка 14

Функції

Економічне прання

Дисплей

Додати речі

Додаткове полоскання

Інтенсивне прання

Мобільна діагностика

Наявність Wi-fi

Режим очікування

Прання паром

Функції управління

Індикатор помилок

Індикатор блокування дверцят

Рівень шуму при пранні

53 дБ

Рівень шуму при віджиманні

74 дБ

Системи захисту і контролю

Контроль напруги

Контроль піноутворення

Захист від дітей

Контроль дисбалансу

Додаткова інформація

Програми (міні-барабан): Легке забруднення; Делікатне прання; Нижня білизна; Ручне прання; Одяг малюка; Полоскання+ Віджим; Очищення барабана; Моя програма; Основні характеристики (міні-барабан): Тип завантаження: Вертикальне завантаження; Тип відкриття дверцят: Full Open Auto Door; Завантаження при пранні: 2 кг; Діаметр завантажувального люка: 26,8 см; Кут відкриття дверцят: 80°; Об'єм барабана: 19 л; Загальні характеристики (міні-барабан): Клас енергоспоживання: G; Швидкість віджиму: 700 об/хв; Розміри (міні-барабан): Без упаковки: 600 x 700 x 365 мм; В упаковці: 651 x 729 x 430 мм

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

А

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,81 кВт/год

Максимальна температура
Тип приводу

Прямий

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

88,5 см

Глибина в упаковці

65,5 см

Вага

63 кг

Комплектація

Пральна машина; Заливний шланг; Інструкція

Вага в упаковці

66 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера