Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA

Код:695822
Немає в наявності
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA фото
-15%
Вигода 2 000 ₴
cashback iconКешбек 109 ₴
10 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Пральна машина Toshiba TW-BJ80S2UA STD

Пральна машина Toshiba – це поєднання японської якості, розширеної функціональності та справжньої практичності. Вона ідеально справляється з пранням великих обсягів завдяки місткому барабану і дбайливо ставиться до вашого одягу, довше зберігаючи його форму та колір за рахунок особливої будови барабана та широкого набору програм. При цьому інноваційні технології, що використовуються в ній, дозволяють максимально покращити якість прання, а стильний дизайн, зручне фронтальне завантаження, інтуїтивно зрозуміле управління допомагають підвищити комфорт використання пральної машинки і роблять її відмінним доповненням будь-якого інтер'єру.

Особливості:

  • Максимальне завантаження: 7 (8, 9, 10) кг білизни
  • 16 (13) програм прання
  • Економічний та довговічний інверторний двигун
  • Технологія GREATWAVES для підвищення ефективності прання
  • Функція очищення барабана
  • Клас енергоспоживання А+++
  • Блокування від дітей

Технологія GREATWAVES™

Особлива будова барабана у поєднанні з великою, плавно вигнутою лопаттю дозволяє створювати потужний потік, який краще проникає у волокна тканин. Крім цього, під час руху барабана одяг акуратно складається і переміщається, що дає такий самий ефект, що і ручне прання. Завдяки технології GREATWAVES™ забезпечується найкраща ефективність навіть у холодній воді, що дозволяє заощаджувати до 70% енергії та при цьому отримати результат, аналогічний пранню при 40 градусах за Цельсієм.

Широкий вибір програм на будь-який випадок

Пристрій має 16 (13) програм прання та додаткові режими, завдяки яким ви можете встановити оптимальні умови для будь-якого завантаження. У тому числі для дуже делікатних тканин чи сильно забрудненого одягу. Так, наприклад, програма для бавовни з регульованою від 20 до 90 °C температурою дозволяє досягти максимальних результатів для різного виду одягу та білизни. А програма змішаного прання дозволяє прати синтетичні матеріали та бавовну в одному циклі.

Супершвидко, коли це необхідно

Надшвидка програма – це чудовий варіант, щоб освіжити одяг лише за 10-15 хвилин (тривалість швидкої програми залежить від конкретної моделі). Вона розрахована на невелике завантаження до 0,5 кг та ідеально підходить для прання сорочок або футболок, коли ви поспішайте і немає можливості запустити повноцінний цикл прання.

Інверторний двигун

Довговічність, ефективність та безшумність – все це машині забезпечує інверторний двигун. Він розроблений для забезпечення тривалої та стабільної роботи та має ряд переваг, таких як низький рівень шуму, відсутність вібрацій й покращене регулювання швидкості. Всі ці особливості доповнюються надійністю конструкції, з якої виключені елементи, що зношуються. Це, в свою чергу, гарантує техніці довгий термін служби.

Світлодіодний дисплей

Пральна машина Toshiba оснащена простою у використанні панеллю управління з дисплеєм, на якому чітко відображається вибрана програма, час, що залишився до кінця циклу прання, та додаткові опції. Тому ви завжди можете контролювати її роботу.

Таймер та функція перезапуску

Завдяки опції таймера ви можете налаштовувати роботу пральної машини таким чином, щоб вона запускалася в найбільш зручний для вас час. Це забезпечує техніці високий рівень автономності, а функція перезапуску дозволяє автоматично відновлювати роботу відповідно до останніх налаштувань після збоїв живлення або ненавмисних вимкнень.

Очищення барабана

Багаторазове використання пральної машини призводить до відкладення миючих засобів, а також мінерального та хімічного осаду, створюючи шар, у якому можуть розвиватися бактерії. Тому компанія Toshiba оснастила свої пральні машини спеціальною програмою очищення барабана, яка є надзвичайно важливою як для гігієни процесу прання, так і для максимальної ефективності пристрою.

Безпечна робота

Програма блокування від дітей дозволяє заблокувати кнопки пральної машини, щоб запобігти випадковому вимкненню або зміні програми. Таким чином, вам не доведеться знову починати прання, навіть якщо у повсякденних справах вас всюди супроводжують маленькі помічники.

Характеристики

Основні характеристики

Спосіб установки
Тип пральної машини

Автоматична

Тип завантаження
Максимальне завантаження
Максимальна швидкість віджиму
Технологія якості прання

Real Inverter

Great Waves

Тип управління
Функція сушки
Основні програми

Полоскання + віджим

Кольорові речі

Дитячі речі

Спортивний одяг

Швидке прання за 15 хвилин

Синтетика

Змішані тканини

Вовна

Віджим

Бавовна

Бавовна еко

Очищення барабана

Своя програма

Делікатні речі

Постільна білизна

Пуховики

Функції

Дитячий замок

Затримка

Обсяг пам'яті

Вибір швидкості обертання

Швидкість

Потужність

Температура

Блокування від дітей

Вибір температури прання

Старт/Пауза

Функції управління

Дисплей

Індикація часу до кінця прання

Рівень шуму при пранні

56 дБ

Рівень шуму при віджиманні

56 дБ

Системи захисту і контролю

Захист від дітей

Показники ефективності

Клас енергоспоживання
Клас прання

А

Клас віджиму

В

Споживання електроенергії за 1 цикл

0,77 кВт/год

Споживання води за 1 цикл

46 л

Максимальна температура
Тип приводу

Ремінний

Тип двигуна

Фізичні характеристики

Колір
Висота
Ширина
Глибина
Висота в упаковці

88,5 см

Глибина в упаковці

57,5 см

Вага

61 кг

Вага в упаковці

65 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера