Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver)

Код:623646
Є в наявності
Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver) фото
Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver) фото
Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver) фото
Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver) фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 82 ₴
8 289
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90

Більше не потрібно записуватися в салон, їхати кудись на процедури або чекати своєї черги. Отримати професійне чищення та підтяжку обличчя можна і вдома. Тоді, коли буде зручно саме вам. Заощаджуйте свій час та гроші завдяки апарату для ліфтингу Beurer. З ним ви можете не тільки подовжити молодість вашої шкіри, а й доглядати за обличчям у будь-який зручний для вас час, вдома та на відпочинку.

 

Апаратна косметологія в домашніх умовах

Завдяки багатофункціональній іонній технології, цей апарат ідеально підходить для чищення та антивікового догляду за шкірою обличчя. Насадка приладу заряджається позитивними або негативними іонами, щоб посилити вплив препаратів для омолодження та доставити корисні компоненти глибоко у шкіру. На відміну від простого нанесення засобів, коли проникнення обмежується епідермісом, у цьому випадку поживні та зволожуючі речовини можуть досягати рівня дерми. Після використання апарату покращується колір обличчя, підвищується пружність шкіри, підтягується овал обличчя.

 
 

Антивіковий догляд методом іонтофорезу

Головна корисна функція апарату для ліфтингу Beurer – іонтофорез, тобто вплив на організм слабким електричним струмом та введення за його допомогою лікарських речовин через шкіру. Якщо насадка приладу заряджена негативними іонами, то негативно заряджені діючі речовини крему-гідроліфтингу відштовхуються від насадки приладу і входять у глибокі шари шкіри. Таким чином досягається оптимальний антивіковий ефект.

 

Глибоке чищення методом дезінкрустації

Також цей апарат дозволяє ефективно очищати шкіру обличчя методом дезінкрустації. Він полягає в глибокому чищенні шкірних покривів за допомогою електричного струму малої потужності та абсолютно безболісний. Негативно заряджені частинки косметичного молочка за допомогою дії іонів вводяться в глибокі шари шкіри. Там розчиняють забруднення, які завдяки позитивному заряду насадки витягуються на поверхню. Регулярне проведення цієї процедури допомагає покращити стан шкіри, усунути вугровий висип та акне, розгладити дрібні зморшки.

 
 

Функції охолодження та нагрівання

Для більшої ефективності прилад додатково має функції нагрівання та охолодження. Нагрівання розслаблює шкіру обличчя та стимулює кровообіг. Ваша шкіра стає м'якішою. У той же час функція охолодження допомагає зменшити припухлості на шкірі, закрити пори та зробити шкіру пружною та еластичною.

 

Особливості апарату для ліфтингу обличчя Beurer:

  • Помітно зменшує ознаки старіння
  • Покращує колір обличчя, робить шкіру здоровішою та підтягнутою
  • Компактний та зручний
  • LCD дисплей
  • Живлення від мережі
  • Набір професійної косметики в комплекті

Характеристики

Основні характеристики

Зручність експлуатації

Потужність

16 Вт

Кількість режимів інтенсивності

4

Таймер

Немає

Синхронізація зі смартфоном

Немає

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Автономність

Робота від мережі

Габарити і колір

Колір
Комплектація

Пристрій Мережевий адаптер молочко крем Інструкція

Додаткова інформація

Функція нагріву, функція охолодження. Використання іонної технології. Один прилад поєднує в собі відразу чотири функції: очищає шкіру методом дезінструкції, бореться з віковими змінами епідермісу шляхом іонофорезу, пом'якшує тепловим впливом та тонізує холодом

Габарити

18,5 x 5,5 x 5,3 см

Вага

0,173 кг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Апарат для ліфтингу обличчя Beurer FC 90 (Silver)