Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Сауна для обличчя Beurer FS 50 (Silver)

Код:624533
Немає в наявності
Сауна для обличчя Beurer FS 50 (Silver) фото
Сауна для обличчя Beurer FS 50 (Silver) фото
Сауна для обличчя Beurer FS 50 (Silver) фото
cashback iconКешбек 32 ₴
3 279

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Сауна для обличчя Beurer FS 50

Хочете отримати салонний догляд за шкірою обличчя в домашніх умовах? За допомогою сауни для обличчя Beurer FS 50 це дуже легко.


З нею ваша шкіра зволожується, набуває здорового зовнішнього вигляду, а також значно збільшується ефективність різних косметичних процедур.

 

У чому користь сауни для обличчя?

У косметичних салонах обробка обличчя дуже часто починається саме з розпарювання. Воно оптимально готує шкіру для подальших процедур, наприклад, для глибокого очищення, зволоження, масок і т.п. Активний пар стимулює кровопостачання клітин, пори відкриваються та легше очищаються.


Тим самим створюється ідеальна основа для догляду за шкірою обличчя: корисні речовини проникають через відкриті пори глибоко в шкіру і надають оптимальний результат.



 

Універсальна

Використання сауни для обличчя дозволяє зробити шкіру більш пружною, гладкою та сяючою. Регулярні процедури повертають молодість і свіжість навіть шкіри, на якій спостерігаються вікові зміни. Сауна для обличчя Beurer FS 50:

 

  • Підходить для догляду за сухою, жирною, комбінованою шкірою
  • Виводить токсини і шлаки разом з потом, допомагає регенерації та природним чином прибирає мертві клітини
  • Завдяки поліпшенню кровообігу, усуваються первинні ознаки старіння
 

Максимально проста у використанні

Користуватися сауною для обличчя Beurer FS 50 неймовірно легко і зручно. Залийте воду в резервуар, виберіть потрібну насадку (в комплекті йдуть 2 штуки: для всього обличчя і для інгаляцій), включіть регулятор на повну потужність, щоб прискорити утворення пари. При бажанні можна додати пару крапель ефірного масла в спеціальний відсік. Як тільки з'явиться пара, сауну можна перевести в більш спокійний режим і починати до процедуру.


При максимальному рівні заповнення води вистачає приблизно на 20 хвилин роботи. Цього цілком достатньо для проведення одного сеансу. До того ж, пристрій не потребує особливого догляду. Алюмінієвий резервуар для води можна легко сполоснути та почистити від накипу, а прилад і насадки просто протерти вологою тканиною.

 

Цілющі властивості ароматів

З давніх-давен було відомо, що запахи можуть впливати на стан і настрій людини, тому ефірні масла активно застосовувалися в лікуванні хвороб та повсякденному житті. Є аромати, які сприятливо впливають на роботу серцево-судинної системи, знімають стрес, нормалізують тиск і жировий обмін, покращують сон та працездатність.


Сауна для обличчя Beurer FS 50 допоможе вам повною мірою скористатися всіма плюсами ароматерапії. Спеціальна насадка дає можливість застосовувати цілющі трави і масла для лікування, косметичних процедур і поліпшення загального стану здоров'я.

 

Парові маски для носа і рота

Додатково до сауни для обличчя Beurer FS 50 додається насадка для носа. Вона чудово підійде для інгаляцій, які застосовуються при лікуванні застуди, грипу, бронхіту та інших захворюваннях.


Тепле вологе повітря вдихається носом або ротом, прогріваючи дихальні шляхи, зволожуючи їх і полегшуючи відкашлювання. Для посилення терапевтичного ефекту можна також додавати ефірні масла.

 

Особливості сауни для обличчя Beurer FS 50:

  • Для інтенсивного догляду за шкірою обличчя
  • 2 насадки: для косметичного догляду та інгаляцій
  • Підходить для будь-якого типу шкіри
  • Контейнер для ароматичних речовин (для ароматерапії)
  • Високоякісний алюмінієвий резервуар для води
  • Простий догляд за приладом

Характеристики

Основні характеристики