Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Доречний та лаконічний

Рідкокристалічний телевізор типу D-LED із діагоналлю 31,5" буде доречним на кухні, у дитячій кімнаті чи невеличкій затишній спальні. Крім того, його можна встановити на стійких ніжках або закріпити на стіні за допомогою кронштейна. Кріплення VESA 200×100 (потрібно придбати окремо) забезпечить легке та зручне розташування телевізора в будь-якій точці приміщення.

Дивовижне зображення та якісний звук

Пристрій оснащено оптимальною TFT-матрицею зі світлодіодним підсвічуванням. Світлодіоди розміщено по всій площі рідкокристалічної панелі, створюючи неймовірну контрастність і глибину чорного кольору. Телевізор має роздільну здатність HD Ready (1366×768), даруючи глядачеві відчуття реальності та соковиті кольори. Плавна зміна кадрів навіть у найдинамічніших сценах досягається частотою оновлення екрана 50 Гц.

Телевізор підтримує HDR – технологію, яка додає деталізації, контрастності та розширює кольоровий діапазон на найтемніших і найсвітліших ділянках. Це дає можливість отримати яскравіше та насиченіше зображення. Жодних зайвих «шумів» і покращену якість картинки забезпечує Noise reduction 3D. Система TruSurround XT, яка є аналогом Dolby Digital, подарує просторове звучання, використовуючи усього два канали акустичних систем. Звукова система передбачає вибір оптимального режиму для перегляду фільму, футбольного матчу чи прослуховування музики.

Доступний контент

Інтуїтивно зрозуміла платформа Android 11.0 забезпечує швидкий доступ до часто використовуваних програм (YouTube, Skype, Netflix, соцмережі, ігри тощо) і спрощує процес пошуку контенту за допомогою рекомендацій, які ґрунтуються на вподобаннях користувачів та історії перегляду. З-поміж додаткових переваг: дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple, передбачені технологію Apple AirPlay. Для тих, хто планує дивитися не лише інтернет-контент, телевізор має аналоговий і цифровий тюнери.

Необмежені можливості

елевізор має всі необхідні слоти для повноцінної роботи: USB, HDMI, розніми для навушників, антени тощо. Це забезпечує можливість транслювати відео, фото та аудіо з телефона, планшета чи ноутбука.

Легке керування

Інтуїтивно зрозумілий пульт дистанційного керування працює від двох батарейок AAA, які є в комплекті постачання. Крім того, наявний додатковий пульт ДК спрощеного дизайну, який стане у пригоді людям поважного віку та з обмеженими можливостями.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Особливості зображення

HDR

Яскравість екрану, кд/м2: 250

Час відгуку, мс: 8.5

Формат зображення: 16:9

Noise reduction 3D

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

8 Вт

Особливості аудіо

NICAM декодер

TruSurround XT

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

RCA

CI слот

3.5 Audio

Цифровий аудіовиход (Коаксіальний)

Ethernet-LAN RJ-45

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-S

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Ні

Додаткова інформація

Кількість каналів ATV/DTV: ATV: 100, DTV: 800

Телетекст: 1000 сторінок

Об'єм оперативної пам'яті: 1 ГБ

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Напруга, В: 220-240

Енергоспоживання, Вт: 60

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 100

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

3,68 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

732 х 474 х 195 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

732 x 434 x 80 мм

Комплектація

Телевізор

Документація

Пульт ДК 2 шт.

Підставка

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків