Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

2E-43A06K

2E 43A06K – якісний Full HD-телевізор із продуктивними характеристиками за розумною ціною. Рідкокристалічний телевізор із діагоналлю 43" належить до типу D-LED і оснащений TFT-матрицею зі світлодіодним підсвічуванням. Створити неймовірну атмосферу під час перегляду допомагають роздільна здатність 1920 × 1080, співвідношення сторін екрана 16:9 та частота 55 Гц.

Мінімалізм і якість зображення

Телевізор 2E 43A06K у корпусі класичного чорного кольору має витончений дизайн, який не відволікає від зображення. Із TFT-матрицею глядачі отримають максимальне задоволення від перегляду улюблених фільмів і серіалів. Завдяки світлодіодному підсвічуванню очі не втомлюватимуться під час тривалого перегляду. Телевізор вирізняється високою деталізацію на 43-дюймовому екрані. Можна дивитися з будь-якої точки – широкі кути (178/178°) забезпечують однаково якісну картинку.

Роздільна здатність Full HD (1920 × 1080) створює найкращий баланс чіткості та енергоспоживання. Із технологією HDR, яку підтримує телевізор, глядач отримає більш точну деталізацію, контрастність та ширший кольоровий діапазон на найтемніших і найсвітліших ділянках, а також яскравіше, насиченіше та реалістичніше зображення. Покращує якість картинки та позбавляє зайвих «шумів» технологія Noise reduction 3D. Два канали акустичних систем разом із TruSurround XT, яка є аналогом Dolby Digital, забезпечують неймовірне просторове звучання. Передбачено різні режими звуку для повного занурення під час перегляду фільмів чи спортивних змагань та прослуховування концертів.

Простота та зручність

Цей телевізор працює на Android 11.0, платформа дає змогу підбирати контент і додатки за інтересами. Завдяки Play Market можна завантажувати та оновлювати будь-які програми (YouTube, Skype, Netflix, соцмережі, месенджери, ігри тощо). З-поміж додаткових переваг: дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple, передбачені технологією Apple AirPlay. Якщо цікавить не тільки інтернет-контент, є два тюнери – аналоговий та цифровий.

Комфорт користування

На задній панелі виведено всі необхідні для комфортного користування пристроєм роз'єми: USB, HDMI, для навушників, антени тощо. Це створює додаткові можливості транслювати відео, фото та аудіо з телефона, планшета чи ноутбука.

Простота керування

У комплекті постачання, крім іншого, міститься зручний та інтуїтивно зрозумілий пульт, який працює від двох батарейок. Крім того, наявний додатковий пульт ДК спрощеного дизайну, який стане у пригоді людям поважного віку та з обмеженими можливостями. Сумісність із настінним кріпленням стандарту VESA 200 × 200 (потрібно придбати окремо) забезпечує доступний монтаж телевізора.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Особливості зображення

Noise reduction 3D

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

TruSurround XT

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

RCA

Digital Audio

Аудіовихід

Ethernet-LAN RJ-45

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-S

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Apple Airplay

NICAM декодер

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 80 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

7,1 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

972 х 611 х 212 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

972 х 566 х 94 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Підставка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера