Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків2
Задати питання

2E-43A06L

Рідкокристалічний телевізор 2E 43A06L з екраном 4К випереджає майбутнє завдяки амбіційному дизайну та інноваційним технологіям. Класичний чорний колір, тонка рамка, стійкі ніжки – пасуватиме до будь-якого інтер’єру приміщення. За якість відображення моделі діагоналлю 43" із 4К-екраном відповідають роздільна здатність 3840 × 2160 та широкі кути огляду 178/178°.

Неймовірні візуальні враження

Модель 43A06L є представником нової лінійки телевізорів 2Е. Корпус класичного чорного кольору з тонкими рамками – усе для того, аби ніщо не заважало отримувати задоволення від перегляду. Мінімалістський дизайн робить модель доречною в будь-якому інтер’єрі. У телевізорі використано матрицю TFT, яка дарує чисту та чітку картинку в 4К. За широких кутів (178/178°) забезпечено насичене та реалістичне передавання кольорів. Підсвічування покращує контрастність і глибину чорного кольору, а також запобігає стомленню очей під час тривалого перегляду улюблених фільмів і серіалів. Зображення на екрані, наче оживає на очах – деталізація поєднана з високою яскравістю. Усе це завдяки роздільній здатності 3840 × 2160. Частота оновлення 55 Гц забезпечує плавну зміну кадрів.

Телевізор підтримує технологію HDR, завдяки чому глядач матиме нові враження: більш точну деталізацію, контрастність та ширший кольоровий діапазон на найтемніших і найсвітліших ділянках, роблячи зображення яскравішим, насиченішим і реалістичнішим. Завдяки використанню Noise reduction 3D покращено якість картинки та позбавлено від зайвих «шумів». Два канали акустичних систем разом із TruSurround XT, яка є аналогом Dolby Digital, дарують неймовірне просторове звучання. Сучасна звукова система дає змогу зануритися в події та вибрати оптимальний із наявних режимів. Завдяки «саундбару» – звуковій панелі, горизонтально вбудованій під екраном, модель вирізняє покращене звучання.

Широкі можливості

Телевізор 2E 43A06L – гарний помічник у повсякденному житті та розвагах. Він працює на базі Android 11.0 і надає доступ до необмеженої кількості фільмів, телешоу та контенту на популярних платформах – YouTube, Netflix тощо, тож завжди буде що подивитися. З-поміж додаткових переваг: дублювання екрана та виведення контенту з пристроїв Apple, передбачені технологією Apple AirPlay. Крім того, наявні два тюнери – якщо є потреба не тільки в інтернет-контенті.

Комфорт користування

Телевізор 2E 43A06L має на задній панелі всі необхідні слоти для повноцінної роботи: USB, HDMI, роз'єми для навушників, антени тощо. Це забезпечує можливість транслювати дорогоцінні спогади з відпустки чи милі дитячі відео, фото та аудіо й ділитися найщасливішими моментами з тими, хто поруч.

Корисні функції

Із телетекстом можна отримувати важливу інформацію – новини, спорт, пропозиції туристичних компаній,стан погоди, розклад кіно, театральні афіші, використовуючи звичайний телевізійний сигнал. Систему телевізора можна захистити пін-кодом, реалізовано блокування каналів чи програм, а також доступне встановлення батьківського контролю.

Комфортне керування

Телевізор постачають з інтуїтивно зрозумілим пультом керування. Він працює від двох батарейок ААА, які також є в комплекті постачання. Пульт має ергономічну форму для зручного тримання й керування налаштуваннями телевізора та контентом. Крім того, наявний додатковий пульт ДК спрощеного дизайну, який стане у пригоді людям поважного віку та з обмеженими можливостями. Встановлення телевізора не спричинить складнощів завдяки сумісності із системою VESA 200 × 200 (потрібно придбати окремо).

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Особливості зображення

HDR

Noise reduction 3D

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

TruSurround XT

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

Digital Audio

Аудіовихід

Ethernet-LAN RJ-45

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-S

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Apple Airplay

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 80 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

200 x 200

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

8,05 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

971 х 657 х 205 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Підставка

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків