Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Пориньте у свої розваги як ніколи раніше

Насолоджуйтесь переглядом нового серіалу або грою улюбленої спортивної команди у неймовірно високій якості 4K Ultra HD (3840×2160) з реалістичним звуком Dolby Atmos. Легко знаходьте нові розваги і поринайте в атмосферу того, що відбувається, із захоплюючими ефектами підсвічування Ambilight. А також використовуйте зручне голосове управління, щоб зробити свій відпочинок по-справжньому безтурботним. Смарт-телевізор Philips PUS8118 принесе у ваш дім чітке зображення, потужний звук та нескінченні розваги, доступні вам у будь-який час.

Ультрачітке зображення 4К. Захоплюючий досвід перегляду

Що б ви не дивилися, цей 4K-телевізор із роздільною здатністю Ultra HD (3840×2160) забезпечує яскраве, надчітке зображення з насиченими та реалістичними кольорами й точними деталями. Крім того, цей телевізор сумісний з усіма основними форматами HDR, тому на ньому можна бачити деталі в темних та яскравих областях під час потокової передачі HDR-контенту.

Кінематографічне зображення та звук. Dolby Vision та Dolby Atmos

З Dolby Vision і Dolby Atmos ваші фільми, телепередачі та ігри будуть виглядати та звучати приголомшливо. Розрізняйте найменші нюанси на екрані і забудьте про розчарування від занадто темних сцен, де неможливо зрозуміти, що саме відбувається. І оцініть всю глибину звукових ефектів, з якими ви занурюєтеся в дію так, наче все відбувається довкола вас.

Пориньте у те, що ви любите з Ambilight

Моделі Ambilight — єдині телевізори зі світлодіодним підсвічуванням за екраном, яке реагує на те, що ви бачите. Воно синхронізується з контентом на екрані, занурюючи вас в атмосферу того, що відбувається, і змінюючи ваше сприйняття реальності. За рахунок цього ваш телевізор здається більшим, а ви можете насолоджуватися більшим залученням у свої серіали, фільми та улюблені ігри.

Philips Smart TV

Швидко знаходьте те, що шукаєте, з новим Smart TV від Philips. Вам подобається певний серіал? Ви можете знайти його через пошук і продовжити перегляд прямо з головного екрана. А якщо ви шукаєте щось нове, ви можете пошукати самостійно за жанрами або переглянути рекомендації від кращих потокових сервісів. І все це в одному місці, без суєти та зайвих дій.

Голосове управління з ШІ

Навіщо набирати щось на пульті вручну, якщо можна керувати телевізором за допомогою голосу? Ця модель підтримує роботу з віртуальними помічниками Google Assistant та Alexa*. Таким чином, вам достатньо просто натиснути кнопку на пульті дистанційного керування та сказати своєму голосовому асистенту, що ви хочете. При цьому, якщо в цей момент ви щось дивитесь, телевізор зменшить гучність, щоб вбудований мікрофон міг чітко вловлювати ваш голос. Ви також можете керувати телевізором через смарт-колонки від Google.

Чудово підходить для ігор. VRR та низька затримка на кожній консолі

Порт HDMI нового стандарту дозволяє максимально використовувати можливості консолі завдяки швидкому ігровому процесу та плавній графіці. Він підтримує функції VRR та ALLM, а налаштування низької затримки автоматично активується при включенні консолі. Разом з режимом Ambilight це посилює азарт та враження від гри.

Тонкий та сучасний телевізор

Майже безрамковий екран цього телевізора з фоновим підсвічуванням Ambilight легко вміщує весь контент, не відволікаючи вас. А тонка підставка має ідеальну висоту для установки під екраном саундбару, наприклад. Тому він відмінно впишеться в навколишнє оточення, додавши нотку елегантності та футуризму.

Відповідальний підхід до ресурсів

Philips дбає не тільки про якість своїх продуктів, а й про їхню екологічність. Тому в упаковці телевізора використовується перероблений картон, сертифікований FSC, а у друкованих матеріалах застосовується перероблений папір.

1Google Асистент доступний на телевізорах Philips на базі ОС Android TV версії Android O (8) або вище. Google Асистент доступний лише деякими мовами та в деяких країнах. Amazon Alexa доступна лише деякими мовами і не у всіх країнах.

2Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

3Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Pixel Precise UHD

Особливості зображення

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

20 Вт

Особливості аудіо

Dolby Atmos

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Дротові інтерфейси

HDMI

RF In

Слот для карти PCMCIA

USB

Антенний вхід (супутник)

Ethernet-LAN RJ-45

Роз'єм для навушників

Цифровий аудіовихід (оптичний) S / PDIF

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

Philips Smart TV

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Телетекст

Оперативна пам'ять 2 Гб

Управление с помощью смартфона

Блокування від дітей

Підтримка DTS

Таймер сну

Об'єм постійної пам'яті: 16 Гб

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

У режимі очікування: < 0,3 Вт

Середнє у робочому режимі: 129 Вт

Заднє підсвічування

Так

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1572,0 x 948,0 x 339,0 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1572,0 x 890,0 x 83,0 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Кабель живлення

Ніжки до ТБ

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера