Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Питання-відповіді1

Телевізор Vinga S75UHD21B

S75UHD21B від Vinga - сучасний LED-телевізор з діагоналлю 75". Він здатний передавати картинку в роздільності 4К. В екрані використане LED-підсвічування, яке відрізняється підвищеною ремонтопридатністю, економними витратами електроенергії, відсутністю засвітлень і рівномірним розподілом світла. Модель підтримує підключення до бездротових мереж Wi-Fi. Швидкість відновлення зображення в цьому телевізорі становить 60 Гц, тобто за 1 секунду картинка може змінюватися 60 разів.

Модель сумісна з технологією Smart TV. Це відкриваємширокий ряд можливостей. Більше ви не залежите від ефірного телебачення. За допомогою YouTube, Netflix, Tvigle і багато інших онлайн-сервісів, користувач сам формує для себе індивідуальну програму передач.

Крім того, прямо з телевізора можна заходить в акаунти в найпопулярніших соціальних мережах, наприклад Twitter, Facebook і ВКонтакте. Для зручності роботи в Інтернеті ви можете підключити бездротову клавіатуру. Також можна під'єднати веб-камеру, щоб спілкуватися по відеозв'язку через месенджери, такі як Skype. Приємним бонусом є можливість синхронізувати телевізор з іншими вашими комп'ютерними пристроями і мобільними гаджетами.

S75UHD21B підтримує стандарти кольоровості SECAM і PAL. Роздільна здатність екрану — 3840 x 2160. Якісне відтворення звуку забезпечують 2 вбудованих динаміка потужністю 8 Вт кожен. Функціонал моделі базується на операційній системі Android 9.0. Завдяки процесору ARM Cortex A53 (1150-1450MHz) quad-core і модулю DDR об'ємом 1.5G, телевізор має досить високу продуктивність.

Додаткову ефективність обробки графіки забезпечує графічний процесор ARM Mali-G52 MP (G52MC1). Розмір вбудованої флеш-пам'яті становить 16 Гб, але є можливість підключення зовнішніх накопичувальних пристроїв, навіть тих, які володіють місткістю більше 1 терабайта.

У комплектацію входить надійна підставка, що складається з двох 2-опорних конструкційних елементів. Також присутня система кріплень VESA з габаритами 600х400мм. На корпусі передбачено велику кількість сучасних входів і портів, призначених для підключення антен, цифрових кабелів, аудіосистем і іншого обладнання. Vinga S75UHD21B володіє наступними видами тюнерів: аналоговим, а також цифровими DVB-T, DVB-T2, DVB-C і DVB-S, DVB-S2.

*Технічні характеристики залежать від конкретної моделі.

**Всі зображення наведені в якості ілюстрації продукту. Фактичний вид і дизайн можуть відрізнятися в залежності від характеристик конкретної моделі.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Контрастність

4000:1

Зображення

Процесор

ARM Cortex A53

Особливості зображення

Час відгуку матриці: 8 mc

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

16 Вт

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

CI слот

Composite In (AV)

D-sub

Ethernet-LAN RJ-45

Компонентний вхід (Y / Pb / Pr)

Вхід для антени

Роз'єм для навушників

COAX Out

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S

DVB-S2

DVB-T

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система
Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Ні

Додаткова інформація

Система кольоровості (стандарти, що підтримуються): NTSC, PAL, SECAM

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 197 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

600 x 400

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

39 кг

Вага без підставки

30 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

1684 x 1028 x 293 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

1684 x 965 x 71 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера