Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Безмежне візуальне задоволення

Пориньте у свої розваги з небувалою реалістичністю завдяки Xiaomi TV A Pro — сучасному телевізору, що поєднує в собі елегантний стиль, чудову картинку та провідні смарт-функції. Неймовірний UHD-дисплей з роздільною здатністю 4K, широкою гамою кольорів і підтримкою Dolby Vision®, покликаний перенести вас у світ насичених та реалістичних зображень. Стереодинаміки з підтримкою звукових технологій Dolby Audio™, DTS-X та DTS Virtual:X забезпечать чудове аудіо, створюючи захоплюючу атмосферу для кожного перегляду. Крім того, цей телевізор дозволяє користувачам отримувати миттєвий доступ до величезної кількості контенту з Netflix, YouTube та тисяч застосунків у Google Play завдяки системі Google TV. І пропонує інноваційні функції, такі як голосове керування, для максимальної зручності у використанні та навігації. А також має мінімалістичну підставку, металеву рамку преміум-класу та безрамковий дизайн, що робить його елегантним доповненням до будь-якого будинку. З телевізором Xiaomi TV A Pro ви отримуєте справжню симфонію розваг у комфорті свого будинку.

Мінімум рамок для максимального візуального задоволення

Завдяки вишуканому металевому корпусу та мінімалістичному дизайну серія Xiaomi A Pro стане справжньою окрасою будь-якого будинку та надасть вашому інтер'єру нотки сучасної елегантності. Надвузька рамка забезпечує високе співвідношення екрану до корпусу, що набагато перевершує співвідношення розмірів стандартних телевізорів. Тому, коли дисплей увімкнений, ви ледве можете розрізнити межі зображення й отримуєте більш захоплюючий візуальний досвід.

Надвисока роздільна здатність 4K

Xiaomi TV A Pro дозволить вам насолоджуватися кожним моментом улюбленого телешоу, фільму або спортивного матчу у найвищій якості. Все завдяки чудовому UHD-дисплею з роздільною здатністю 3840 x 2160 пікселів, яка в кілька разів чіткіша за звичайний FHD і відображає набагато більше деталей.1

Як у кінотеатрі

Створіть свій власний домашній кінотеатр, здатний вивести мультимедійні розваги на новий рівень завдяки неймовірно яскравому та практично живій картинці. Дисплей Xiaomi TV A Pro може похвалитися чудовою передачею кольору за рахунок 90% охоплення колірної гами DCI-P3, використовуваної голлівудською кіноіндустрією, а також підтримкою технології Dolby Vision®, яка забезпечує більш високий рівень яскравості, контрастності і кольору, показуючи ще більше деталей у кожній сцені.2 А широка кольорова гама (WCG) у поєднанні з точним калібруванням забезпечують приголомшливу точність передачі кольорів, дозволяючи відображати понад 1 мільярд відтінків для створення дійсно реалістичного зображення.3

Завжди плавне відео

Технологія оцінки та компенсації руху (MEMC) робить високошвидкісне рухоме зображення більш плавним та забезпечує бездоганний перегляд. Це означає більше задоволення від усього, що ви робите — дивитеся ви спортивний захід, динамічний бойовик чи граєте в ігри.

Захоплюючий звук із Dolby Audio™, DTS-X та DTS Virtual:X

Завдяки двом динамікам загальною потужністю 24 Вт цей телевізор демонструє відмінну якість звуку, який доповнює картинку на екрані та наближає вас до дії. А підтримка популярних форматів об'ємного аудіо забезпечить повне занурення у розваги. Так, технологія подвійного декодування Dolby Audio™ + DTS-X створює яскраві звукові ефекти для більш захоплюючого звучання. В той час, як передова технологія DTS Virtual:X створює тривимірний звук з об'ємним звучанням, що відтворює відчуття від перегляду в кінотеатрі.2

Google TV та голосове керування

З Google TV™ ваш телевізор швидко стане головним центром розваг в будинку. Він відкриває вам простий доступ до популярних платформ, таких як Netflix, Prime Video або YouTube, об'єднуючи сотні фільмів, шоу та іншого контенту в одному пристрої.4 І створює рекомендації для перегляду, ґрунтуючись на ваших уподобаннях. При цьому ви можете знаходити фільми, транслювати програми, відтворювати музику, керувати телевізором та пристроями розумного будинку просто за допомогою свого голосу. Просто скажіть «Окей, Google» або натисніть кнопку Google Assistant на пульті дистанційного керування, щоб почати.5

Пульт дистанційного керування Bluetooth

Якщо вам звичніше керувати за допомогою звичайного пульта, то можете використовувати розумний Bluetooth-пульт, який іде в комплекті з Xiaomi TV A Pro. Легко керуйте своїм Smart TV з будь-якого кінця кімнати завдяки сигналу, що поширюється на всі 360°. Для цього вам навіть не потрібно спрямовувати пульт на телевізор.

Транслюйте улюблені розваги зі свого телефону

Розширте огляд і дивіться свої фото, відео та інший контент із особистого смартфона на великому екрані телевізора. Xiaomi TV A Pro оснащений вбудованими функціями Chromecast та Miracast, що дозволяють користувачам легко транслювати картинку з екрана смартфона, планшета чи ноутбука на дисплей телевізора. Просто і без жодних дротів. 6

Високопродуктивний процесор для більш комфортного досвіду

Xiaomi TV A Pro пропонує великий простір для ваших улюблених програм та захоплюючі розваги. Його 4-ядерний процесор забезпечує високу продуктивність, обробляючи завдання з легкістю, що робить перемикання між додатками та контентом миттєвим. А графічний співпроцесор Mali G52 втілює в реальність кінематографічні зображення з яскравими кольорами та високою деталізацією. Разом з тим, 2 ГБ оперативної пам'яті і великий обсяг внутрішньої пам'яті в 16 ГБ 7 не тільки забезпечують зберігання безлічі додатків та даних, але й сприяють швидкому завантаженню та плавному відтворенню контенту.

Різні способи підключення

Насолоджуйтесь дорогоцінними моментами так, як вам зручно і підключайте до телевізора всілякі пристрої від вашого ПК до медіаприставки. Він оснащений модулями Wi-Fi 2,4 ГГц/5 ГГц та Bluetooth 5.0 для легкого бездротового підключення до різних пристроїв й адаптації до більшої кількості сценаріїв аудіо та відео розваг. А також має всі необхідні фізичні порти, включаючи декілька HDMI, USB 2.0, Ethernet, оптичний цифровий аудіовиход та інші.

1Відео має бути представлене у роздільній здатності 4К.

2Потрібен відеоконтент, який підтримує декодування Dolby Vision®, Dolby Audio™ та DTS.

390% DCI-P3 — статистичні дані, які можуть змінюватись в залежності від методів вимірювання. 1,07 мільярда кольорів досягається за рахунок технології 8-біт + FRC (перетворення частоти кадрів).

4Платформи та контент можуть відрізнятися залежно від країни або регіону. Для отримання більш детальної інформації зверніться до послуг, доступних у вашому регіоні.

5Google Assistant недоступний деякими мовами та в деяких країнах. Щоб отримати додаткові відомості, відвідайте офіційний сайт Google Assistant.

6Потрібні програми із вбудованою підтримкою Chromecast™.

7Кількість фактично доступної оперативної пам'яті та ємності сховища може відрізнятись від заявленого або зменшуватись залежно від ряду факторів. Оскільки операційна система займає частину пам'яті (ОЗП), фактичний доступний простір менше вказаного обсягу пам'яті. Операційна система та встановлені програми також займають частину флеш-пам'яті (ПЗП), тому фактичний доступний простір менше зазначеного обсягу флеш-накопичувача.

8Зображення та моделі продуктів, дані, функції, продуктивність, параметри специфікації, інтерфейс користувача та інша інформація про продукт призначені лише для довідки. Xiaomi може змінити цю інформацію. Зображення функцій, представлені на цій сторінці, призначені лише для довідки та можуть не відображати реальний продукт або конфігурацію.

Характеристики

Екран

Діагональ
Тип підсвічування
Роздільна здатність
Частота розгортки
Кут огляду

178°

Зображення

Процесор

Quad-core Cortex-A55

Особливості зображення

HDR10

Dolby Vision

Звук

Кількість динаміків

2

Сумарна потужність динаміків

24 Вт

Особливості аудіо

DTS-X

DTS Virtual: X Sound

Dolby Audio

Iнтерфейси

Підтримка Wi-Fi

Так

Бездротові інтерфейси

Bluetooth

Chromeсast

Miracast

Дротові інтерфейси

3 x HDMI

2 x USB

AUX OUT

1 x Optical Digital Audio Out

CI слот

Композитний A/V

Ethernet-LAN RJ-45

Тюнери

Аналоговий ТВ-тюнер

Так

Цифровий ТВ-тюнер

DVB-C

DVB-S2

DVB-T2

Функції та можливості

Операційна система

Google TV

Smart TV

Так

Web-браузер

Так

Голосове керування

Так

Додаткова інформація

Управление с помощью смартфона

Мультимедійний пульт

RAM: 2 ГБ

ROM: 16 ГБ

Додатково

Призначення
Споживання електроенергії

Енергоспоживання: 95 Вт

Заднє підсвічування

Ні

Тип настінного кріплення

300 x 300

Фізичні характеристики

Колір корпусу

Чорний

Вага з підставкою

6.97 кг

Вага без підставки

6.84 кг

Габарити з підставкою (В*Ш*Г)

957.2 x 244.4 x 609.8 мм

Габарити без підставки (В*Ш*Г)

957.2 x 79.7 x 558.8 мм

Комплектація

Телевізор

Пульт ДУ

Підставка

Кабель живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера