Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue

Код:720110
Є в наявності
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-10%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 26 ₴
2 999
2 699
Колір
Decert Camo фото
Білий фото
Зелений фото
Рожевий фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Desert Camo

Для комфортних подорожей разом

Досліджуйте світ разом зі своїм вихованцем, а стильний рюкзак PETKIT Breezy 2 Smart Cat Carrier допоможе вам зробити подорожі максимально зручними для вашого чотирилапого друга. Розроблений для кішок і маленьких собак цей аксесуар має велике вікно, тому тварина завжди може бачити, що відбувається зовні. Велике відділення дає достатньо простору для розміщення вашого вихованця та м'яку плюшеву підкладку для максимального комфорту. А ретельно опрацьована система вентиляції забезпечує безперервну циркуляцію повітря. Крім того, рюкзак має систему активної вентиляції з можливістю вручну відрегулювати швидкість повітряного потоку для створення найбільш комфортних умов для тварини. І вбудоване підсвічування, яке ви можете увімкнути, коли це необхідно. При цьому сам рюкзак дуже легкий, міцний і зручний, що дозволяє вам чудово почуватися в дорозі. Тож, збираєтеся ви в подорож або просто на прогулянку, PETKIT Breezy 2 стане ідеальним рішенням для всіх потреб вашого улюбленця в дорозі.

Великий простір для більшого комфорту

Оптимальний обсяг основного відділення та розширена нижня частина рюкзака збільшують внутрішній простір. Тому аксесуар надає достатньо місця для розміщення вашого домашнього вихованця і дозволяє йому спокійно рухатися всередині.

Завжди затишно та свіжо

Переноска PETKIT Breezy 2 Smart Cat Carrier має вдосконалену систему вентиляції та спеціальні отвори з кожного боку, тому коту буде забезпечено постійний доступ свіжого повітря та комфорт. А вбудований вентилятор допоможе прискорити циркуляцію повітря, коли це потрібно. При цьому ви можете самостійно регулювати потужність потоку, повертаючи ручку на бічній панелі. Таким чином, переноска забезпечує свіже повітря та правильну температуру для вашого вихованця протягом усієї поїздки.

Вбудоване освітлення

Рюкзак також оснащений регульованим внутрішнім підсвічуванням. Це дозволяє кішці відчувати себе в повній безпеці, а вам буде легше заглянути всередину, щоб перевірити, як вона почувається. Інтенсивність освітлення можна зручно змінити за допомогою ручки на бічній панелі.

Ергономічний дизайн

Рюкзак-переноска PETKIT Breezy 2 Smart Cat Carrier нагадує звичайний рюкзак і зроблений зручним не тільки для вихованця, але і для його господаря. Він досить легкий, виготовлений із міцних високотехнологічних матеріалів та має м'які амортизуючі вставки на спині. Крім того, його лямки сконструйовані таким чином, щоб рівномірно розподіляти вагу та вкриті сітчастим матеріалом для покращення циркуляції повітря. Таким чином, навіть багатогодинне носіння переноски не втомлює, не викликає болю та дискомфорту. А спеціально розроблені ніжки запобігають падінню рюкзака при розміщенні його на підлозі. Все для того, щоб ви теж почувалися якомога комфортніше, коли подорожуєте зі своїм вихованцем.

Особливості:

  • Забезпечує достатньо місця для котів та маленьких собак вагою до 8 кг.
  • Рюкзак спроектований з вікном відповідного розміру та прихованою зоною, щоб задовольнити цікавість кішок та дати їм можливість дослідити світ, а також щоб чутливі кішки відчували себе у безпеці.
  • Тоноване вікно зменшує подразнення від навколишнього середовища та допомагає зменшити дискомфорт, спричинений яскравим світлом.
  • Система вентиляції допомагає прискорити циркуляцію повітря. Крім того, можна регулювати потужність повітряного потоку, повертаючи ручку вентилятора. Ваш вихованець отримуватиме достатньо свіжого повітря і зможе подорожувати за комфортної температури.
  • Вбудована лампа полегшує нічні прогулянки.
  • Невелика бокова кишеня для зберігання ласощів або пляшки з водою та захищена кишеня на спинці для перенесення документів, смартфона та інших необхідних предметів.
  • Завдяки м'яким лямкам та ергономічному дизайну аксесуар знімає навантаження зі спини, тому ви можете зручно носити рюкзак протягом кількох годин.
  • Внутрішня частина рюкзака оброблена стійким до подряпин матеріалом.
  • Водонепроникний, щоб вашому вихованцю було затишно та сухо у дощовий день.
  • Ніжки утримують рюкзак у вертикальному положенні, коли він стоїть на підлозі.
  • Оригінальне забарвлення робить цей рюкзак ефектнішим.
  • Завдяки знімній конструкції переноску дуже легко чистити.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Ні

Можливості підключення

Ні

Сумісність

Ні

Матеріал

Нейлон

Особливості

Забезпечує достатньо місця для котів та маленьких собак вагою до 8 кг; Рюкзак спроектований з вікном відповідного розміру та прихованою зоною, щоб задовольнити цікавість кішок та дати їм можливість дослідити світ, а також щоб чутливі кішки відчували себе у безпеці; Тоноване вікно зменшує подразнення від навколишнього середовища та допомагає зменшити дискомфорт, викликаний яскравим світлом; Система вентиляції допомагає прискорити циркуляцію повітря. Крім того, можна регулювати потужність повітряного потоку, повертаючи ручку вентилятора. Ваш вихованець отримуватиме достатньо свіжого повітря і зможе подорожувати за комфортної температури; Вбудована лампа полегшує нічні прогулянки; Невелика бічна кишеня для зберігання ласощів або пляшки з водою та захищена кишеня на спинці для перенесення документів, смартфона та інших необхідних предметів; Завдяки м'яким лямкам та ергономічному дизайну аксесуар знімає навантаження зі спини, тому ви можете зручно носити рюкзак протягом кількох годин; Внутрішня частина рюкзака оброблена стійким до подряпин матеріалом; Водонепроникний, щоб вашому вихованцю було затишно та сухо у дощовий день; Ніжки утримують рюкзак у вертикальному положенні, коли він стоїть на підлозі; Оригінальне забарвлення робить цей рюкзак ефектнішим; Завдяки знімній конструкції перенесення дуже легко чистити

Живлення

Джерело живлення

Ні

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

35 x 27 x 43 см

Колір

Синій

Найпопулярніші запити в категорії Рюкзак-переноска PETKIT Breezy2 Smart Cat Carrier Blue