Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini

Код:724855
Є в наявності
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 54 ₴
5 499
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

PETKIT Fresh Element Gemini

Подбайте про здорове і своєчасне харчування свого чотирилапого улюбленця і полегшіть собі життя з розумною годівницею PetKit Fresh Element Gemini. Вона є смарт-дозатором для корму з продуманим дизайном, двома окремими ємностями та широким функціоналом. Годівниця може не лише видавати їжу за встановленим вами графіком, а й допомагає стежити за харчовими звичками тварин. Крім того, вам ніколи не доведеться турбуватися про те, що їжа застрягне всередині, оскільки вона завжди забезпечує стабільну систему дозування. Завдяки загальній місткості у 5 літрів девайс відмінно підходить для сімей з кількома кішками. Керувати годівницею можна зі смарт-додатка або вручну, а розбирання та очищення не буде для вас проблемою. До того ж, технологія Triple Fresh Lock гарантує, що корм усередині залишиться свіжим. Тому з PetKit Fresh Element Gemini годування вашого вихованця та дотримання його дієти більше не буде для вас проблемою.

Особливості:

  • Підходить для собак та котів
  • Загальний об'єм резервуару: 5 л
  • Дві ємності для різних видів корму
  • Годування за графіком, налаштовуванні дози
  • Керування вручну або через програму для Android та iOS
  • Зв'язок: Wi-Fi (2,4 ГГц) та Bluetooth
  • Завжди свіжий корм завдяки Triple Fresh Lock
  • Підходить для власників з кількома вихованцями
  • Миска з нержавіючої сталі, що легко знімається і миється
  • Можливість використання акумуляторів як резервного джерела живлення
  • Зручна кнопка скидання

Інтелектуальний помічник у годівлі вашого вихованця

Fresh Element Gemini від Petkit – це найновіша автоматична годівниця для домашніх тварин, розроблена для задоволення різних дієтичних потреб вашого вихованця, будь то перекуси, сніданок, обід або вечеря. Вона оснащена запатентованою подвійною системою розподілу корму, що забезпечує більше різноманітності в раціоні та дозволяє проявити творчий підхід до годування вашої кішки чи собаки. Змішайте кілька ласощів, щоб спокусити вибагливих тварин, або можете використовувати можливості пристрою, щоб перевести свого вихованця на новий гранульований корм. Тепер у вас буде ще більше можливостей.

Вдвічі більше користі

Одна з головних рис цієї годівниці – продумана конструкція пристрою. Вона оснащена двома роздільними камерами: одна ємністю 2 л, інша ємністю 3 л. Це дозволяє використовувати різні види корму та легко балансувати раціон свого вихованця. Більше того, всередині ємностей є осушувач Triple Fresh Lock, який запобігає заплеснюванню їжі. Тому вона завжди буде свіжою та смачною.

Підходить для кількох вихованців

Довга та широка миска з нержавіючої сталі безпечна для здоров'я тварини і досить велика, щоб дві кішки могли їсти одночасно, не почуваючи себе незручно.

Сучасні рішення

Fresh Element Gemini підходить для різних типів кормів, діаметр шматочків яких не перевищує 12 мм. А щоб їжа подавалася рівномірно, годівниця оснащена спеціальними лопатями, що обертаються за годинниковою стрілкою. Більш того, 4-ступінчаста система подачі корму запобігає його застряганню та блокуванню каналу.

Керування за допомогою програми

Завантажте застосунок PetKit та отримайте доступ до багатьох практичних функцій та налаштувань. З його допомогою ви можете налаштовувати кількість порції їжі – максимум до 10 порцій за один прийом їжі і до 30 прийомів їжі на день. А також створювати розклади для подальшої персоналізації пристрою відповідно до звичок вашого вихованця, встановлювати додаткові порції годівлі та стежити за здоров'ям тварини. Ви також отримаєте повідомлення, коли в камері закінчиться корм і необхідно буде замінити вологопоглинач.

Стабільна робота навіть за відключення електрики

Смарт-годівниця оснащена ефективною системою живлення, що забезпечує постійну роботу навіть у разі відключення електроенергії або відключення Wi-Fi. Це гарантує, що ваш вихованець не пропустить прийом їжі, коли вас немає вдома. Аварійний блок живлення дозволяє видавати 15 порцій їжі на день протягом приблизно 180 днів (в режимі енергозбереження).*

Все продумано

Створюючи цю годівницю, PetKit намагалися врахувати кожну деталь, щоб зробити її використання по-справжньому комфортним та простим. Вона має прозорий індикатор, щоб ви знали, коли потрібно поповнити кількість їжі у кожному контейнері. Нижня чаша створена з нержавіючої сталі, тому вона безпечна для здоров'я тварини, її можна легко дістати і помити, в тому числі і упосудомийній машині. Крім того, девайс оснащений спеціальним замком, який захищає внутрішні елементи від втручання дітей.

Сумісність із різними кормами для домашніх тварин

Ще одна важлива перевага PetKit Fresh Element Gemini – універсальність. Цей автоматичний дозатор корму для собак і кішок сумісний із сухими, гранульованими та змішаними кормами, а також іншими поширеними кормами для домашніх тварин, представленими на ринку. Тому користуватися годівницею буде легко та просто.

*Блок резервного живлення працює від 4 змінних батарейок типу D.

Характеристики

Основні характеристики

Для кого
Призначення
Тип пристрою
Взаємодія зі смартфоном

Так

Можливості підключення

Wi-Fi

Сумісність

IOS; Android

Матеріал

Силікон

Пластик

Нержавіюча сталь

Особливості

Об'єм контейнерів 5 л; 2 відсіки, в яких можна зберігати різні види корму (сухий та сублімований); Датчик наближення в автогодівниці Gemini запам'ятовує харчові звички вихованця та аналізує їх у додатку Petkit; Не підключається до мережі 5G

Живлення

Джерело живлення

Габарити і вага

Габарити (ШхВхГ)

362 х 293 х 247,5 мм

Вага

2,3 кг

Колір

Білий

Комплектація

Годівниця; Адаптер; Вологопоглинач; Інструкція

Найпопулярніші запити в категорії Смарт годівниця PETKIT Fresh Element Gemini