Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave

Код:692580
Очікується
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Ексклюзив
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Електрична хвильова зубна щітка Silk'n ToothWave

Професійне чищення зубів на дому

Зубний наліт, зміна кольору, плями або зубний камінь на зубах? Тепер вам не обов'язково часто ходити до стоматолога, щоб впоратися з цими проблемами. Революційна зубна щітка Silk'n ToothWave допоможе вам усунути основні причини стоматологічних проблем і значно поліпшити гігієну порожнини рота. Секрет ToothWave – це нова, клінічно перевірена, запатентована і безпечна технологія DentalRF™, заснована на радіочастотному впливі. З її допомогою щітка здатна забезпечувати результати, аналогічні чищенню в кабінеті стоматолога-гігієніста, і при цьому фокусується не тільки на зовнішньому вигляді ваших зубів, але і на поліпшенні їх загального стану. А три швидкості вібрації, інтервальний таймер і близько 2 тижнів автономної роботи роблять її використання ще комфортнішим. З ToothWave ваш щоденний ритуал догляду за зубами стане набагато простішим та ефективнішим.

Особливості:

  • Запатентована радіочастотна технологія чищення DentalRF™
  • Робить зуби помітно білішими і допомагає позбутися від зубного каменю
  • Три швидкості вібрації і режим без вібрації
  • Максимальна швидкість – до 48 000 коливань на хвилину
  • Таймер інтервалу і автоматичне вимикання через 2 хвилини
  • До двох тижнів автономної роботи
  • Водонепроникний корпус

Революційна технологія DentalRF™

Silk'n ToothWave перша і єдина електрична зубна щітка з запатентованою технологією DentalRF™. Вона випромінює слабкі радіочастотні хвилі, що складаються із заряджених молекул, які огортають поверхню кожного зуба. Ці заряджені молекули дестабілізують зв'язку між поверхнею зуба і забрудненнями, в наслідок чого ті легше видаляються. Тому щоденне використання цієї щітки робить зуби білішими та чистішими. Крім того, ToothWave бореться з найбільш поширеними причинами карієсу і захворювань ясен, значно покращуючи загальну гігієну порожнини рота.

Спеціальні насадки

Насадки щітки Silk'n ToothWave були розроблені для роботи в гармонії з технологією DentalRF™. Кожна з них містить два електроди, які служать для випромінювання радіохвиль, і силіконову смужку, що допомагає хвилям досягати поверхні зуба. А також м'які, неабразивні щетинки, які захищають зубну емаль від подряпин і запобігають кровоточивості ясен. Разом це дозволяє щітці делікатно, але ефективно видаляти відкладення з поверхні зубів, не пошкоджуючи їх при цьому.

Три швидкості вібрації і 48 000 коливань в хвилину

Вибирайте між 3 швидкостями вібрації (висока, середня, низька) або чистіть зуби взагалі без вібрації. Все залежить тільки від чутливості ваших зубів та індивідуальних вподобань. Так, на найвищій швидкості ToothWave здійснює до 48 000 рухів щіткою на хвилину, забезпечуючи активне видалення забруднень. Разом з тим, технологія DentalRF™ буде активна у всіх 4 режимах, тому ефективність очищення залишиться незмінно високою.

Клінічно перевірена технологія

Компанія Silk'n провела ряд досліджень щітки ToothWave, в тому числі лабораторні експерименти і 5 клінічних досліджень, кожне з яких встановило безпеку й ефективність пристрою. Зокрема, ToothWave продемонструвала статистично значиме зменшення зубного нальоту, каменя, кровоточивості і запалення ясен в порівнянні зі звичайною електричною зубною щіткою. * Крім того, цю щітку можна безпечно використовувати на металевих скобах, пломбах, вінірах, композитних зв'язках і зубних імплантатах.

Інтелектуальний інтервальний таймер

Silk'n ToothWave допоможе вам дотримуватися оптимального часу очищення. Щітка оснащена таймером, який спрацьовує кожні 30 секунд, нагадуючи вам змінити зону. А через 2 хвилини вона автоматично вимикається. Таким чином, ви будете точно знати, що дотримуєтеся рекомендованого часу очищення.

До 2 тижнів без підзарядки

Ще одна вагома перевага Silk'n ToothWave – ця зубна щітка не потребує частої підзарядки. Однієї зарядки ToothWave вистачає до 2 тижнів при використанні два рази на день по 2 хвилини за раз.

Водонепроникна конструкція

Корпус Silk'n ToothWave захищений від вологи за стандартом IP67 і може спокійно витримувати повне занурення під воду. Тому щітку можна без проблем використовувати поки ви приймаєте душ або ванну. Таким чином, ви ще швидше закінчите щоденний догляд за ротовою порожниною.

* Через 6 тижнів ToothWave показала статистично значиме зменшення зубного каменю (зубного нальоту), плям, кольору зубів, запалення і кровоточивості ясен в порівнянні з контрольною зубною щіткою - SmileSonic Pro Advanced Clean. Дослідження: Безпека і ефективність нової зубної щітки, що використовує радіочастотну енергію для відбілювання зубів і зменшення плям на зубах. Adv Dent & Oral Health. 2020; 12 (3): 555831. DOI: 10.19080 / ADOH.2020.12.555831.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Технологія чищення

Радіочастотна технологія чищення DentalRF™

Швидкість рухів в хвилину

48000

Кількість насадок
Вікова група

Додаткові функції

Синхронізація зі смартфоном

Ні

Індикатор рівня заряду

Так

Індикатор зносу насадок

Ні

Таймер

Так

Дисплей

Ні

Додаткова інформація

Три швидкості вібрації та режим без вібрації

До двох тижнів автономної роботи

Водонепроникний корпус

Інтервальний таймер та автоматичне відключення через 2 хвилини

Максимальна швидкість – до 48 000 коливань за хвилину

Запатентована радіочастотна технологія чищення DentalRF™

Живлення

Джерело живлення
Час роботи від акумулятора

14 днів

Габарити і комплектація

Габарити

165 x 227 x 80 мм

Вага

115 г

Комплектація

Інструкція

Настінний USB-адаптер

Рукоятка

Гарантійний буклет

Зарядна підставка з кабелем USB та прозорою основою

2 Насадки з особливо м'якою щетиною (мала, велика)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження