Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09

Код:671145
Очікується
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 49 ₴
4 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Xiaomi Zhibai Hair Dryer – це сучасний фен з масою найдосконаліших технологій, які допомагають правильно доглядати за волоссям. Він швидко висушує локони, але не робить їх сухими, зберігаючи всередині вологу і роблячи їх більш блискучими. При цьому 15 різних режимів обдуву дозволяють підібрати ідеальні налаштування саме для вашого типу волосся, а функція іонізації забезпечує додатковий догляд, роблячи локони м'якими, слухняними та шовковистими. З цим феном щоденна сушка та укладка стануть набагато простішими. А волосся не втратить свій природний блиск.

 

Особливості:

  • Електродвигун V-max зі швидкістю обертання 10 000 об/хв
  • Технологія контролю температури NTC Smart
  • 3 налаштування швидкості
  • 4 налаштування температури
  • Режим циркуляції холодного та гарячого повітря
  • Функція іонізації
  • Насадка-концентратор з магнітним кріпленням
  • 5 рівнів захисту
 

Сушить швидко, але делікатно

На відміну від звичайних фенів, які сушать волосся просто потоком гарячого повітря, Xiaomi Zhibai Hair Dryer використовує передову технологію нагнітання. Вона створює у 2 рази більший тиск повітряного потоку, що разом з точним контролем температури дозволяє швидко висушити волосся від коренів до самих кінчиків. Не завдаючи йому ніякої шкоди.

 

Новий швидкісний двигун

Завдяки сучасному двигуну V-max, що працює зі швидкістю 100 000 об/хв та гвинту з 11 лопатями з легкого алюмінієвого сплаву цей фен здатний проганяти через себе близько 15 літрів повітря щосекунди. Повністю прибираючи вологу з поверхні волосся за лічені хвилини.

 
 

Інтелектуальний контроль температури

Ще одна перевага Zhibai Hair Dryer над звичайними фенами – його спеціальна технологія контролю NTC Smart. Вона по 50 разів за секунду заміряє температуру повітря на виході і передає дані процесору, який керує нагрівачем. Таким чином підтримується постійний та безпечний для волосся рівень тепла.

 

Оптимальний догляд для вашого волосся

Фен має 3 швидкості обдування і 4 температурні налаштування. А також інноваційну функцію циркуляції холодного та гарячого повітря, яка автоматично чергує потоки з різною температурою для того, щоб вплив гарячого повітря на шкіру голови і волосся був більш дбайливим. Комбінуючи ці опції, ви отримуєте 15 різних режимів, що підходять для будь-якого типу волосся і найрізноманітніших сценаріїв сушки.

 

Функція іонізації

Zhibai Hair Dryer не лише сушить, а й піклується про здоров'я ваших локонів. Цей фен оснащений функцією іонізації, яка нейтралізує статичну електрику у волоссі за допомогою потоку негативних іонів. Що робить його більш гладким, слухняним і зменшує сплутування.

 

Практичне магнітне кріплення насадки

Надавайте зачісці об'єм і потрібну форму за допомогою насадки-концентратора. Завдяки зручному магнітному кріпленню вона легко встановлюється і обертається на 360°, що дозволяє спрямувати повітряний потік туди. Куди вам потрібно. При цьому двошарова конструкція самої насадки оберігає користувача від контакту з розігрітою частиною при її обертанні або зніманні.

 

Тиха робота

Завдяки оптимізації роботи електродвигуна та конструкції повітряних шляхів, інженери Zhibai домоглися зниження вібрацій від потоку повітря. Тому фен створює набагато менше шуму при роботі.

 

По-справжньому безпечний

При роботі з будь-якими електроприладами необхідно дотримуватися обережності. З огляду на це, Xiaomi подбали про безпеку користувача і самого приладу. Zhibai Hair Dryer має 5 рівнів захисту: від перегріву, високого струму, перенапруги, а також контролери температури та живлення. Тому користуватися феном можна абсолютно вільно.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування

Для волосся

Потужність
Кількість температурних режимів

4

Джерело живлення

Додаткові характеристики

Кількість швидкостей

3

Насадки

Концентратор

Колір

Синій

Режим роботи та функції

Автовідключення

Подача холодного повітря

Іонізація

Форм-фактор
Конструкція та зручності

Поворот шнура на 360 °

Панель управління

Таймер, що налаштовується

Ні

Пульт дистанційного керування

Ні

Панель управління

3 кнопки

1 повзунок

Вибір температури нагрівання

Так

Синхронізація зі смартфоном

Ні

Індикація нагріву

Ні

Фізичні характеристики

Вага

580 г

Довжина шнура

1,7 м

Габарити (В х Ш х Г)

173 х 150 х 77

Комплектація

Інструкція

Фен

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Фен Xiaomi Zhibai Hair Dryer HL09