Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків12
Питання-відповіді1

Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience

Код:670725
Є в наявності
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Щипці для волосся ROWENTA SF8210F0 Ultimate Experience фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-17%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 48 ₴
5 899
4 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Виглядати щодня чудово – дуже легко. Випрямляч Rowenta Ultimate Experience змінює підхід до догляду за вашими волоссям і допомагає виглядати приголомшливо кожного дня. Rowenta присвятила понад десять років вивченню правильного догляду за волоссям і вдосконаленню своїх технологій, щоб створити дійсно професійний пристрій, який завдяки своєму ексклюзивному лаковому покриттю забезпечує бездоганне ковзання без заломів, пересушування та висмикування волосся. Ергономічна форма випрямляча і плаваючі широкі 3D-пластини полегшують використання приладу навіть на найскладнішому і найнеслухнянішому волоссі. Професійна турбота, яку дарує прилад, допоможе зберегти 100% кератину у вашому волоссі. Випрямляйте, завивайте, створюйте свій унікальний стиль кожен день легко та швидко.

Подаруйте собі ідеальний збалансований догляд з бездоганною плавністю руху і професійним захопленням локона і відчуйте себе як після салону краси.

 

За допомогою розумного датчика, вбудованого у випрямляч, технологія Thermocontrol забезпечує повний контроль за температурою і максимально рівномірний нагрів для бездоганного результату, як у салоні краси, від коренів до самих кінчиків.

 

Клінічно доведено: під час укладання зберігається 100% кератину, волосся не перетягується і не ламається завдяки ідеально гладким пластинам – покриття забезпечує бездоганне ковзання і чудовий блиск.

 

Клінічно доведено: волосся не перегрівається, не втрачає природну вологу та блиск, стає гладким і приголомшливо красивим.

 

Спробуйте легке ковзання для створення як пружних локонів, так і ідеально прямого волосся завдяки вигнутим краям пластин, винятково гладкій поверхні та ексклюзивному лаковому покриттю, створеному за допомогою високотемпературної термічної обробки.

Випрямляч Ultimate Experience спроєктований для створення бездоганної укладки при мінімальному тиску рукою на пластини: завдяки міцному посиленому корпусу достатньо затиснути руків’я без додаткового зусилля і захоплення кінця пластин. Це досягається завдяки міцному посиленому корпусу. Дві плаваючі 3D-пластини гарантують постійне і оптимальне стикання з волоссям.

 

Універсальний випрямляч з вигнутими краями пластин підходить як для випрямлення волосся, так і для створення легких хвиль та пружних кучерів. Екстрадовгий (2,7 м), що обертовий на 360° шнур забезпечить максимальну свободу рухів.

 

Миттєвий нагрів за 25 секунд допоможе вам виглядати надзвичайно без тривалого очікування. Компактний формат дозволяє брати випрямляч з собою куди завгодно, а довгий шнур – використовувати його де і коли зручно.

 

Широка поверхня пластин дозволяє використовувати пристрій для випрямлення навіть найскладнішого і найнеслухнянішого волосся. Підходить для укладання на короткому, середньому і довгому волоссі.

 

Підберіть температуру для вашого типу волосся завдяки 5 рівням налаштування (120°, 140°, 160°, 180°, 200° С). Низькі температури 120° і 140° С підійдуть для підтримки наявної укладки і пошкодженого фарбуванням волосся. Максимальна температура 200° С гарантує швидкі та чудові результати на всіх типах волосся без пошкодження.

 

Rowenta пропонує професійну експертизу і робить високу якість доступною для споживачів. Бренд має більш ніж 90-річний досвід розробки якісної продукції у сфері краси та укладання. Виробник зарекомендував себе як експерта, який співпрацює зі світовими лідерами у сфері догляду за собою.

 

Спеціальні функції для підвищеної безпеки: попереджувальний сигнал про вмикання/вимикання, автоматичне вимкнення через 45 хвилин, термозахисний чохол для зручного та безпечного зберігання.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Застосування

Для волосся

Кількість температурних режимів

5

Мінімальна температура нагріву

120 °C

Максимальна температура нагріву

200 °C

Джерело живлення

Додаткові характеристики

Зачіски
Покриття пластин

Кераміка

Колір

Чорний

Форм-фактор
Особливості

Термоізольований наконечник

Панель управління

Таймер, що налаштовується

Ні

Пульт дистанційного керування

Ні

Панель управління

2 кнопки

Вибір температури нагрівання

Так

Синхронізація зі смартфоном

Ні

Індикація нагріву

Так

Фізичні характеристики

Вага

474 г

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків