Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний

Код:743814
Є в наявності
Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний фото
Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний фото
Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний фото
Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний фото
Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 41 ₴
4 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Друге життя старої дротової сигналізації

Ми розуміємо, як складно зважитися на оновлення дротової сигналізації. Коли обладнання застаріло, але справно охороняє майно. Але реновація з Ajax — це не відмова від старого. Це можливість побудувати сучасну комплексну безпеку на основі наявного дротового обладнання.

Безпека в смартфоні

З MultiTransmitter користувачі системи отримують керування охороною в застосунку, інформативні повідомлення та сценарії автоматизації. А охоронна компанія може змінювати настроювання системи й пристроїв у PRO-застосунку як перебуваючи на об'єкті, так і віддалено.

ІЧ-бар'єри, датчики побутового газу, температури, рівня рідини й багато інших пристроїв, які бажають розширити сфери застосування Ajax. Під'єднайте їх до хаба через MultiTransmitter і керуйте комплексною системою безпеки в застосунку Ajax.

Менше рутини з автоматизованою безпекою

Використовуйте сценарії автоматизації, щоб система безпеки моментально реагувала на загрози, не чекаючи патруля охорони. Ajax стане під охорону за розкладом, увімкне світло за тривогою датчика руху, знеструмить приміщення у разі перших ознак пожежі. З MultiTransmitter стара сигналізація стає частиною безпечного та розумного будинку.

Більше інформації про тривоги

З MultiTransmitter для кожного дротового пристрою можна вказати тип тривоги та кімнату розміщення. Це підвищує інформативність повідомлень — відомо не лише, що сталося, але й де саме. Ця інформація зображається в пуш-повідомленні, смс, а також відсилається на пульт охоронної компанії під відповідним кодом. Загалом доступно п'ять типів тривог: вторгнення, пожежа, медична допомога, тривожна кнопка, витік газу.

Підтвердження вторгнення за 9 секунд

Під'єднайте до системи датчики руху з фотокамерою MotionCam, щоб точно знати — у приміщенні сторонні або хтось просто не вимкнув сигналізацію. Фотокамера активується тільки коли система під охороною й зафіксовано рух. На противагу відеоспостереженню, світлини з датчика надійно зашифровані й передаються в застосунок за секунди й тільки тим користувачам, кому дані права на перегляд.

Радіозв'язок без компромісів у надійності

MultiTransmitter зв'язується з хабом зашифрованим радіопротоколом Jeweller. Це TDMA-технологія, розроблена Ajax Systems для безперебійного зв'язку з пристроями. Jeweller визначає спроби глушіння, переходить на резервну частоту в разі перешкод, а також дає змогу бездротовим пристроям Ajax працювати від батарей роками.
Дізнатися більше про Jeweller

  • Зв'язок із хабом на відстані до 2000 метрів
  • Доставка тривоги за 0,15 секунди
  • Настроюваний пінг від 12 секунд

Безпека без перешкод

У разі використання ретрансляторів ReX, радіомережа системи безпеки Ajax може покрити до 35 км². Але якщо частина приміщень непроникна для радіохвиль, під'єднання дротових пристроїв через MultiTransmitter стане оптимальним рішенням. Довжина проводів може сягати 400 метрів.

Захищений від саботажу

MultiTransmitter моментально повідомить про втручання в роботу під'єднаних пристроїв: замикання живлення, обрив сигнального кабелю або спрацювання тампера. Пропажа електрики на об'єкті теж не стане проблемою — резервний акумулятор може забезпечувати живлення пристроїв до 4 діб. Сам корпус MultiTransmitter обладнаний двома тамперами, які реагують на відрив модуля інтеграції з кріплення і зняття кришки.

  • Миттєва детекція втрати з'єднання з дротовим пристроєм (EOL)
  • Порожнина в корпусі під резервний акумулятор 7 А⋅год
  • 2 тампери, що визначають демонтаж і відкриття корпусу

Розроблено професіоналами для професіоналів

Ми подбали, щоб процес монтажу та настроювання не вимагав зайвого часу та зусиль. Аналогічно до інших пристроїв Ajax, MultiTransmitter під'єднується до хаба в застосунку зчитуванням QR-коду. Під час під'єднання дротових пристроїв не потрібно знати значення опору резисторів. Також система попередить, якщо пристрій був під'єднаний некоректно.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Інтерфейс

Радіоканал

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Аккумулятор

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

196 х 238 х 100 мм

Вага

805 г

Колір

Чорний

Матеріал

Пластик

Комплектація

MultiTransmitter; Корпус; Кабель живлення; Кабель підключення акумулятора 12 В; Монтажний комплект; Коротка інструкція;

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії Модуль для інтеграції сторонніх провідних пристроїв Ajax MultiTransmitter, Jeweller, бездротовий, чорний