Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Датчик присутності Aqara FP2

Код:724087
Є в наявності
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Датчик присутності Aqara FP2 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 36 ₴
3 699
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Датчик присутності Aqara FP2

Датчик присутності Aqara FP2 використовує передову радарну технологію міліметрових хвиль, яка може точно виявляти присутність людей. Ця технологія забезпечує безперервність і стабільність роботи датчика. Він також має функцію зонального позиціювання, що дозволяє автоматизувати різні умови в різних зонах.

Тепер один простір можна розділити на 30 малих зон і розпізнати до п’яти цілей (виявлення кількох осіб). Він також може керувати іншими розумними домашніми пристроями, наприклад через Apple Home. Він має такі функції, як розпізнавання падіння людини та вбудований датчик освітлення. Крім того, це чудовий помічник, який може справді поєднати різноманітність домашнього життя користувача та реалізувати різні автоматизації.

  • Зонне позиціювання: він пропонує значні переваги перед традиційними інфрачервоними датчиками руху PIR завдяки використанню одного радарного датчика для моніторингу приміщення до 40 м². Крім того, ви можете розділити його на до 30 зон, таких як диван, ліжко або робочий стіл. Додатково для кожної зони можна налаштувати індивідуальну автоматизацію.
  • Виявлення кількох людей: одночасно можна виявити до 5 людей. Результатом є те, що, розділяючи простір, він також може автоматично реагувати відповідно до позиції різних людей, не заважаючи один одному.
  • Надвисока точність: конфіденційність і точність виявлення. Він здатний розпізнавати неіндуктивний сигнал без збирання реальних зображень. Радарна технологія міліметрових хвиль є більш стабільною, ніж виявлення інфрачервоного датчика, навіть коли ви сидите або спите.
  • Керуйте іншими пристроями через HomeKit: FP2 відображається як кілька датчиків у HomeKit (і Home Assistant), Alexa та Google Home. Ви можете легко інтегрувати датчик, не потребуючи концентратора, що, мабуть, є найкращим рішенням для ентузіастів розумного дому, щоб розширити налаштування розумного дому.
  • Виявлення падіння: коли хтось у кімнаті падає, FP2 може виявити та повідомити вас. Це робиться максимально приватним і зручним способом, без необхідності носити будь-які пристрої або встановлювати камеру для постійного моніторингу. Точність виявлення падіння – >98%. Рекомендована висота установки 2,5 м-2,8 м.
  • Вбудований датчик світла: повністю функціональний датчик виявлення світла в екосистемі Aqara. З ним автоматизація освітлення стає набагато гнучкішою та приємнішою.
  • Локальна автоматизація та прості способи встановлення: після завершення налаштування продукт запускається локально. Автоматизація FP2 працюватиме, як і раніше, якщо час від часу траплятиметься нестабільність мережі Wi-Fi. І це краще захистить вашу конфіденційність. Він має кілька методів встановлення для простого і комфортного встановлення та використання.
  • IPX5 і прихований порт USB-C: датчик також можна встановлювати у вологих середовищах, наприклад у ванних кімнатах. Датчик має порт USB-C, який дозволяє замінити кабель, що входить в комплект, на будь-який сумісний з USB-C, підвищуючи гнучкість розміщення.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Інтерфейс

Bluetooth

Wi-Fi

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

IFTTT; Google Home; Aqara Home; Apple HomeKit

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Радіус дії апаратури до 40 м; Захист від вологи та пилу IPX5; Автоматизоване керування; Робоча температура: -10 - 40°C; Робоча вологість: 0 – 95% RH, без конденсації; Кут огляду 120 °

Живлення

Джерело живлення

Від мережі

Габарити і вага

Колір

Білий

Комплектація

Датчик присутності; Гарантія; Інструкція