Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків5
Задати питання

Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ

Код:709469
Є в наявності
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
-33%
Вигода 1 000 ₴
cashback iconКешбек 19 ₴
2 999
1 999
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Розумний датчик диму Aqara

Забезпечте собі та своїй сім'ї захист від небезпечних та непередбачених ситуацій з розумним датчиком диму від Aqara. Він використовує передову технологію виявлення з подвійним оптичним шляхом «лабіринт» для виявлення всіх типів диму з високою чутливістю, щоб своєчасно інформувати вас про можливе виникнення пожежі. Детектор працює за протоколом ZigBee 3.0 та підключається до системи розумного будинку через AqaraHub, а також може підтримувати зв'язок з іншими датчиками з функцією сигналізації. Просто встановіть датчик згідно з рекомендаціями, підключіть його до розумного хаба і у разі виявлення задимлення зможете отримувати сповіщення на свій смартфон. Таким чином ви зможете краще захистити свій будинок від пожеж та швидше реагувати в екстрених ситуаціях.

 

Основні характеристики:

  • Аудіовізуальні сигнали тривоги під час виявлення задимлення
  • Може надсилати повідомлення про виявлення диму на смартфон
  • Підтримка ZigBee 3.0
  • Працює з AppleHomeKit, IFTTT та іншими екосистемами
  • Простота встановлення
  • До 10 років автономної роботи від 1 баратейки
  • Застосунок Aqara Home або Apple HomeKit
 

Оповіщення, яке ви не пропустите

Пристрій має вбудовану сирену, потужність якої досягає 90 децибелів – це досить голосно, щоб розбудити вас, якщо ви спите. Він також має світлодіодний індикатор, який блиматиме, повідомляючи про виявлення диму в приміщенні.

 

Широка сумісність

Розумний датчик диму Aqara сумісний із найпопулярнішими екосистемами розумного будинку. Він може працювати з Apple HomeKit, IFTTT та іншими. Просто підключіть його до AqaraHub і зв'яжіть його зі своїм обліковим записом, щоб вільно користуватися пристроєм і налаштовувати різні сценарії використання.

 

Синхронізація з іншими пристроями

Девайс може підтримувати зв'язок з іншими датчиками з функцією сигналізації, якщо такі є у вашому домі. Тому, якщо він виявить задимлення, всі сигнали тривоги почнуть звучати одночасно, тривога пошириться миттєво і її можна буде почути в кожному куточку будинку, що дасть вам час, щоб згасити вогонь або швидко піти.

 

Розумні сценарії

Датчик диму Aqara також може бути пов'язаний з іншими інтелектуальними пристроями розумного будинку для досягнення більшої ефективності при його використанні. Наприклад, коли він виявляє спалах, смарт-камера може безпосередньо записати відео і відправити його в мобільний додаток.

 

Рекордна автономність

Цей детектор здатний пропрацювати до 10 років від батареї типу CR17450. Тому ви можете забути про зміну елементів живлення датчика дуже надовго. А коли заряд добігатиме кінця, гаджет повідомить вам про це заздалегідь.

 

Легко вимикати

Датчик підтримує вимкнення звуку одним натисканням та автоматичний контроль над сигналом у застосунку. Тому вам не потрібно буде дертися до нього щоразу для відключення сигналізації, що особливо буде зручно при виникненні хибних тривог.

 

Практичний та привабливий дизайн

Детектор диму Aqara виготовлений з вогнестійкого матеріалу, має сітку для захисту від комах та керування однією кнопкою. А його мінімалістичний дизайн легко впишеться у будь-яку обстановку і не порушуватиме естетику та функціональність вашого будинку.

 

* Остаточний час автономної роботи залежатиме від різних факторів. 10-річний термін служби можливий за умови спрацьовування 1 раз на місяць та роботи сигналізації протягом 5 хвилин.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android, iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Аудіовізуальні сигнали тривоги для виявлення задимлення; Може надсилати сповіщення про виявлення диму на смартфон; Простота встановлення; До 10 років автономної роботи від 1 баратейки.

Живлення

Джерело живлення

Батарейки

Габарити і вага

Габариты (ШхВхГ)

104,6 х 42 мм

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Розумний датчик; Інструкція

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Розумний датчик диму Aqara JY-GZ-03AQ