Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків8
Питання-відповіді3

Зволожувач повітря Deerma (White) DEM-SJS600

Код:637732
Наявність уточнює менеджер
Зволожувач повітря Deerma (White) DEM-SJS600 фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 25 ₴
2 599
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дихайте вільно

Хочете створити комфортний мікроклімат у вашому домі? Xiaomi DEERMA Humidifier – ультразвуковий зволожувач повітря з системою УФ-обробки води та функцією ароматизації. Він дозволяє підтримувати оптимальний рівень вологості у приміщеннях площею до 25 м².

Особливості:

  • Керування аналоговим регулятором
  • Очищення води ультрафіолетом
  • Функція ароматизації повітря
  • Для приміщень площею до 25 м²
  • Рівень шуму – до 34 дБ

Цілюща волога

Кондиціонери. Системи опалення. У будь-який час року ми стикаємося з факторами, які пересушують повітря у приміщеннях. Це робить організм більш вразливими до вірусів та бактерій, погіршує стан шкіри. Ультразвуковий зволожувач повітря перетворює воду на частинки пари за допомогою високочастотних вібрацій. Це дозволяє підвищити рівень вологи до комфортних показників.

Стильний дизайн

Циліндричний корпус пристрою виготовлений із пластику білого кольору. Його верхня частина рифлена, а нижня – гладка. На передній панелі мінімальна кількість деталей. Індикатор стандартно світиться жовтим, перемикаючись на червоний якщо води не вистачає. Лаконічне виконання зволожувача дозволяє йому вписатися у дизайн будь-якого приміщення. Його можна встановити як вдома, так і в офісі.

Висока продуктивність

Зволожувач повітря можна встановити як у спальні або кабінеті, так і у вітальні. Продуктивність до 270 мл/год забезпечує ефективну роботу у приміщеннях площею до 25 м². При цьому електронна начинка дозволила знизити енергоспоживання пристрою до 25 Вт за годину, що можна порівняти з декількома світлодіодними лампами.

Комфорт у тиші

Вирішили оптимізувати мікроклімат у спальні або дитячій кімнаті? Розробники зволожувача подбали про ваш спокій. Робота пристрою ледь чутна. У режимі максимальної інтенсивності пароутворення рівень шуму не перевищує 34 дБ. Такий показник можна порівняти з приглушеною розмовою. Він не буде відволікати від роботи і не потривожить сон.

Місткий бак

DEERMA Humidifier оснащений баком для води місткістю 5 літрів. Такого запасу зволожувачу вистачить для 18 годин роботи у максимальному режимі інтенсивності. Завдяки цьому вам не доведеться постійно доливати воду. Також велика кількість рідини збільшує вагу пристрою, а відповідно і його стійкість.

Гігієна та безпека

Щоб довести гігієну DEERMA Humidifier до досконалості, пристрій обладнаний ультрафіолетовою лампою. УФ-обробка води в баку перешкоджає розмноженню хвороботворних бактерій, цвітінню води та утворенню неприємного запаху. Розбірна конструкція зволожувача дозволяє очищувати його елементи під проточною водою, використовуючи неагресивні мийні засоби.

Простота в керуванні

Керування зволожувачем повітря реалізоване у вигляді аналогового регулятора. З його допомогою можна вмикати/вимикати пристрій і плавно регулювати інтенсивність пароутворення. Наприклад, зволожувач встановлений у невеликій кімнаті. Потужність можна зменшити. Таким чином ми знизимо споживання води та рівень шуму. Окрема кнопка відповідає за активацію світлової індикації.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Функції
Площа обслуговування
Ємність резервуара для води

5 л

Витрати води

270 мл/г

Рівень шуму

34 дБ

Експлуатація

Дисплей

Ні

Таймер

Ні

Індикатори

Рівня води

Регулювання інтенсивності зволоження

Так

Взаємодія зі смартфоном

Ні

Автономність

Джерело живлення
Споживана потужність

25 Вт

Фізичні характеристики

Колір
Матеріал корпусу

Пластик

Габарити (ВхШхГ)

22,4 x 20,8 x 33 см

Вага

2,08 кг

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Зволожувач повітря Deerma (White) DEM-SJS600