Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй

Код:723518
Є в наявності
Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй фото
Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй фото
Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй фото
Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 63 ₴
6 389
Колір
Синій фото
Фіолетовий фото
Модель
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

StoreJet 25H3

Transcend StoreJet 25H3 – це зовнішній жорсткий диск, який не тільки надійно захищений від ударів, але й оснащений високошвидкісним USB 3.1 Gen 1 для блискавичної передачі файлів. Забудьте про брак місця, оскільки StoreJet 25H3 має об'єм пам'яті до 4 ТБ.

Надійний та портативний

Портативний жорсткий диск StoreJet 25H3 має міцний та надійний корпус. Накопичувач дозволить вам легко зберігати і ділитися файлами, де б ви не знаходилися. Два варіанти забарвлення, темно-синій та фіолетовий. Нехай зберігання даних буде стильним!

Надійний захист від ударів

Триступеневий захист від ударів StoreJet 25H3 відповідає військовим стандартам США захисту від падіння MIL-STD-810G і гарантує високий рівень безпеки інформації, що зберігається на накопичувачі. Трикомпонентна система захисту від ударів складається з прогумованого силіконового чохла, внутрішнього демпфуючого підвісу накопичувача та міцного жорсткого корпусу.

USB Type-A: міцний та надійний роз'єм

Портативний жорсткий диск StoreJet 25H3 має роз'єм USB Type-A, який витримує до 10 тисяч циклів з'єднань-відключень, гарантуючи надійний захист ваших файлів.

Блискавична швидкість передачі

Оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 1, StoreJet 25H3 має неймовірно високу швидкість роботи, демонструючи швидкість передачі до 5 Гбіт/с.

Велика ємність. Збережіть все, що захочете.

StoreJet 25H3 підходить для пристроїв під керуванням ОС Mac та Windows. Максимальна ємність накопичувача в 4 ТБ дозволяє зберігати фотографії та відео у високій якості, а також велику кількість документів. Велика ємність та відмінна сумісність роблять накопичувач ідеальним рішенням для зберігання ваших файлів!

Резервне копіювання одним натисканням

StoreJet 25H3 оснащений кнопкою одноразового автоматичного резервного копіювання, яка дозволяє миттєво створити резервну копію ваших даних лише одним натисканням. За допомогою цієї ж кнопки користувач може повторно підключити жорсткий диск до комп'ютера без необхідності його фізичного від'єднання від гнізда.

Екстремальний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання Transcend мають ексклюзивні функції безпеки та блокування накопичувача. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite можна захистити свої дані відповідно до високих стандартів інформаційної безпеки.

Корисне програмне забезпечення

Transcend Elite – це багатофункціональний програмний пакет, сумісний з macOS, Windows та Android, який допомагає користувачеві працювати зі своїми даними та файлами. Програми для ПК та мобільних пристроїв доступні для безкоштовного завантаження з веб-сайту Transcend та Google Play. Transcend Elite дозволяє створювати та відновлювати резервні копії, шифрувати дані, виконувати хмарне резервне копіювання та блокувати накопичувач.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті
Інтерфейс

USB 3.1 Gen 1

Швидкість передачі даних

До 5 Гбіт/с

Захист від ударів

Так

Джерело живлення

Від порту USB

Габарити і комплектація

Комплектація

Документація

Кабель USB

Накопичувач

Габарити (ВхШхГ)

131,8 x 80,8 x 24,5 мм

Вага

298 г

Колір

Синій

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Зовнiшнiй HDD Transcend StoreJet 25H3P 4Tb 2.5" USB 3.1 Gen1 Синiй