Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW

Код:668081
Немає в наявності
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW фото
cashback iconКешбек 45 ₴
4 599

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Оптимальний сплав швидкості та безпеки

Samsung T7 Touch – представник нового покоління SSD накопичувачів преміум класу, що відрізняється вищою продуктивністю та функціональністю. Він забезпечує швидке передавання даних завдяки використанню інтерфейсу USB 3.2 Type-C та їх захист завдяки вбудованому сканеру відбитків пальців і апаратному криптографічному шифруванню. А компактний розмір і міцний суцільнометалевий корпус роблять цей портативний зовнішній диск по-справжньому надійним супутником. Таке поєднання швидкості та безпеки в одному пристрої не лише робить Samsung T7 Touch кращим у своєму класі, а і було відзначене нагородою CES 2020 Innovation Awards.

 
 

Безпека на вищому рівні

Зберігайте особисті файли в безпеці, не жертвуючи при цьому зручністю. Унікальною фішкою T7 Touch стали посилені опції захисту, які включають 256-бітове AES шифрування і вбудований сканер відбитків пальців, що дозволяє розблокувати девайс одним дотиком пальця або за допомогою пароля.

Поміститься все

Носіть з собою всі важливі ділові документи, проєкти, фільми в 4K, ігри та багато іншого. SSD-накопичувач об'ємом в 1 Тб може вмістити все, що вам знадобиться.

 

Передавання даних в одну мить

T7 Touch з інтерфейсом USB 3.2 Gen 2 дозволить вам передавати великі масиви даних і «важкі» файли за лічені секунди. При швидкості читання до 1050 Мб/с і запису до 1000 Мб/с цей SSD в 9,5 раза швидше ніж звичайний зовнішній HDD диск * і у два рази швидше за свого попередника – модель T5.

Світлодіодний індикатор стану

Накопичувач оснащений світлодіодним індикатором Motion LED, який обрамляє дактилоскопічний сенсор і дозволяє визначити поточний стан SSD. Він спалахує на кілька секунд при підключенні до комп'ютера, рухається по колу під час передавання даних, а коли диск блокується, блимає кілька разів.

Ударостійкий

На відміну від HDD дисків, твердотільний накопичувач T7 Touch не має рухомих частин, тому він більш стійкий до ударів. Крім того, його цілісний алюмінієвий корпус забезпечує високу механічну міцність і додатковий захист. Тому, згідно з даними Samsung, цей SSD спокійно може пережити падіння з висоти до 2 метрів. **

 

Тонкий та стильний

Ще одна беззаперечна перевага Samsung T7 Touch – компактний форм-фактор. Цей терабайтний накопичувач за своїми габаритами порівняний зі звичайною кредиткою, а важить всього 58 грамів. Він настільки малий, що запросто поміститься у нагрудній кишені, що дозволяє без проблем носити його з собою.

Сумісний з різними пристроями

Накопичувач T7 Touch універсальний і може працювати з найрізноманітнішими девайсами і операційними системами, включаючи ПК на Windows, Mac, Android-пристрої, ігрові консолі, телевізори та багато іншого. Крім того, до комплекту з диском входять кабелі USB типу C-to-C і C-to-A для додаткової зручності. Тому навіть ті користувачі, у яких немає порту USB Type-C зможуть використовувати накопичувач, не купуючи додаткових перехідників або кабелів.

 
 

Просте налаштування

T7 Touch постачається з фірмовим програмним забезпеченням, яке допоможе вам встановити пароль, поставити відбитки пальців, а також отримувати останні оновлення прошивки. Причому встановити його можна не лише на стаціонарний комп'ютер, а й на Android-смартфон або планшет.

  * Продуктивність може варіюватися залежно від конфігурації хоста. Для досягнення максимальної швидкості читання/запису хост-пристрій і сполучні кабелі мають підтримувати USB 3.2 Gen 2, а режим UASP потрібно увімкнути. ** На підставі даних внутрішніх випробувань на удар при вільному падінні, що проводяться в контрольованих умовах.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті
Форм-фактор

2,5"

Інтерфейс
Швидкість передачі даних

До 1 Гбіт/с

Захист від ударів

Так

Джерело живлення

Від порту USB

Особливості

Вбудований сканер відбитків пальців

256-бітове AES шифрування

Тип пам'яті: 3D TLC NAND

Габарити і комплектація

Комплектація

Інструкція

USB-кабель Type-C to A

SSD-накопичувач

USB-кабель Type-C to C

Габарити (ВхШхГ)

85 x 57 x 8.0 мм

Вага

58 г

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії SSD Samsung T7 Touch 1Tb USB 3.2 Type-C (Black) MU-PC1T0K/WW