Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C

Код:723576
Немає в наявності
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C фото
cashback iconКешбек 17 ₴
1 700
Модель

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зовнішній SSD ESD270C

Поєднуючи ідеальне співвідношення портативності та надійності, Transcend ESD270C – це портативний SSD з високою швидкістю передачі даних, що забезпечує цілісність даних. Маючи розмір кредитної картки, ESD270C поміщається в гаманець, що робить його ідеальним вибором для бізнесменів, яким необхідно брати з собою важливі файли під час численних подорожей.

Передача даних миттєво

ESD270C оснащений інтерфейсом USB 3.1 Gen 2 та підтримує стандарт UASP (USB Attached SCSI Protocol), що дозволяє накопичувачу демонструвати передачу даних зі швидкістю до 520 МБ/с.

Компактний та легкий

Подорожуйте легко! Маючи розмір кредитної картки, ESD270C товщиною всього 9,6 мм ідеально поміщається у ваш гаманець або портмоне, і займає мало місця у портфелі. Покриття проти подряпин означає, що зовнішній SSD виглядатиме як новий навіть після тривалого використання. Привабливий чорний корпус виглядає стильним та практичним.

Збільшіть обсяг пам'яті за лічені секунди

Максимальна ємність накопичувачів лінійки ESD270C зараз становить 2 ТБ, що забезпечує його власнику достатній обсяг вільного простору для резервного копіювання та зберігання фотографій високої роздільної здатності, відео у форматі 4К та інших медіафайлів!

Відмінна сумісність

ESD270C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включаючи Windows, MacOS та Android. Він забезпечує надвисоку швидкість передачі даних та розширення надвеликої ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Відмінна сумісність робить його зручним та ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити свій простір для зберігання.

Кабелі Type-A та Type-C у комплекті

ESD270C поставляється з кабелями USB Type-C та USB Type-C на Type-A, що дозволяє підключати накопичувач до настільних комп'ютерів та ноутбуків, оснащених інтерфейсами USB Type-C або USB 3.1.

Надійне 256-bit AES шифрування

Ексклюзивне програмне забезпечення Transcend Elite підтримує 256-bit AES шифрування для захисту паролем усіх даних на накопичувачі. AES (Advanced Encryption Standard) – це криптографічний алгоритм, який затверджений Національним інститутом стандартів та технологій. Процеси шифрування та дешифрування відбуваються за допомогою програми Transcend Elite. Дані будуть надійно захищені.

Резервне копіювання одним натисканням кнопки

За наявності на комп'ютері встановленого програмного пакету Transcend Elite власники накопичувачів ESD270C можуть скористатися зручною апаратною кнопкою автоматичного резервного копіювання даних.

Екстремальний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання Transcend мають ексклюзивні функції безпеки та блокування накопичувача. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити свої дані надійним паролем, який відповідає високим стандартам інформаційної безпеки.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті

250 ГБ

Інтерфейс
Швидкість передачі даних

До 520 МБ/с

Джерело живлення

Від порту USB

Габарити і комплектація

Комплектація

Інструкція користувача

Кабель Type-C на Type-C

Кабель Type-A на Type-C

SSD

Габарити (ВхШхГ)

77 х 55,7 х 9,6 мм

Вага

35 г

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Зовнiшнiй SSD Transcend ESD270C 250GB USB 3.1 Type-C