Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C

Код:723591
Немає в наявності
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C фото
Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C фото
cashback iconКешбек 41 ₴
4 120
Модель
1 TB500 GB

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Зовнішній SSD ESD370C

Вражаюча швидкість! Компактний та портативний твердотільний накопичувач Transcend ESD370C має елегантний, але надійний і міцний силіконовий корпус темно-синього кольору, що забезпечує захищеність та удароміцність пристрою. Накопичувач демонструє високу швидкість передачі даних, яка становить до 1050 МБ/с завдяки використанню інтерфейсу USB 3.1 Gen 2 і порту USB Type-C.

Дивовижна швидкість передачі

ESD370C має інтерфейс USB 3.1 Gen 2 і підтримує стандарт UASP (USB Attached SCSI Protocol), що дозволяє накопичувачу демонструвати передачу даних зі швидкістю до 1050 МБ/с, перевершуючи за цим показником багато аналогічних продуктів. Що це означає на практиці? Навіть великі файли об'ємом 20 ГБ копіюються лише за 30 секунд!

Прохолодний на 360 градусів

Оснащений алюмінієвим корпусом, що забезпечує розсіювання тепла та захист, Transcend ESD370C відрізняється високою продуктивністю, але не перегрівається навіть при високих навантаженнях. Вбудований механізм динамічного зниження швидкості роботи при перегріві та продумана система охолодження забезпечують стабільність та надійність роботи цього PCIe-накопичувача.

Елегантний ударостійкий дизайн

Накопичувач ESD370C поміщений у стильний силіконовий корпус темно-синього кольору, який забезпечує захист та міцність цього пристрою. Завдяки наявності системи захисту від падіння, що відповідає вимогам стандартного тесту на падіння армії США, ви можете бути впевнені у безпеці інформації, що зберігається на накопичувачі. Надзвичайно компактний та портативний, ESD370C з легкістю поміщається на долоні або в кишені, що робить його зручним аксесуаром для будь-якої подорожі.

Збільшіть обсяг пам'яті свого ноутбука за лічені секунди

ESD370C має ємність до 1 ТБ. Тепер вам вистачить для резервних копій, зберігання зображень з високою роздільною здатністю, відео 4K та інших медіафайлів!

Відмінна сумісність

ESD370C можна використовувати з різними пристроями та операційними системами, включаючи Windows, MacOS та Android. Він забезпечує надвисоку швидкість передачі даних та розширення надвеликої ємності для ПК, ноутбуків, планшетів, смартфонів і навіть ігрових консолей. Відмінна сумісність робить його зручним та ефективним варіантом для тих, хто хоче розширити свій простір для зберігання.

Кабелі Type-A та Type-C у комплекті

ESD370C поставляється з кабелями: USB Type-C та USB Type-C на Type-A, що дозволяє підключати накопичувач до настільних комп'ютерів та ноутбуків, оснащених інтерфейсами USB Type-C або USB 3.1.

Екстремальний захист, підвищена безпека

Пристрої зберігання Transcend мають ексклюзивні функції безпеки та блокування накопичувача. За допомогою програмного забезпечення Transcend Elite ви можете захистити свої дані надійним паролем, який відповідає високим стандартам інформаційної безпеки.

Transcend Elite software

Transcend Elite – це багатофункціональний програмний пакет, сумісний з macOS, Windows та Android, який допомагає користувачеві працювати зі своїми даними та файлами. Програми для ПК та мобільних пристроїв доступні для безкоштовного завантаження з веб-сайту Transcend або Google Play. Transcend Elite дозволяє створювати та відновлювати резервні копії, шифрувати дані, виконувати хмарне резервне копіювання та блокувати накопичувач.

Характеристики

Загальні характеристики

Тип накопичувача
Обсяг пам'яті
Інтерфейс
Швидкість передачі даних

До 1 Гбіт/с

Джерело живлення

Від порту USB

Габарити і комплектація

Комплектація

Інструкція користувача

Кабель Type-C на Type-C

Кабель Type-A на Type-C

SSD

Габарити (ВхШхГ)

96,5 х 53,6 х 12,5 мм

Вага

87 г

Колір

Синій

Юридична інформація

Товар може відрізнятися від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Зовнiшнiй SSD Transcend ESD370C 1TB USB 3.1 Gen 2 Type-C