Тепан-яки* серії Domino для приготування легкої і «здорової» їжі або типових японських страв.
Тепан-яки шириною 40 см можна комбінувати з іншими приладами серії Domino, або поверхнями для приготування їжі з бічними профілями з нержавіючої сталі.
Завдяки панелі управління touchSlider Ви без зусиль встановите потрібну температуру, провівши злегка пальцем по спеціальній стрічці.
Ви можете накрити прилад привабливою склокерамічною панеллю, якщо він не використовується.
У тепан які є секундомір, а також таймер для підрахунку часу від початку приготування, щоб ви завжди знали скільки часу Ваша страва проводить на вогні.
Збилися всі налаштування? Не хвилюйтесь! За допомогою функції Restart Ви зможете знову все відновити протягом кількох секунд.
Тепан Яки - це стиль японської кухні, яка використовує залізну поверхню для приготування їжі. Слово "теппанякі" походить від "теппаном" - що означає залізну пластину, і "яки" - що означає запечене або смажене на грилі. В Японії teppanyaki відноситься до страв, приготованих з використанням залізної пластини, це стейки, креветки, морепродукти, овочі ... Типові інгредієнти, використовувані для західного типу Teppan Yaki є яловичина, креветки, гребінці, омари, курка і овочі асорті. Соєва олія, як правило, використовується для приготування інгредієнтів. В Японії за допомогою теппаньякі також готують локшину (Yakisoba) або капусту з нарізаним м'ясом або морепродуктами, які готуються з використанням рослинного масла, тваринного жиру або суміші.
Сенсорні
Фронтальне
Нема
Нема
Звуковий сигнал
Таймер
Захист від дітей
220 В
8,3 х 36 х 49-50 см
Чорний
Варильна панель; Інструкція
Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера