Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG

Код:693486
Немає в наявності
Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG фото
Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG фото
Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG фото
Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG фото
cashback iconКешбек 147 ₴
14 799

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Поліуретанова піна

Переваги поліуретанової піни

Ефективність унікальної технології AdaptAir та алюмінієвих жирових фільтрів збільшується за рахунок особливої ​​поліуретанової піни, яка дозволяє усунути до 98% всіх жирових частинок та інших забруднень та сприяє досягненню класу поглинання А.

Захисне покриття Antifinger

Сяючі чисті поверхні

Усі поверхні із нержавіючої сталі мають захисне покриття від відбитків пальців. Завдяки цьому кухня залишиться сяючою, а очищення буде простим, навіть якщо ви торкаєтеся до поверхонь забрудненими руками.

Жодних запахів і плям на кухонних шафках

Запатентована технологія AdaptAir Pro ефективно видаляє неприємні запахи, пару та забруднення з повітря. Витяжка затягує повітря рівномірно по всій поверхні фільтра навіть на найнижчій швидкості вентилятора, тому не потрібно часто мити фільтр. Завдяки вдосконаленій конструкції витяжки повітря всмоктується не тільки в центральній частині, а й по периметру, це запобігає осіданню забруднень на кухонних шафках поряд з витяжкою.

Світлодіодна підсвітка

Варильна поверхня у променях рампи

Світлодіоди забезпечують гарне та ефективне підсвічування варильної поверхні та є важливим естетичним та функціональним елементом на кухні. Світлодіоди служать втричі довше, ніж інші джерела світла, і дбайливо витрачають електроенергію.

Рециркуляція повітря

У режимі рециркуляції витяжка втягує повітря просочене димом та запахами, фільтрує його та повертає на кухню. Якщо відведення повітря на вулицю або у вентиляційну шахту будинку недоступне, рециркуляція може стати кращим рішенням. У такому разі повітря, просочене димом і запахами, проходить через вугільний фільтр, який утримує всі забруднення, і повертається назад до кухні. Рециркуляційні витяжки часто використовуються в багатоквартирних будинках, де відведення повітря на вулицю часто проблематичне. Залежно від інтенсивності використання витяжки вугільний фільтр необхідно замінювати один-два рази на рік.

Рівень шуму

Більше потужність, менше шум

Сьогодні кухня стала «суспільним центром» всього будинку, тому особлива увага приділяється рівню шуму витяжки. Протягом останніх років з огляду на зростання потужності кухонних витяжок ми ретельно підбираємо шумоізоляційні матеріали.

Декілька порад щодо зниження рівня шуму:

  • Використовуйте круглий гладкий гнучкий повітропровід, тому що при проходженні повітря через гофровані повітроводи виникає більше шуму;
  • Дотримуйтесь діаметру отвору повітроводу;
  • Прокладайте повітропровід з мінімальною кількістю вигинів;
  • Повітропровід можна додатково ізолювати, щоб знизити рівень шуму та уникнути утворення конденсату на ньому

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Тип установки
Режими роботи
Продуктивність

650 куб.м/год

Кількість швидкостей

3

Кількість двигунів

1

Споживана потужність

266 Вт

Напруга

220-240 Вт

Фільтр

Алюмінієвий (жировий)

Додаткова інформація

Клас енергоспоживання: B; Клас ефективності висвітлення: A; Клас ефективності фільтрації жирів: B; Клас гідродинамічної ефективності: B; Відведення (макс.): 650 m³/h; Рециркуляція (макс.): 488 м³/h; Продуктивність при відведенні швидкості 1: 235 m³/h; Продуктивність при відведенні швидкості 2: 345 m³/h; Продуктивність при відведенні швидкості 3: 650 m³/h; Antifinger: захисне покриття від відбитків пальців; Тип освітлення: Світлодіодне освітлення; Кнопка увімкн./вимк.; Матеріал жирового фільтра: алюмінієвий жировий фільтр, що миється, з поліуретановою піною з технологією AdaptAir; Високоефективний фільтр: AdaptAir Pro; мін. висота декоративного короба: 740 мм; Макс. висота декоративного короба: 980 мм

Експлуатація

Управління
Максимальний рівень шуму
Дисплей

Ні

Таймер

Ні

Освітлення

Тип лампи

Світлодіодна

Кількість ламп

2

Загальна потужність лампочок

6 Вт

Фізичні характеристики

Діаметр воздуховоду

15 см

Матеріал корпусу

Нержавіюча сталь

Скло

Матеріал декору

Нержавіюча сталь

Скло

Колір корпусу
Колір декору

Нержавіюча сталь

Ширина

59,8 см

Глибина

45,6 см

Вага

14,3 кг

Висота упаковки

59 см

Ширина упаковки

70,8 см

Глибина упаковки

49,1 см

Вага в упаковці

18,9 кг

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Витяжка настінна камінна Gorenje WHT643E4XBG