Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack)

Код:690260
Немає в наявності
Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack) video preview
Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack) фото
Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack) фото
Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack) фото
Iнтернет роутер Asus AiMesh AC1900 WiFi System (RT-AC67U 2 Pack) фото
cashback iconКешбек 80 ₴
8 000

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Технологія AiMesh – коміркова мережа Wi-Fi з гнучким налаштуванням

Система AiMesh AC1900 Wi-Fi складається з двох вузлів, з'єднаних між собою бездротовим підключенням. Розташувавши їх у різних частинах свого будинку, ви повністю покриєте його мережею Wi-Fi, від підвалу до вітальні і навіть до присадибної ділянки. При цьому ви зможете вільно переміщуватися з підключеним до системи цифровим пристроєм, не втрачаючи інтернет-з'єднання, до тих пір, поки будете перебувати в зоні охоплення будь-якого з її вузлів.

 
 

Переваги системи AiMesh

Технологія AiMesh дозволяє подолати обмеження, пов'язані зі звичайними комірковими системами Wi-Fi, що постачаються у вигляді готового рішення. Зручність їх використання супроводжується обмеженим вибором програмних функцій та можливостей апгрейда. Їх швидкість також може залишати бажати кращого. На відміну від них, технологія AiMesh дає можливість створення дуже гнучкої системи Wi-Fi у повній відповідності з вашими вимогами і з повним збереженням всіх функцій окремих маршрутизаторів ASUS.

 

«Безшовна» мережа Wi-Fi

Незалежно від свого розміру коміркова система AiMesh може бути доступна для клієнтських пристроїв під одним ім'ям, тому користувачеві не доведеться вручну перемикатися між мережами з різними назвами при переміщенні по дому. У зоні покриття AiMesh перемикання від одного вузла до іншого здійснюється автоматично залежно від рівня бездротового сигналу.

 

Гнучке налаштування

Технологія AiMesh дозволяє задати окреме ім'я мережі (SSID-ідентифікатор) для кожного частотного діапазону, наприклад виділити діапазон 5 ГГц для ігрових пристроїв або «розумного» телевізора. При цьому як і раніше буде підтримуватися безшовний роумінг у межах зони покриття всієї системи AiMesh.

 

Дротове з'єднання вузлів мережі

Окремі вузли системи AiMesh можна з'єднувати один з одним кабелем Ethernet, що виявиться корисним, якщо в різних кімнатах вашого будинку вже є вбудовані у стіну Ethernet-порти. У цьому випадку обмін даними між маршрутизаторами AiMesh здійснюється по кабелю, а обидва бездротові діапазони (2,4 та 5 ГГц) будуть повністю надані клієнтським пристроям.

 

Повноцінна функціональність

Технологія AiMesh неймовірно проста у використанні, проте це не означає, що вона обмежена у функціональності. Всі можливості маршрутизаторів ASUS будуть доступними навіть тоді, коли вони працюють як вузли мережі AiMesh, і до всіх їм можна буде отримати доступ через веб-інтерфейс ASUSWRT або мобільний додаток ASUS Router. Інформаційний захист AiProtection, пріоритезація мережевого трафіку QoS, батьківський контроль та інші функції працюють у всій мережі AiMesh, тому ніякий користувач не зможе їх обійти. Не забудьте тільки про одне просте правило: до інтернет-каналу слід під’єднувати маршрутизатор з найвищими технічними характеристиками.

 
 

AiProtection Pro

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

Всі користувачі інтернету піддаються певним небезпекам. Зловмисники можуть спробувати здійснити кібератаку і вкрасти конфіденційні файли, а ваші діти – натрапити на невідповідні для їх віку матеріали. У системі AiMesh AC1900 Wi-Fi реалізована повноцінна технологія інформаційного захисту AiProtection Pro та гнучкі засоби батьківського контролю, тому ви зможете легко контролювати інтернет-доступ кожного члена сім'ї і на кожному цифровому пристрої – і все це за допомогою зручного мобільного додатка.

 
 

Додатковий антивірусний захист Complimentary Antivirus Protection

Щоб забезпечити повноцінний захист ваших цифрових пристроїв, навіть коли вони не під’єднані до домашньої мережі, до комплекту постачання системи AiMesh AC1900 WiFi входить безкоштовна підписка на антивірус Trend Micro терміном 1 рік: Mobile Security для двох мобільних гаджетів та Antivirus+ Security для двох комп'ютерів з Windows.

 
 

Адаптивна функція QoS

За допомогою функції QoS користувач може задати пріоритет використання мережевого з'єднання, вибравши один з попередньо встановлених режимів. Наприклад, у режимі одиночної гри вся пропускна здатність буде виділена під ігровий додаток, щоб мінімізувати затримки при передаванні даних. Ця функція сумісна з усіма популярними ігровими консолями, включаючи PlayStation 3, PlayStation 4, PS4 Pro, PlayStation Vita, Wii U, 3DS та Xbox One.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Зовнішня

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

1 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

NAT

PPPoE

L2TP

PPTP

DHCP

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Так

SPI

Ні

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Ні

Демілітаризована зона (DMZ)

Ні

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Ні

NAT

Ні

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

600 г

Габарити (ВхШхГ)

218 x 148 x 45 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера