Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH

Код:733256
Є в наявності
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH video preview
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер ASUS RT-AX5400 4xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 58 ₴
5 889
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Відмінна швидкість, надійне з’єднання

Завдяки вбудованому комплексному VPN-захисту, який забезпечується сучасними технологіями безпеки ASUS, маршрутизатор RT-AX5400 перевершить усі ваші очікування і стане ідеальним помічником у роботі з наявними WiFi-пристроями. Отримайте найбезпечніше з’єднання та найвищу продуктивність!

Безпрецедентна швидкість

Маршрутизатор RT-AX5400 працює за стандартом Wi-Fi 6, забезпечуючи швидкий і стабільний доступ до Інтернету для зростаючої кількості розумних пристроїв у вашому домі. Завдяки підвищеній швидкодії, ефективності та пропускній здатності ви зможете підключити до мережі стільки пристроїв, скільки вам необхідно, насолоджуючись найвищою швидкістю Wi-Fi.

Безпечний перегляд вебсторінок

Інтернет може містити неприйнятний вміст, нав’язливу рекламу, а також інший контент, який може мати ризики для безпеки. Функція ASUS Safe Browsing допомагає блокувати небажаний вміст в один дотик до екрана смартфона, додаткові програми для цього не потрібні. Фільтрація на основі DNS не вплине на продуктивність маршрутизатора. Існує навіть можливість фільтрувати відвертий вміст в результатах пошуку, щоб захистити дітей, які користуються Інтернетом.

Комплексний захист домашньої мережі

Окрім підтримки найновішого протоколу безпеки WPA3, ASUS RT-AX5400 містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro, яка забезпечує захист від інтернет-загроз для всіх підключених до неї пристроїв.

Захист у загальнодоступних мережах Wi-Fi з Instant Guard

Загальнодоступні мережі Wi-Fi, які зустрічаються в кафе, готелях, аеропортах та інших громадських місцях, рідко бувають захищеними, тому хакери можуть легко перехопити дані, які ви відправляєте в них під час підключення до Інтернету. Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ до Інтернету за допомогою маршрутизатора RT-AX5400.

Зручні засоби батьківського контролю

Отримуйте дані про активність своїх неповнолітніх дітей в Інтернеті та налаштовуйте окремі параметри для різних вікових груп за допомогою надійних засобів батьківського контролю RT-AX5400. Ви також можете швидко створювати розклад доступу до Інтернету й надавати додатковий час онлайн для своєї малечі, щоб винагородити їх за хорошу поведінку.

Обирайте VPN

Насолоджуйтесь безпечним і швидким підключенням для потокових трансляцій, ігор та інших завдань за допомогою маршрутизатора ASUS RT-AX5400 і VPN-з’єднання. За допомогою програми ASUS Router для мобільних пристроїв і вебінтерфейсу ви можете легко налаштувати VPN-з’єднання, зокрема з використанням протоколів OpenVPN і WireGuard, щоб вони відповідали вашим вимогам.

Зашифроване віддалене підключення

Маршрутизатор ASUS RT-AX5400 дає змогу віддаленим працівникам безпечно отримувати доступ до корпоративних мереж без необхідності встановлювати програмне забезпечення для VPN на кожному пристрої. Ви можете створювати різні типи VPN-з’єднаннь, зокрема PPTP, L2TP, OpenVPN і WireGuard. За допомогою VPN Fusion також можна призначати різні пристрої до різних тунелів VPN, одночасно зберігаючи звичайне підключення до Інтернету для регулярного використання.

Зручне керування параметрами мережі

Щоб легко налаштувати маршрутизатор RT-AX5400 та керувати мережею, пропонується інтуїтивно зрозумілий застосунок ASUS Router для мобільних пристроїв. Розширені налаштування та додаткові функції маршрутизатора також доступні за допомогою вебінтерфейсу.

Легкий доступ до всіх функцій

Простий у використанні мобільний застосунок ASUS Router пропонує простоту налаштування та легкість керування RT-AX5400. Завдяки нещодавньому оновленню в ньому з’явилося ще більше можливостей, як-от доступ до всіх налаштувань VPN, нові засоби керування розкладом для батьківського контролю, візуальні інструменти діагностики підключення тощо.

Засоби керування

Вебінтерфейс RT-AX5400 надає доступ до розширених функцій маршрутизатора, зокрема миттєвих звітів про стан мережі і детальних налаштувань за допомогою зручної панелі. Тут також можна контролювати трафік, налаштовувати параметри QoS, портів, функцій безпеки та багато іншого.

Гнучкість і масштабованість

Технологія AiMesh дозволяє легко об’єднати декілька сумісних маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi для покриття всього будинку, яким би великим він не був. У межах такої мережі AiMesh користувач отримує централізований контроль над усіма маршрутизаторами й «безшовний» роумінг – перехід від одного вузла до іншого здійснюється автоматично. AiMesh – розумне рішення для усунення «мертвих» зон!

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Зовнішня

USB порт

1 х USB 3.2

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

1 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

PPPoE

L2TP

PPTP

Automatic IP

Static IP

Тип шифрування

WPS

WPA

WPA-Personal

WPA2

WPA2-Enterprise

WPA3-Personal

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Так

NAT

Так

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

614 г

Габарити (ВхШхГ)

161 х 226 х 160 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Кабель RJ-45

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження