Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH

Код:723457
Є в наявності
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH video preview
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Iнтернет роутер Asus RT-AX59U AX4200 3xGE LAN 1xGE WAN 1xUSB3.2 1xUSB 2.0 WPA3 MU-MIMO OFDMA MESH фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 47 ₴
4 749
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дводіапазонний маршрутизатор класу AX4200

Стандарт Wi-Fi 6 (802.11ax), підтримка технології AiMesh, система інформаційного захисту AiProtection Pro, функції Safe Browsing, Instant Guard та VPN, засоби батьківського контролю, легке налаштування, настінне кріплення

  • Wi-Fi для розумного дому – маршрутизатор стандарту Wi-Fi 6 на базі 4-ядерного процесора, який підтримує велику кількість одночасно підключених пристроїв і забезпечує швидкість обміну даними до 4200 Мбіт/с.
  • Естетичний і практичний дизайн – інноваційна підставка для настільного й настінного кріплення та ультрамінімалістичний дизайн, завдяки якому пристрій впишеться у будь-який інтер’єр.
  • Захист в один дотик – функція ASUS Safe Browsing для блокування небажаного вмісту в один дотик, фільтрування результатів пошуку.
  • Повноцінний інформаційний захист – вбудована система інформаційної безпеки AiProtection Pro на базі рішень Trend Micro. Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою шифрованого VPN-з'єднання.
  • Легке розширення мережі – якісне з’єднання та розширені функції у великому будинку завдяки підтримці технології AiMesh.

Центр розумного дому

Насолоджуйтеся швидким і надійним Wi-Fi у своєму розумному домі за допомогою маршрутизатора RT-AX59U стандарту Wi-Fi 6. Він зворотно сумісний із попередніми стандартами та пристроями Wi-Fi, тому його можна без проблем використовувати для доступу наявних пристроїв до Інтернету.

Швидкий пристрій, сучасний стиль

Удома і в кафе, на столі та на стіні, ультрамінімалістичний RT-AX59U ідеально впишеться в домашній, офісний і будь-який інший інтер’єр. Його інноваційна підставка може виконувати роль кронштейну для кріплення на стіні.

Неймовірна продуктивність Wi-Fi 6

Насолоджуйтесь неперевершеною продуктивністю бездротового зв’язку у своєму розумному домі за допомогою дводіапазонного маршрутизатора RT-AX59U. Потужний 4-ядерний процесор і стандарт Wi-Fi 6 дають йому обслуговувати до 4 разів більше пристроїв одночасно на максимальній швидкості. Завдяки підтримці каналів 160 МГц маршрутизатор забезпечує втричі вищу швидкість і надійніше підключення, ніж пристрої минулого покоління. Підтримка нового стандарту дає змогу зменшити енергоспоживання підключених пристроїв до 7 разів, збільшуючи їхню тривалість автономної роботи.

Легке налаштування та адміністрування

Для керування домашньою мережею, створеною на базі маршрутизатора RT-AX59U, можна скористатися не тільки вебінтерфейсом, але й зручним мобільним застосунком ASUS Router. Завдяки нещодавньому оновленню в ньому з’явилося ще більше можливостей, як-от доступ до всіх налаштувань VPN, нові можливості для керування засобами батьківського контролю, візуальні інструменти діагностики підключення тощо.

Легкість розширення мережі Wi-Fi

Технологія ASUS AiMesh дозволяє легко об’єднати декілька сумісних маршрутизаторів ASUS в єдину мережу Wi-Fi із централізованим контролем. Пропонується можливість використовувати одну назву (SSID) для всієї мережі, яка підтримує автоматичне перемикання клієнтських пристроїв між маршрутизаторами без переривання з’єднання і не матиме мертвих зон.

ПОВНА БЕЗПЕКА ДОМАШНЬОГО WI-FI

ASUS RT-AX59U містить у собі систему інформаційної безпеки AiProtection Pro на основі розробок компанії Trend Micro™, яка забезпечує завжди актуальний захист від онлайн-загроз для всіх підключених до нього цифрових пристроїв.

БЕЗПЕЧНИЙ ПЕРЕГЛЯД В ОДИН ДОТИК

Втомилися від нав’язливої реклами чи неприйнятного контенту в Інтернеті? Функція ASUS Safe Browsing допомагає блокувати такий вміст в один дотик до екрана смартфона, додаткові програми для цього не потрібні! Ви можете просто призначити фільтр і блокувати рекламу, шкідливі сторінки чи навіть відвертий вміст у результатах пошуку, щоб захистити від них своїх дітей.

БЕЗКОШТОВНІ ЗАСОБИ БАТЬКІВСЬКОГО КОНТРОЛЮ

Отримуйте дані про активність своїх неповнолітніх дітей в Інтернеті та налаштовуйте окремі параметри для різних вікових груп за допомогою надійних засобів батьківського контролю RT-AX59U без жодної передплати. Ви також можете швидко створювати розклад доступу до Інтернету й надавати додатковий час онлайн для своєї малечі, щоб винагородити їх за хорошу поведінку.

ЗАХИЩЕНА МЕРЕЖА WI-FI БУДЬ-ДЕ

Де б ви не були, технологія ASUS Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою вашого маршрутизатора та шифрованого VPN-з'єднання. Вона дозволяє легко ділитися цим мережевим з’єднанням зі своєю родиною та друзями за допомогою URL-посилання.

VPN для дому

RT-AX59U дасть вам змогу насолоджуватися захищеним VPN-з’єднанням для доступу до улюблених потокових служб та ігор. За допомогою застосунку ASUS Router для мобільних пристроїв і вебінтерфейсу ви можете легко керувати VPN-з’єднанням, зокрема з використанням протоколів OpenVPN і WireGuard, щоб вони відповідали вашим вимогам. З функцією VPN Fusion ви можете також використовувати звичайне інтернет-з’єднання паралельно з VPN-тунелями без будь-яких втрат якості.

VPN для роботи

Для віддалених працівників вбудовані в ASUS RT-AX59U функції VPN забезпечать швидке захищене підключення до корпоративних мереж без необхідності встановлення програмного забезпечення VPN на кожному пристрої.

Широкий набір інтерфейсів

Окрім гігабітних портів WAN і LAN, RT-AX59U також оснащено двома портами USB для розгортання домашніх медіа-серверів, спрощеного обміну файлами, спільного використання принтера та підключення NAS. На додаток, RT-AX59U підтримує створення резервного каналу доступу до мережі, на випадок виходу з ладу каналу основного інтернет-провайдера. Для цього USB-порт потрібно налаштувати як резервний WAN-канал і підключити до нього USB-модем 4G/5G або телефон з Android як мобільну точку доступу.

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен
Тип антени

Вбудована

USB порт

1 x USB 2.0

1 х USB 3.2

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

1 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Підтримка протоколів

PPPoE

L2TP

PPTP

Automatic IP

Static IP

Тип шифрування

WPA-Enterprise

WPA-Personal

WPA2-Enterprise

WPA2-Personal

WPA3-Personal

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Так

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Так

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Так

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Так

NAT

Так

Фільтрація IP-адрес

Так

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

476 г

Габарити (ВхШхГ)

152 x 62 x 203 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Кабель RJ-45

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера