Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE

Код:723411
Немає в наявності
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE video preview
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE фото
cashback iconКешбек 190 ₴
19 069

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS ZenWiFi Pro ET12 - широке покриття, відмінна швидкість

ZenWiFi Pro – це новий еталон сучасної mesh-системи для покриття мережею Wi-Fi всього будинку, що поєднує в собі високу продуктивність і стильне виконання. Працюючи в екосистемі ASUS стандарту Wi-Fi 6E, ця система виводить на новий рівень можливості мережі для продуктивної роботи та цифрових розваг.

Низька латентність, мінімальні завади

Стандарт Wi-Fi 6E передбачає використання нещодавно відкритого для потреб широкого кола користувачів частотного діапазону 6 ГГц, який призначений лише для пристроїв Wi-Fi 6E. Це означає, що пристрої минулих поколінь не створюватимуть завад новітнім пристроям стандарту Wi-Fi 6E, що забезпечує для них швидке та надійне з’єднання.

Висока пропускна спроможність

Стандарт Wi-Fi 6E надає до семи високошвидкісних каналів шириною 160 МГц кожен*, які стабільно працюють на мультигігабітній швидкості. Таким чином, значно збільшується пропускна спроможність мережі та зменшуються затори передачі даних, що впливає на продуктивність роботи кожного сумісного пристрою.

*Залежить від регуляторних обмежень та одночасного використання Wi-Fi 5 ГГц. Кількість каналів може бути менше 7.

Миттєве з’єднання

Частотний діапазон 5 ГГц використовується деякими радарними системами цивільної авіації. Якщо технологія динамічного вибору частот (Dynamic Frequency Selection, DFS) виявляє такі системи, підключення може бути призупинено. Діапазон 6 ГГц не використовується такими системами, тому пристрої підключаються швидше й без затримок, викликаних роботою DFS.

Більше потоків, більша пропускна здатність

ZenWiFi Pro ET12 – це 12-потоковий пристрій із сумарною загальною швидкістю передачі даних до 11000 Мбіт/с. Він відмінно підходить для найбільш завантажених домашніх мереж, де необхідно одночасно передавати й отримувати дані великої кількості пристроїв на високій швидкості та позбутися мертвих зон.

RangeBoost Plus

RangeBoost Plus – це найновіша та найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої. Використовуючи флагманський чипсет Broadcom стандарту Wi-Fi нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для значного розширення радіусу дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%*).

* Виміряно за допомогою клієнта стандарту Wi-Fi 6, підключеного зі швидкістю 200 Мбіт/с до маршрутизатора Wi-Fi 6 із RangeBoost Plus, порівняно з тим самим клієнтом, підключеним зі швидкістю 200 Мбіт/с до маршрутизатора Wi-Fi 5 без RangeBoost Plus.

Відмінна масштабованість

Технологія ASUS AiMesh дає змогу легко додавати додаткові вузли для покращення покриття або розширення функціональності. Роль вузла може виконувати будь-який AiMesh-сумісний маршрутизатор.

Порти LAN та WAN 2.5G Ethernet

ZenWiFi Pro ET12 оснащений LAN- і WAN-портом стандарту 2.5G Ethernet, тож ви можете насолоджуватися повною швидкістю 2,5 Гбіт/с на всьому шляху: від провайдера до сумісного пристрою.

Новий діапазон 6 ГГц для стабільного backhaul-каналу

Через зростання кількості домашніх пристроїв частотні діапазони 5 ГГц і 2,4 ГГц стають все більш переповненими. Але оскільки новий діапазон 6 ГГц зарезервований виключно для пристроїв Wi-Fi 6E, він не створює взаємних перешкод із пристроями минулих поколінь. Тому він ідеально підходить для використання в ролі магістрального (backhaul) каналу для з’єднання вузлів між собою. Для цієї мети ви також можете скористатися дротовим Ethernet-з’єднанням. Крім того, можна вибрати автоматичний режим і дозволити ZenWiFi Pro ET12 самому вибрати найкращий тип підключення на основі аналізу наявного середовища. Вибір за вами!

Зручне налаштування та адміністрування

Проста у використанні мобільна програма ASUS Router пропонує простоту налаштування та легкість керування системою ZenWiFi Pro ET12 для швидкого початку роботи.

Створений для продуктивності

ZenWiFi Pro ET12 розроблено для забезпечення максимальної продуктивності: завдяки найновішому чипсету та процесору Broadcom пропускну здатність Wi-Fi було збільшено до 18%*. У пристрої використовуються вісім зовнішніх антен, які розташовані під оптимальним кутом у спеціальному прозорому відділенні у верхній частині маршрутизатора. Це дає змогу мінімізувати завади та максимально розширити зону покриття.

* У порівнянні з минулою платформою стандарту Wi-Fi 6.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того як до них підключається все більше пристроїв, особливо таких, які не володіють власними антивірусними засобами. Ось чому в ZenWiFi Pro ET12 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 й функції батьківського контролю.

Захищене з’єднання

Де б ви не були, технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою ZenWiFi Pro ET12 і шифрованого VPN-з'єднання. Візьміть домашню мережу із собою та забудьте про сторонні сервіси VPN!

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен

10

Тип антени

Вбудована

USB порт

Ні

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

2.5 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Тип шифрування

WPA-PSK

WPA-Enterprise

WPA2

WPA2-PSK

WPA2-Enterprise

WPA3-Personal

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Ні

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Ні

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Ні

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Ні

NAT

Ні

Фільтрація IP-адрес

Ні

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1500 г

Габарити (ВхШхГ)

241 x 115 x 115 мм

Комплектація

Маршрутизатор

Адаптер живлення

Інструкція

Кабель RJ-45

Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro ET12 AXE11000 Wi-Fi6E 1PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE