Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Лишити вiдгук
Задати питання

Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI

Код:723414
Є в наявності
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI video preview
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI фото
Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
-11%
Вигода 2 790 ₴
cashback iconКешбек 223 ₴
25 099
22 309
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

ASUS ZenWiFi Pro XT12 - широке покриття, відмінна швидкість

ZenWiFi Pro – це новий еталон сучасної mesh-системи для покриття мережею Wi-Fi всього будинку, що поєднує в собі високу продуктивність і стильне виконання. Завдяки чудовій масштабованості ця система виводить на новий рівень мережеві можливості для продуктивної роботи та цифрових розваг.

Швидкісне підключення великої кількості клієнтів

Стандарт Wi-Fi 6 наділяє ZenWiFi Pro XT12 до 4 разів вищою пропускною спроможністю та до 2 разів вищою швидкістю в порівнянні зі стандартом Wi-Fi 5 завдяки передовим технологіям, зокрема BSS Color, OFDMA для обох напрямків передачі даних і режиму MU-MIMO з використанням каналів 160 МГц. Покращилася також ефективність використання ресурсів мережі, тож пристрої отримують всю необхідну для них смугу пропускання. ZenWiFi Pro XT12 є ідеальним вибором, якщо до мережі необхідно підключити багато різноманітних мережевих пристроїв, як-от ПК, ноутбуки, смартфони, NAS і розумні домашні пристрої.

Більше потоків, більша пропускна здатність

ZenWiFi Pro XT12 – це 12-потоковий пристрій із сумарною загальною швидкістю передачі даних до 11000 Мбіт/с. Він відмінно підходить для найбільш завантажених домашніх мереж, де необхідно одночасно передавати й отримувати дані великої кількості пристроїв на високій швидкості та позбутися мертвих зон.

RangeBoost Plus

RangeBoost Plus – це найновіша та найпотужніша версія відомої фірмової технології ASUS RangeBoost, яка покращує покриття для всіх пристроїв Wi-Fi, включаючи застарілі пристрої. Використовуючи флагманський чипсет Broadcom стандарту Wi-Fi 6 нового покоління та 64-розрядний 4-ядерний процесор із тактовою частотою 2 ГГц, RangeBoost Plus спирається на численні ексклюзивні технології ASUS для значного розширення радіусу дії сигналу та покриття мережі Wi-Fi (до 38%).

Відмінна масштабованість

Технологія ASUS AiMesh дає змогу легко додавати додаткові вузли для покращення покриття або розширення функціональності. Роль вузла може виконувати будь-який AiMesh-сумісний маршрутизатор.

Порти LAN та WAN 2.5G Ethernet

ZenWiFi Pro XT12 оснащений LAN- і WAN-портом стандарту 2.5G Ethernet, тож ви можете насолоджуватися повною швидкістю 2,5 Гбіт/с на всьому шляху: від провайдера до сумісного пристрою.

Декілька варіантів з’єднання між вузлами

ZenWiFi Pro XT12 дозволяє виділити другий діапазон 5 ГГц або дротове Ethernet-підключення для організації магістрального каналу (backhaul) між вузлами. Крім того, можна вибрати автоматичний режим і дозволити ZenWiFi Pro XT12 самому вибрати найкращий тип підключення на основі аналізу наявного середовища. Вибір за вами!

Створений для продуктивності

ZenWiFi Pro XT12 розроблено для забезпечення максимальної продуктивності: завдяки найновішому чипсету та процесору Broadcom для стандарту Wi-Fi 6 пропускну здатність було збільшено до 18%. У пристрої використовуються вісім зовнішніх антен, які розташовані під оптимальним кутом у спеціальному прозорому відділенні у верхній частині маршрутизатора. Це дає змогу мінімізувати завади та максимально розширити зону покриття.

Інформаційний захист корпоративного класу для домашніх мереж

Інформаційна безпека стає все більш важливим аспектом домашніх мереж, у міру того як до них підключається все більше пристроїв, особливо таких, які не володіють власними антивірусними засобами. Ось чому в ZenWiFi Pro XT12 реалізовано систему захисту від онлайн-загроз AiProtection Pro, яка пропонується абсолютно безкоштовно, без абонентської плати. Також у ній підтримуються стандарт WPA3 й функції батьківського контролю.

Захищене з’єднання

Де б ви не були, технологія Instant Guard забезпечує безпечний доступ в Інтернет за допомогою ZenWiFi Pro XT12 і шифрованого VPN-з'єднання. Візьміть домашню мережу із собою та забудьте про сторонні сервіси VPN!

Характеристики

Загальні характеристики

Стандарт бездротового зв'язку
Кількість антен

10

Тип антени

Вбудована

USB порт

Ні

Характеристики мережі

Максимальна швидкість передачі даних (Wi-Fi)
Максимальна швидкість LAN

2.5 Гбіт/с

Вхідний інтерфейс

Ethernet

Кількість LAN портів (RJ-45)
Тип шифрування

WPA-PSK

WPA-Enterprise

WPA2

WPA2-PSK

WPA2-Enterprise

WPA3-Personal

Шифрування за технологією AES

Ні

Діапазон частот

Мережеві функції

DHCP-сервер

Ні

Підтримка WMM (WiFi multimedia)

Ні

SPI

Ні

Дистанційне керування

Так

Фільтрація MAC-адрес

Так

Демілітаризована зона (DMZ)

Ні

Фільтрація вмісту URL (контент-фільтр)

Ні

NAT

Ні

Фільтрація IP-адрес

Ні

Підтримка VPN

Так

Фізичні характеристики

Колір
Вага

1500 г

Габарити (ВхШхГ)

241 x 115 x 115 мм

Комплектація

Інструкція

Кабель RJ-45

2 х Адаптер живлення

Гарантійний талон

2 х Маршрутизатор

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Iнтернет роутер Asus ZenWiFi Pro XT12 2PK 2xGE LAN 1x2.5GE LAN 1x2.5GE WAN 1xUSB 3.1 1xUSB 2.0 MU-MI