Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків1
Задати питання

Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB

Код:686177
Є в наявності
Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB фото
Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB фото
Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB фото
Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB фото
Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мініатюрний розмір. Величезна міць.

Отримайте максимум енергії за мінімальний час і швидко заряджайте будь-які гаджети з зарядкою нового покоління McDodo CH-8101 Pro. Цей зарядний пристрій може похвалитися неймовірною потужністю в 100 Вт і підтримкою всіх основних протоколів швидкої зарядки. А ще має 3 порти для одночасного підключення самих різних пристроїв, від смартфона до ноутбука. І розумний чіп, що автоматично визначає і подає струм необхідної сили. Що робить його універсальним аксесуаром для всієї вашої портативної техніки.

 

Особливості:

  • Максимальна вихідна потужність 100 Вт
  • Технологія GaN і транзистори Infineon CoolMOS™
  • 3 порти: два USB Type-C і один USB Type-А
  • Сумісність з найпопулярнішими протоколами швидкої зарядки
  • Ефективне розсіювання тепла для безпечного використання
  • Багаторівневий захист: від перенапруги, стрибків напруги, короткого замикання та інших проблем
  • Компактний розмір, зручний вдома та у подорожах
 

Технологія GaN і транзистори Infineon CoolMOS™ для максимальної ефективності

В основі McDodo CH-8101 Pro лежить напівпровідник нового покоління GaN, який широко використовується в аерокосмічній та військовій галузях, а тепер застосовується і для створення суперпотужних зарядних пристроїв. Він забезпечує невеликий об’єм, високу ефективність і низьке тепловиділення. Разом з ним в зарядному пристрої використовуються транзистори Infineon сімейства CoolMOS™, які відрізняються низькими втратами на перемикання і високою електропровідністю каналу. Завдяки чому збільшується щільність потужності і загальне ККД системи. Саме таке поєднання і дозволило пристрою стати дуже компактним, але при цьому високопродуктивним.

Просто космічні швидкості

Міць, закладена в цьому невеликому пристрої, перевершить ваші очікування. Його максимальна вихідна потужність сягає 100 Вт, що дозволяє використовувати девайс не тільки для телефонів або планшетів, але й для підзарядки ноутбуків. Причому зі значно більшою швидкістю, ніж при використанні інших зарядних пристроїв.

 

Підтримка різних протоколів

Ще одна перевага цієї зарядки – її універсальність. Вона сумісна з протоколами швидкої зарядки від найпопулярніших виробників техніки, включаючи Power Delivery 3.0, QC4.0+ і QC3.0, SCP, Samsung AFC, Huawei FCP, PE та іншими. А значить, вона може швидко заряджати мобільні телефони, ноутбуки, ігрові консолі тощо.

Три в одній

За допомогою McDodo CH-8101 Pro ви можете підживлювати енергією кілька різних гаджетів одночасно. Ця зарядка оснащена двома портами USB Type-C і одним USB Type-А, що дозволяє підключати до неї відразу і ноутбук, і планшет, і мобільний телефон. При цьому обидва роз'єми Type-C можуть видавати максимальну потужність 100 Вт (при одиночному використанні), а також підтримують одночасну зарядку двох ноутбуків. Тому навіть якщо у вас в родині кілька лептопів, вам знадобиться всього одна зарядка для них.

 

Інтелектуальне керування потужністю

Вбудований смарт-чіп автоматично розпізнає підключений гаджет і подає оптимальну для нього потужність. Це дозволяє забезпечити ефективну, безпечну і швидку зарядку найрізноманітнішої портативної техніки.

 

Ефективне розсіювання тепла

З огляду на високу потужність зарядки, їй потрібна особлива система терморегуляції, щоб підтримувати оптимальну температуру під час роботи і уникнути перегріву, а також пошкоджень, викликаних ним. Для цього у девайсі було використано поєднання інтелектуального контролю температури, технології 3D-компонування з вогнестійкою оболонкою та мідною пластиною для кращого розсіювання тепла. Що в результаті дозволило забезпечити стабільну роботу при будь-яких навантаженнях.

 

Захист під час зарядки

Подбав виробник і про безпеку. Причому як самої зарядки, так і підключених до неї гаджетів. Вбудований смарт-чіп захищає техніку від найпоширеніших проблем, включаючи коротке замикання, надмірну зарядку і розрядку, перегрів, скачки напруги та інші небезпечні ситуації.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Інтерфейси
Сумарна кількість портів
Функція швидкої зарядки

Так

Вхідна/вихідна потужність

Максимальна вихідна потужність – 100 Вт; Технологія GaN та транзистори Infineon CoolMOS™; Сумісність із найпопулярнішими протоколами швидкої зарядки; Ефективне розсіювання тепла для безпечного використання; Багаторівневий захист: від перенапруги, стрибків напруги, короткого замикання та інших проблем; Компактний розмір, зручний удома та в подорожах

Габарити і дизайн

Колір моделі

Чорний

Габарити

82.4 x 30.6 x 57.7 мм

Вага

215 г

Завантаження

Відгуків

Найпопулярніші запити в категорії Універсальний ЗП McDodo (CH-8101 Pro) 100W GaN 2хType-C + USB