Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930

Код:679102
Є в наявності
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930 фото
Епілятор ROWENTA Aquasoft Wet&Dry EP4930 фото
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-27%
Вигода 800 ₴
cashback iconКешбек 21 ₴
2 999
2 199
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Комфортне використання

Епілятор Rowenta Aquasoft Wet & Dry EP4930 – це універсальний засіб для догляду за шкірою, який подарує чудову гладкість та ніжність. Завдяки повністю водонепроникному корпусу, апарат відмінно підходить як для сухої, так і для вологої епіляції. При цьому унікальний запатентований матеріал насадок забезпечить плавне ковзання і не викличе подразнень. Що стосується очищення, то досить просто скористатися невеликою щіточкою, яка йде в комплекті.

Повна автономія

Підживлює епілятор вбудований акумулятор, завдяки якому ви назавжди забудете про незручні кабелі і зможете насолодитися абсолютною свободою дій. Акумулятор заряджається впродовж 1 години від будь-якої розетки. Тепер ви зможете доглядати за своєю шкірою, навіть там де немає електрики.

Дивовижна ефективність

Rowenta Aquasoft Wet & Dry EP4930 має два швидкісні режими, які можна легко вибрати за допомогою спеціального перемикача. Перша швидкість відмінно підійде для дбайливого видалення м'якого волосся, а друга моментально впорається з більш жорстким волосяним покривом. Бездоганний результат забезпечують 24 пінцети, які розташовані на робочій голівці. Вони легко захоплюють волоски довжиною від 0,5 мм і видаляють їх практичного біля самого кореня.

Масажна система

Розробники забезпечили епілятор спеціальною масажною системою, яка робить процес видалення більш комфортним. Невеликі ролики приємно впливають на шкіру, заспокоюючи її та знімаючи напругу. Це дозволяє знизити неприємні відчуття і запобігти появі подразнень.

Універсальні насадки

Для отримання потрібного результату, у комплекті з Rowenta Aquasoft Wet & Dry EP4930 йдуть 6 насадок. Тример відмінно підійде для підстригання волосяного покриву у делікатній зоні, а основна насадка для епіляції забезпечить максимальну площу зіткнення, для поліпшеного результату. Неможливо обійти стороною насадку для ексфоліації, яка моментально відлущить залишки ороговілого епідермісу. А якщо потрібно з високою точністю обробити невелику ділянку шкіри, тоді просто скористайтеся точковою голівкою.

Компактний та лаконічний дизайн

Зовнішній вигляд епілятора представлений зручною формою з глибокими кольорами. Апарат прекрасно відчувається в руці та не вислизає навіть при вологій епіляції. Крім того, невеликі розміри подбають, щоб зберігання й експлуатація не викликали дискомфорту.

Характеристики

Основні характеристики

Тип
Епіляційна голівка
Тип епіляції
Кількість швидкостей/режимів

2

Кількість пінцетів
Насадки
Тип голівки
Додаткова інформація

Технологія Wet&Dry

Технологія Skin Respect

Режим Soft

Пінцети з нержавіючої сталі

Експлуатація та безпека

Джерело живлення
Час зарядки акумулятора

60 хв

Час роботи від акумулятора

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Матеріал пінцетів/дисків

Метал

Габарити (ВхШхГ)

23 х 11 х 7 см

Габарити упаковки (ВхШхГ)

26 х 15 х 15 см

Вага

0,405 кг

Вага в упаковці

0,434 кг

Комплектація

Епілятор

Насадки

Гарантійний талон

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера