Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Задати питання

Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass)

Код:721834
Очікується
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Акустична система Marshall Emberton II (Black and Brass) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 79 ₴
7 999
Колір
Black/Gold фото
Cream фото

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Marshall Emberton II

Потужний звук. Вражаюча автономність

Музики багато не буває. Саме тому портативна акустика Emberton II від Marshall тепер працює на 10 годин довше, ніж її попередник, дозволяючи вам насолоджуватися прослуховуванням аудіо понад 30 годин на одному заряді. Крім того, нове покоління колонки має режим Stack Mode, за допомогою якого можна підсилити звук, підключившись до інших динаміків Emberton II. Також до акустики додано підтримку застосунку Marshall Bluetooth app, що дає вам більше контролю над звуком. А два 2-дюймові повнодіапазонні динаміки, два пасивні випромінювачі і технологія True Stereophonic дозволяють цій бездротовій колонці відтворювати фірмовий звук Marshall, який ви знаєте і любите.

Чудовий фірмовий звук Marshall

Портативна акустика Emberton II забезпечує насичений, чистий та гучний звук, який відтворюється так, як і задумував виконавець. Насолоджуйтесь об'ємним 360-градусним звуком із True Stereophonic, унікальною формою різноспрямованого звуку від Marshall, що забезпечує відмінну чутність у будь-якій точці приміщення. Завдяки цьому Emberton II виробляє звук, що набагато перевищує його розмір, і перевершує більшість динаміків у своєму класі.

30+ годин автономної роботи

Marshall Emberton II пропонує понад 30 годин автономної роботи без підзарядки. Завдяки компактному розміру, винятковій міцності та збільшеному часу роботи ця колонка ідеально підходить для того, щоб брати її із собою. І навіть якщо акумулятор розрядиться, Emberton II не змусить себе довго чекати – підключіть динамік до джерела живлення і через 3 години він знову буде готовий до роботи.

Конструкція із захистом рівня IP67

Emberton II відрізняється надзвичайно міцною та надійною конструкцією, а також може похвалитися класом захисту від пилу та води IP67. Тому ця акустика не дозволить дощу чи бруду завадити вашій музиці.

Все для вашого комфорту

я портативна колонка завжди готова до роботи – просто увімкніть її, підключіть свій девайс і насолоджуйтесь крутим звучанням. Завантажте спеціальну програму, якщо ви хочете знайти правильний звук за допомогою попередньо встановлених еквалайзерів і підтримувати актуальність динаміка за допомогою оновлень по бездротовій мережі (OTA).

Більше звуку в режимі Stack Mode

У Emberton II додано спеціальну технологію Stack Mode. Вона дозволяє посилювати звук за допомогою підключення до кількох інших динаміків Emberton II та створення стереоефекту. Забезпечте собі неймовірно об'ємний та глибокий звук будь-де.

Bluetooth 5.1

Акустика оснащена технологією Bluetooth 5.1 для простого підключення, виняткової якості звуку та бездротового відтворення музики з різних пристроїв.

Унікальний стиль Marshall

Emberton II поєднує сучасні технології з культовим дизайном Marshall для забезпечення потужного звуку при збереженні класичного зовнішнього вигляду колонки. Виглядає він просто приголомшливо, тому ви точно захочете з гордістю продемонструвати цей динамік усім навколишнім.

Створено із турботою про природу

Зовні ця сучасна акустика вірна культовій спадщині дизайну бренду, а внутрішньо – дотримується екологічного підходу. Міцна конструкція цього динаміка на 50% складається з переробленого пластику, отриманого зі вживаної електроніки, пляшок з водою та кришок автомобільних фар. І на 100% не містить ПВХ.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Призначення
Сумісність з ОС

Android

iOS

Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Мінімальна відтворювана частота

60 Гц

Максимальна відтворена частота

20 кГц

Співвідношення сигнал/шум

87 дБ

Еквалайзер

Так

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

Можливість зарядки смартфона

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Живлення

Вид живлення
Автономна робота
Тип акумулятора

Li-Ion

Габарити і комплектація

Габарити ВхШхГ

68 х 160 х 76 мм

Вага

0,7 кг

Комплектація

Акустика; Кабель для заряджання; Інструкція

Особливості

20-хвилинна зарядка дає 4 години відтворення; Час зарядки: 3:00; Еквалайзер у додатку

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Відгуків