Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Саундбар Sony HTG -700 (Black)

Код:675719
Архiв
Саундбар Sony HTG -700 (Black) фото
Саундбар Sony HTG -700 (Black) фото
Саундбар Sony HTG -700 (Black) фото
Саундбар Sony HTG -700 (Black) фото
Дольки від ПУМБ
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 129 ₴

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Дивіться фільми й телепередачі з потужним об’ємним звуком. Стильна та проста в користуванні аудіопанель із технологією Dolby Atmos® забезпечує виразний звук для динамічних сцен і чіткіші діалоги завдяки спеціальному центральному динаміку.

Особливості:

  • 3.1-канальна, технології Dolby Atmos і DTS:X, система вертикального поширення звуку;
  • Функція Immersive AE для віртуального 7.1.2-канального звуку;
  • Центральний динамік для чіткішого звучання діалогів;
  • Бездротовий сабвуфер для потужних басів;
  • Режими для кращого звучання фільмів і музики

Кінематографічний об’ємний звук і чітке мовлення

Ця 3.1-канальна аудіопанель із технологіями Dolby Atmos® і DTS:X™ забезпечує потужний об’ємний звук і чітке мовлення, щоб ви могли повністю поринути в улюблені телепередачі й фільми.

Об’ємний звук 7.1.2-канальної системи, що лунає з усіх напрямків

Три передніх динаміки тонкого пристрою наповнять будь-яке приміщення віртуальним об’ємним звуком завдяки нашій передовій системі Vertical Surround Engine, унікальним технологіям Sony для обробки сигналу й найновішим кінематографічним форматам, як-от Dolby Atmos® і DTS:X™.

  • Звук, що лунає зверху . Завдяки технології віртуального об’ємного звуку від Sony аудіопанель може поширювати звук у вертикальній площині, роблячи його тривимірним без стельових або спрямованих угору колонок. Так само, як технології Dolby Atmos і DTS:X, Vertical Surround Engine забезпечує реалістичніший багатовимірний звук також в інших форматах.
  • Об’ємний звук – це легко. Використовуючи лише передні колонки, унікальна технологія від Sony для обробки цифрового звукового поля віртуально відтворює поле об’ємного звуку, завдяки якому аудіо поширюється з обох боків. Насолоджуйтеся насиченим кінематографічним об’ємним звуком, не захаращуючи простір задніми колонками.

Перегляд фільмів із кінематографічним 7.1.2-канальним звуком

У сучасних кінотеатрах досягається реалістичне просторове звучання завдяки системі точно налаштованих динаміків, розташованих довкола глядача. На аудіопанелі HT-G700 достатньо просто натиснути кнопку Immersive AE, і завдяки технології покращення звучання серіали, фільми та навіть звичайні стереозаписи наблизяться до рівня 7.1.2-канального об’ємного звуку.

Центральний динамік для чіткого звучання діалогів

Спеціальний центральний динамік забезпечує чітке звучання голосів, зокрема шепоту, у ваших улюблених серіалах і голлівудських блокбастерах. А музика лунає ще виразніше та глибше.

Насичене й потужне звучання басів

Потужний бездротовий сабвуфер забезпечує глибоке й насичене звучання басів, а зручне під’єднання без кабелів дає змогу встановлювати аудіопанель будь-де.

Виберіть найкращі налаштування

Аудіопанель обладнано окремими кнопками для кожного режиму звуку – "Авто", "Стандартний об’ємний", "Кіно", "Музика", "Ніч" або "Голос". Виберіть потрібний режим, а потім відрегулюйте параметри сабвуфера на свій смак.

  • Режим кінотеатру. Відчуйте й почуйте події навколо себе. Звук рухається позаду вас, і ви ніби опиняєтеся в центрі сюжету.
  • Режим музики. Відчуйте всю яскравість і багатство улюбленої музики в найдрібніших деталях.
  • Режим голосу. Не пропустіть жодного слова з ранкових новин чи фіналу сезону – у цьому режимі акцент робиться на мовлення.
  • Нічний режим. Дивитеся фільм уночі? Ця функція збалансовує звучання так, щоб воно було чітким навіть за низької гучності.

Просте з'єднання

Підключайте сумісний телевізор або інший пристрій через Bluetooth®, за допомогою входу HDMI eARC/ARC або оптичного цифрового входу для відтворення повного діапазону частот.

Найкращі технології для вашого дозвілля

Вечір із новим фільмом, "марафон" із цікавим серіалом, прослуховування музики або гра улюбленої команди – аудіопанель від Sony зробить будь-яке дозвілля незабутнім. Вибирайте найкращі розваги для себе та своєї родини.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид акустики
Звуковая система

3,1

Сумісність з ОС

Android

iOS

Матеріал корпуса
Захист від вологи

Ні

Наявність підсвітки

Ні

Колір моделі

Якість аудіо

Відтворення аудіо
Сумарна потужність
HI-RES AUDIO

Ні

Еквалайзер

Ні

Функції

Наявність смарт-функцій

Ні

FM радіо

Ні

Годинники

Ні

Мікрофон

Ні

Інтерфейси

Bluetooth 5.0

FAT32

HDMI

USB-A

Цифровий оптичний вхід

Живлення

Вид живлення
Автономна робота

Ні

Габарити і комплектація

Вага

Вага основного блоку (корпус): 3,5 кг; Вага сабвуфера: 7,5 кг