Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST

Код:694452
Немає в наявності
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
Блендер BRAUN MQ 5060 WH BL TWIST фото
cashback iconКешбек 24 ₴
2 469

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Блендер для оформлення страв

Далеко не кожен блендер, навіть сучасний і високотехнологічний, здатний не лише якісно обробляти інгредієнти, а і прикрашати готові страви. Для того, щоб отримати такі можливості, варто купити заглибний блендер Braun MQ 5060 WH/BL Twist, щоб готувати і сервірувати так само, як це вміють кращі кухарі! Потрібно всього-на-всього під’єднати насадку-спіралайзер. У комплекті з даним аксесуаром йдуть одразу три насадки для нарізки спіраллю, різного діаметру. Зі своїми основними функціями (змішуванням, збиванням) блендер MQ 5060 справляється нітрохи не гірше.

Універсальні насадки

Додаткові можливості по обробці прилад отримує не лише завдяки наявності спіралайзера. У його «арсеналі» є і дещо серйозніше. Наприклад, двигун з граничною потужністю до 750 Вт, а також з 21-ю швидкістю (плюс кнопка «турбо»). Або високоефективні ножі-подрібнювачі. Металева блендерна ніжка виконана з використанням добре знайомих усім шанувальникам кулінарної техніки Braun технологій PowerBell та SplashControl. Розширення особливої форми у нижній частині запобігає розбризкуванню, а пара міцних лез працює з більш високою ефективністю у порівнянні з традиційними.

Ергономічне руків’я

Форма і розмір блендера точно підібрані так, щоб ідеально лягати в долоню не вислизаючи. Перемикач швидкостей знаходиться зверху, а кнопки увімкнення і турборежиму розташовані якраз під пальцями. Система EasyClick дозволяє приєднувати насадки одним рухом до клацання фіксаторів. Навіть найскладніше і втомливе приготування перетворюється на справжнє задоволення, коли ви користуєтеся блендером Braun MQ 5060 WH/BL Twist!

Характеристики

Основні характеристики

Тип блендера
Потужність
Кількість швидкостей

21

Насадки
Об'єм основної чаші
Програми та функції

Турборежим

Живлення

Від мережі

Додаткова інформація

Використовуються технології: PowerBell, SplashControl, EasyClick

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу

Пластик

Матеріал чаші / склянки

Пластик

Колір

Білий

Синій

Вага

0,8 кг

Вага в упаковці

2,1 кг

Комплектація

Чаша на 1,25 літра з кришкою-редуктором для нарізки продуктів спіраллю + 3 насадки (для нарізки тонкою спіраллю, для нарізки великою спіраллю, для шатківниці спіраллю); Мірний стаканчик з чіткою мірною шкалою на 600 мл; Насадка для подрібнення;

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера