Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor

Код:738429
Є в наявності
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 ₴
899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Aqara Water Leak Sensor - безпека вашого будинку та проста автоматизація

Зробіть свій будинок ще безпечнішим і захистіть свою власність з за допомогою датчика витоків води Aqara. Це компактне розумне пристрій легко встановлюється в будь-якому куточку будинку та може виявляти навіть найменші витоки води, дозволяючи вам вчасно реагувати на аварії та позаштатні ситуації. Датчик автономен і передає інформацію з бездротового зв'язку, що дозволяє використовувати його в тому числі і у важкодоступних місцях. За найменших ознак витоку він відправляє миттєве повідомлення через програму на ваш телефон. А також може працювати у зв'язці з іншими інтелектуальними аксесуарами для забезпечення найкращої автоматизації вашого будинку. При цьому керувати самим Aqara Water Leak Sensor дуже просто через програму Aqara Home або Apple Home, що дозволить завжди контролювати роботу датчика і без зайвого клопоту налаштовувати різні сценарії за його участю.

Як працює датчик?

Aqara Water Leak Sensor використовує бездротове підключення за протоколом Zigbee 3.0, тому для його коректної роботи вам знадобиться концентратор Aqara Hub та мобільне додаток. При цьому сам принцип роботи датчика дуже простий: він фіксує витік води як тільки рівень рідини на підлозі досягає всього 0,5 мм, після чого відправляє повідомлення на Aqara Hub, який подає сигнал тривоги та відправляє push-повідомлення на ваш телефон. Це дозволить вам уникнути великих неприємностей через аварії, поломки обладнання або просто забутого крана у ванній або кухні.

Aqara

Широкі можливості для використання

Цей розумний датчик може працювати як самостійно, так і стати частиною цілої системи. Aqara Water Leak Sensor можна інтегрувати з іншими пристроями «розумного дому», такими як розетка Smart Plug, бездротовий дистанційний вимикач, датчик температури та вологості, датчик руху або світлодіодна лампочка, створюючи свої сценарії автоматизації вдома. Наприклад, якщо додатково придбати спеціальний електромагнітний водяний клапан Aqara та розумну розетку Smart Plug, то в питаннях протікання можна буде повністю покластися на смарт-електроніку при виявленні витоку води датчик подасть сигнал на хаб і той не тільки повідомить вас про подію, але й миттєво перекриє воду за допомогою клапана.

Розроблений, щоб працювати скрізь

Датчик протікання має невеликі розміри, а також надійну конструкцію з класом пило- та водонепроникності IP67. Це означає, що його можна розміщувати у важкодоступних місцях, вологому та запорошеному середовищі. Туалет, підвал, кухня, ванна кімната, горище або гараж - він повідомить вам про виявлення протікання в будь-якому куточку вашого будинку.

Aqara

Довгий термін служби

Завдяки енергоефективному протоколу зв'язку та економному споживання енергії датчик може пропрацювати за нормального використання близько 2 років від однієї батареї (CR2032). А його зовнішня оболонка виготовлена з міцного матеріалу, стійкого до ультрафіолетового випромінювання, що захищає датчик від знебарвлення та забезпечує його довгий термін служби.

Aqara

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Тип пристрою
Автономна робота

Ні

Інтерфейс

Zigbee

Взаємодія зі смартфоном

Так

Сумісність

Android

iOS

Використання на вулиці

Ні

Особливості

Може працювати із платформою Samsung SmartThings

Може працювати з платформою Apple Home

Робоча температура: 0 - 55°C

Захист від вологи та пилу IP67

Потрібен хаб Aqara

Діапазон вологості: 0 – 100%

Зовнішня оболонка виготовлена з антиультрафіолетового матеріалу

Підтримка системи Aqara Home Automation

Живлення

Джерело живлення

Батарейки CR2032 x 1

Автономність

До 2 років

Фізичні характеристики

Габарити (ВхШхГ)

70 х 50 х 90 мм

Вага

32 г

Колір

Білий

Матеріал

Пластик

Комплектація

Гігрометр

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Датчик протікання води Aqara Water Leak Sensor