Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S

Код:675047
Немає в наявності
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S фото
-11%
Вигода 1 500 ₴
cashback iconКешбек 124 ₴
12 499

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

МАКСИМУМ МОЖЛИВОСТЕЙ І КОМПАКТНИЙ РОЗМІР

Сама маленька представниця зі своєї серії, вміщує в себе багату комплектацію. Кухонна машина Kenwood KVC 3170 S Chef, не просто стаціонарний міксер, це і першокласний вимішувач тіста, і м'ясорубка, і стаціонарний блендер, і можливість доукомплектувати базовий функціонал більш ніж 20-ю насадками. З її допомогою ви зможете позбутися від величезної кількості зайвої техніки на своїй кухні, тим самим звільніть настільки цінне місце.

 

МОЖЛИВОСТІ КУХОННОЇ МАШИНИ KENWOOD KVC 3170 S CHEF

Завдяки потужності 1000 Вт і додаткового охолодження двигуна, машина справляється навіть з найскладнішими завданнями. Три приводи дозволяють працювати відразу з декількома насадками. Робити соус в блендері, замісити тісто в чаші і підготувати фарш на м'ясорубці. Таким чином, ви зможете підготувати всі інгредієнти для смачного м'ясного пирога на одному приладі – кухонній машині Kenwood KVC 3170 S Chef.

ПЛАНЕТАРНЕ ОБЕРТАННЯ НАСАДОК

Однією з головних відмінних рис кухонних машин Kenwood є особливе обертання насадок при замісі, по «планетарній» траєкторії. Це означає, що насадка обертається не тільки навколо своєї осі, а й додатково здійснює зворотні кругові рухи. За рахунок такої специфіки, при замішуванні тіста обробляються всі інгредієнти, у всіх ділянках чаші. Якщо ви шукайте ідеальний змішувач тіста з багатим додатковим функціоналом, вам точно сподобається кухонна машина Kenwood KVC 3170 S Chef.

 

ЧАША НА 4,6 ЛІТРА

Містка чаша для замішування тіста, приготування кремів та різноманітних паштетів, виготовлена ​​з міцної нержавіючої харчової сталі. Також вона має надійну фіксацію до кухонної машини, можна не переживати, що під час роботи чаша перевернеться.

 

ЗАХИСНА КРИШКА

Як і будь-яка кухонна машина британської компанії Kenwood, KVC 3170 S Chef комплектується захисною кришкою на основну чашу для замісу. Вона запобігає розбризкування інгредієнтів під час роботи. Також в її конструкції передбачено додаткове віконце, за допомогою якого легко можна додати той чи інший продукт, не зупиняючи процес замісу.

 

ВІНЧИК ДЛЯ ЗБИВАННЯ

З допомогою насадки вінчик ви без зусиль зможете збити в пишну пінку яєчні білки, приготувати смачний мус, зробити крем-начинку для випічки і багато іншого. Завдяки запатентованій системі планетарного обертання насадок, вінчик стикається з усіма стінками чаші і проводить ідеальне збивання.

 

К-ОБРАЗНА НАСАДКА

Дана насадка виготовлена у вигляді фірмового знака британської компанії Kenwood. З її допомогою можна робити дуже багато, і замісити пісочне тісто, і перемішати масу для паштету, і підготуєте фарш для тефтелек і багато-багато іншого. К-образна насадка, без сумнівів, стане вашою улюбленицею.

 

НАСАДКА ГАК ДЛЯ ТІСТА

Незаміна насадка для шанувальників домашньої випічки. Крюк для тіста без проблем і ваших зусиль зможе замісити ідеальне тісто як для дріжджового хліба, так і для піци. Раз по раз у вас буде виходити бездоганна однорідна маса без єдиної грудочки.

 

НАСАДКА-БЛЕНДЕР

Стаціонарний блендер, напевно, найнеобхідніша річ на будь-якій кухні. Спробувавши хоч раз скористатися даними кулінарним інструментом, і ви назавжди закохаєтесь в його можливості. З його допомогою можна приготувати алкогольні або безалкогольні коктейлі, соуси для м'ясних страв, подрібнювати окремі інгредієнти, зробити протеїнові коктейлі і багато іншого.

 

НАСАДКА-М'ЯСОРУБКА

Насадка-м'ясорубка за своїми характеристиками і продуктивністю нічим не поступається стаціонарній електром'ясорубці. В її комплектацію входить три решітки з отворами різного діаметру, піддон для м'яса, штовхач і додаткові насадки для приготування ковбасок.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність
Об'єм основної чаші
Об'єм чаші блендера

1,5 л

Додаткова інформація

Висока якість збірки і матеріалів; Зрозумілий інтерфейс

Експлуатація

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Замішування тіста

Імпульсний режим

Планетарне обертання

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Матеріал чаші

Метал

Колір
Вага
Габарити (ВхШхГ)

30 х 40 х 27,5 см

Комплектація

Кухонна машина; Захисна кришка; К-подібна насадка; Гак для замішування тіста; Вінчик; Блендер; Насадка-м'ясорубка; Гарантія 5 років

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера