Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Відгуків2
Питання-відповіді4

Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI

Код:687253
Очікується
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кухонна машина Kenwood KWL90.004SI фото
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 299 ₴
29 999

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Для закоханих у випічку

Хочете кухонну машину, яка вміє замішувати тісто, зважувати інгредієнти, плавити шоколад і ефективно збивати або перемішувати? Тоді Kenwood Titanium Chef Patissier XL – це саме те, що вам треба. Створений в якості універсального помічника для любителів смачної домашньої випічки, цей девайс значно полегшить вам процес приготування будь-яких страв: від лазаньї до тістечок безе. Завдяки потужному двигуну машина здатна справлятися з найскладнішими завданнями. А дві металеві чаші, вбудовані ваги, сенсорний екран з інтуїтивно зрозумілими функціями та внутрішнє освітлення роблять роботу з нею простою та зручною. Kenwood Titanium Chef Patissier – це справжній шеф-кухар у вас вдома.

 

Особливості:

  • Чаша EasyWarm™ з можливістю розігріву інгредієнтів прямо в ємності
  • Вбудовані ваги EasyWeigh для економії часу
  • 2,4-дюймовий сенсорний екран BakeAssist™
  • 6 попередньо встановлених програм SimpleTouch™
  • Дві чаші Nesting DuoBowl™ на 7 л і 5 л
  • Мотор потужністю 1400 Вт і 3 приводи для різних насадок
  • 13 швидкостей та імпульсний режим
  • 4 насадки в комплекті: універсальна К-образна насадка, гак для замішування тіста, насадка для м'яких сумішей, вінчик для збивання
  • Підсвічування чаші
 

Саме та продуктивність, яка вам потрібна

Kenwood Titanium Chef Patissier з цифровим двигуном потужністю 1400 Вт готовий до найбільш непростих завдань. З його допомогою ви зможете збивати легкі й повітряні креми, а також замішувати щільне тісто на пасту. При цьому у нього передбачено 13 швидкостей, імпульсний режим і функція планетарного змішування. Що разом з 4 насадками в комплекті дає вам можливість домогтися саме того результату, який вам потрібен. А якщо захочете ще більше розширити можливості своєї машини, можете докупити додаткові аксесуари. Ця машина сумісна з 25 насадками, що дозволяє їй замінити більшість додаткової техніки на кухні.

 

Чаша EasyWarm™ на 7 літрів

Додайте трохи тепла і ваше тісто буде готове набагато швидше. Завдяки ексклюзивній чаші EasyWarm™ з вбудованим розумним підігрівом ви можете приготувати чудове швейцарське безе, розтопити шоколад на 33% швидше, ніж на водяній бані, та скоротити час вистоювання тіста на третину *. Це дає можливість виконувати основні процеси, не перекладаючи інгредієнти між окремими чашами. Що не тільки економить час, а й знижує потребу в митті окремих ємностей, а також покращує гігієну.

 

І зважування, і змішування

Насолоджуйтесь кожною секундою приготування і економте свій час. Вбудовані ваги EasyWeigh дозволяють зважувати всі інгредієнти в межах від 1 г до 6 кг прямо в чаші під час приготування. І працюють навіть при використанні додаткових насадок.

Попередньо встановлені програми SimpleTouch

Замісити тісто, розтопити шоколад або приготувати крем одним натисканням кнопки. Кухонна машина Titanium Chef Patissier XL дозволяє робити все це. Інтуїтивно зрозумілий сенсорний екран BakeAssist™ з діагоналлю 2,4 дюйма, забезпечує точне керування одним торканням. А 6 попередньо встановлених програм SimpleTouch дозволяють легко добитися відмінних результатів, будь то збивання яєчних білків або вистоювання тіста.

 

Nesting DuoBowl™. Випічка 2 в 1.

Багато рецептів вимагають виконання різних процесів і використання більше однієї чаші, тому Titanium Chef Patissier XL поставляється відразу з двома. Усередині ємності EasyWarm™ на 7 літрів знаходиться ще одна миска на 5 літрів. Причому обидві вони однаково добре підходять до машини без будь-яких регулювань. Таким чином, під час приготування ви можете просто поміняти чашу і продовжувати творити далі.

  * Заміс теста на 33% швидше, ніж у стандартної чаші міксера Kenwood, а шоколад тане на 33% швидше, ніж у Bain Marie. Внутрішній тест з 500 г теста і плавленням 100 г шоколаду.

Характеристики

Загальні характеристики

Насадки
Максимальна потужність

1400 Вт

Об'єм основної чаші
Додаткова інформація

2,4-дюймовий сенсорний екран BakeAssist ™; 6 попередньо встановлених програм SimpleTouch ™; Дві чаші Nesting DuoBowl ™ на 7 л і 5 л; 4 насадки в комплекті: універсальна К-образна насадка, гак для замішування тіста, насадка для м'яких сумішей, вінчик для збивання

Експлуатація

Тип управління

Електронний

Кількість швидкостей
Клькість приводів

3

Основні функції

Збивання

Замішування тіста

Імпульсний режим

Колка льоду

Планетарне обертання

Підігрів

Таймер

Вбудовані ваги

Фізичні характеристики

Матеріал корпусу
Колір
Вага
Габарити (ВхШхГ)

48.5 x 35 x 49 см

Комплектація

Гарантія 5 років

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Відгуків