Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

М'ясорубка ESPERANZA EKM031

Код:733538
Є в наявності
М'ясорубка ESPERANZA EKM031 фото
М'ясорубка ESPERANZA EKM031 фото
М'ясорубка ESPERANZA EKM031 фото
М'ясорубка ESPERANZA EKM031 фото
М'ясорубка ESPERANZA EKM031 фото
Безкоштовна доставка на найбажаніше
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 18 ₴
1 899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

М'ясорубка ESPERANZA Meatloaf

Електрична м'ясорубка Esperanza Meatloaf - це практичний пристрій, який відповідає сучасним стандартам якості та функціональності. Маючи потужність 2200 Вт і міцний ніж з нержавіючої сталі з тривалим терміном служби, вона забезпечує неймовірну ефективність подрібнення. навіть тверді продукти. Meatloaf без особливих зусиль перемелює фарш із будь-якого сирого м'яса, роблячи приготування страв будинку простіше, ніж будь-коли. Декілька дисків з отворами різних діаметрів, що входять в комплект поставки, дозволяють регулювати текстуру фаршу: від великої до дуже дрібної. А додаткові насадки для приготування ковбасок та м'ясних кульок для «кеббе» дозволять урізноманітнити ваше повсякденне меню. Все це разом з ковзними гумовими ніжками, які гарантують стабільну та безпечну роботу пристрою, зробить м'ясорубку незамінною частиною вашого кухонного арсеналу.

Особливості:

  • Потужність: 2200 Вт
  • Функції пристрою: подрібнення м'яса, сиру, овочів
  • Ніж із нержавіючої сталі з тривалим терміном служби
  • Металевий спіральний привід
  • Просторий лоток для інгредієнтів
  • 3 дискові сити з отворами різного діаметру (2,7 мм, 4,0 мм, 8,0 мм)
  • Функція руху вперед та назад
  • У комплекті: лоток для інгредієнтів; 3 дискові сітчасті фільтри з отворами різного діаметру (2,7 мм, 4,0 мм, 8,0 мм); насадка для замішування ковбасок; насадка для замішування кульок для кеббе
  • Протиковзкі гумові ніжки
ESPERANZA EKM031

Висока продуктивність

М'ясорубка Meatloaf – сучасний та функціональний пристрій, який стане чудовим помічником на кожній кухні. Вона оснащена двигуном загальної потужністю 2200 Вт і сталевим ножем, завдяки яким може без проблем подрібнити м'ясо для котлет, сир для чизкейку або картопля для начинки різні страви. Їй під силу будь-які інгредієнти.

Три фільтри різних діаметрів

Будьте винахідливі на кухні та насолоджуйтесь домашнім приготуванням з м'ясорубкою Esperanza EKM031 Meatloaf. Машина оснащена 3 дисковими ситами з отворами різного діаметра (2,7 мм, 4,0 мм, 8,0 мм), що забезпечує виняткову універсальність, дозволяючи подрібнювати різні види м'яса та інших продуктів.


Сито 2,7 мм – дрібні осередки забезпечують ретельне подрібнення продуктів до однорідної, досить щільної консистенції. Ідеально підходить для начинок, паштетів та густих мас.


Сіто діаметром 4 мм – ідеальний диск для подрібнення м'яса для бургерів, фрикадельок або начинок для пельменів, млинців та коржів.


Сіто 8 мм – товсті отвори надають фаршу чіткої структури, що підходить для приготування ковбас або субпродуктів.

ESPERANZA EKM031

Практична та зручна

М'ясорубка Esperanza Meatloaf оснащена металевим гвинтовим приводом, що гарантує не тільки надійність, а й довговічність продукту. Крім того, вона має зручну ручку, яка дозволяє легко переносити пристрій і протиковзкі гумові ніжки, що гарантують стабільну і безпечну роботу машини. М'ясорубка також легко розбирається для чищення, що полегшує догляд за її компонентами.

Насадки для ковбас та кебе

У комплект до м'ясорубки також входять дві спеціалізовані насадки, одна для приготування ковбаси, інша для приготування кульок кеббе, тобто. турецьких котлет (найчастіше з баранини). Тому ви зможете балувати рідних смачними домашніми ковбасками в будь-якій момент і готувати страви різних кухонь світу.

ESPERANZA EKM031

Характеристики

Основні характеристики

Продуктивність
Матеріал корпусу
Матеріал лотка

Пластик

Матеріал насадок

Нержавіюча сталь

Максимальна потужність

2200 Вт

Кількість решіток

3 шт

Діаметр решітки

8 мм

2,7 мм

4 мм

Колір
Додаткова інформація

Металевий спіральний привід; Пряма та зворотна функція; Протиковзкі гумові прокладки для стабільної роботи; Довжина кабелю: 100 см

Функціональні особливості

Насадки
Барабани для терки/шинкування

Ні

Барабан для нарізки кубиками

Ні

Реверс

Так

Відсік для зберігання шнура

Ні

Відсік для зберігання аксесуарів

Немає

Розміри та комплектація

Габарити

32 x 15,8 x 30,3 см

Вага

2,5 кг

Комплектація

М'ясорубка; Насадки; Завантажувальний лоток; Інструкція; Гарантійний талон

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть бути змінені виробником. Деталі уточнюйте у менеджера

Завантаження

Найпопулярніші запити в категорії М'ясорубка ESPERANZA EKM031