Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Ігрова комп'ютерна миша Dream Machines DM6 HOLEY USB (Black) DM6_HOLEY

Код:683904
Є в наявності
Ігрова комп'ютерна миша Dream Machines DM6 HOLEY USB (Black) DM6_HOLEY фото
Ігрова комп'ютерна миша Dream Machines DM6 HOLEY USB (Black) DM6_HOLEY фото
Ігрова комп'ютерна миша Dream Machines DM6 HOLEY USB (Black) DM6_HOLEY фото
Ігрова комп'ютерна миша Dream Machines DM6 HOLEY USB (Black) DM6_HOLEY фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 ₴
899
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Легше. Швидше. Краще

В умовах жорсткої конкуренції на киберспортівних полях і рингах, перемоги не досягти, сподіваючись лише на гарні ідеї і сталеву рішучість. Потрібно відправити усіх у нокаут! Вважаємо, що наш перспективний боєць у ваговій категорії напівлегкій ігрових мишок допоможе досягти вам вершин успіху, притискаючи суперників до канатів. При вазі в 69 грам цей майбутній чемпіон оснащений потужним арсеналом чудових правих і лівих хуків - високоякісних перемикачів Huano. У той же час його рух по рингу контролюється одним з кращих оптичних сенсорів в світі - PixArt.

69 причин бути найкращими!

По правді кажучи, ми абсолютно не прагнули до того, щоб DM6 Holey важила менше 70 грам ... Хоча не будемо кривити душею - ми спланували цю вагу. Тобі, напевно, цікаво, яким же чином вдалося цього досягти? DM6 сидів на суворій дієті, щоб спалити зайвий жир, зберігши при цьому всю необхідну м'язову масу. Будь впевнений - твій боєць готовий йти в бій за титул!

Оберіть свого чемпіона!

Знаємо, наскільки це складно - змінювати свої звички. Старий добрий PixArt 3360 або новий зухвалий PixArt 3389? Рішення залишається за тобою.

Перемикачі Huano - безвідмовна надійність

Не дивно, що більшість провідних розробників мишей прагнуть оснастити свої продукти найпередовішими компонентами і технологіями - таким чином можна виділитися з маси середняків. Наш же вибір припав на перевіреного часом топового виробника перемикачів - Huano. Від них ти отримаєш не тільки приємні тактильні відчуття, але і ресурс в 20 мільйонів натискань, хіков і апперкотів (жарт, ми тут все ж про кліки). Щоб ти розумів - це запас на кілька років інтенсивного використання, щоб не було потреби економити на боксерських грушах.

Кабель шнурівка

Одна з наших улюблені фішок DM6 Holey і Holey S - супер гнучкий кабель-шнурівка. Забудь про батарейках, про затримки і переривання, про твердий і загрубілий кабель. Наш «повідець» виключно легкий і майже непомітний. Будь з нами - стань чемпіоном!

Програмне забезпечення. Грай по своїм правилам

Ти педант? Ми здогадувалися, адже диявол криється в деталях. Використовуючи ПО для DM6, ти можеш створити ідеальний баланс між настройками DPI, частотою опитування і висотою відриву (LOD). Обіцяємо, що не будемо судити цей дивний відтінок зеленої підсвітки, якщо, звичайно, сам не попросиш, але повинні попередити, що будемо злегка упереджені.

DM6 Holey дірява, але ціла

DM6 Holey і Holey S є кращими в своєму класі - 69 грам чистої мощі, яку забезпечує сенсор PixArt разом з перемикачами Huano. Те, що ти отримаєш з DM6 - це безкомпромісна якість за найкращою ціною. Не віриш на слово? Твоя нова DM6 набагато ближче, ніж здається - всього лише кілька кліків. Замов її прямо зараз і відчуй «HOLEY POWER», розриваючи з DM6 Holey, на шляху до перемог!

Характеристики

Основні характеристики

Призначення

Для ПК

Застосування
Тип підключення
Розмір миші
Тип датчику
Джерело живлення
Довжина дроту

1,8 м

Інтерфейс
Кількість кнопок

7

Ергономіка
Підсвічування
Роздільна здатність оптичного сенсора миші (dpi)

16000 dpi

Особливості

Частота відгуку: 1000 Гц

Сенсор: оптичний PMW3360

Підсвічування скролла

Позолочений USB-роз'єм

Бічні кнопки: 3 млн натискань

Права кнопка: Huano 20 млн натискань

Ліва кнопка: Huano 20 млн натискань

Максимальна швидкість: 7 м/с

Фізичні характеристики

Колір
Габарити

12,9 x 4 x 6,6 см

Вага

69 г

Комплектація

Миша

Гарантія

Інструкція

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера