Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Вiдео
Відгуків1
Задати питання

Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey)

Код:731672
Є в наявності
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) video preview
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) фото
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) фото
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) фото
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) фото
Бездротові навушники CMF Buds Pro (Dark Grey) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
-9%
Вигода 300 ₴
cashback iconКешбек 28 ₴
3 199
2 899
Колір
Dark Grey фото
Grey фото
Orange фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Потужний звук і жодного шуму

Пориньте в те, що слухаєте і насолоджуйтесь по-справжньому чітким і потужним звуком з висококласними бездротовими навушниками CMF Buds Pro. Вони створені, щоб перевернути ваші враження від прослуховування та пропонують цілу низку передових рішень. Так, гібридне активне шумозаглушення 45 дБ дозволяє прибрати все, що заважає вам чути свою музику з усіма її нюансами. Кастомізований драйвер та технологія ULTRA BASS зроблять звучання більш повним, глибоким, насиченим басами. Зручне сенсорне керування та зстосунок для індивідуального налаштування допоможуть легко керувати всіма функціями. А ємні акумулятори в навушниках подарують вам до 11 годин нон-стоп музики. Відмінний аксесуар для справжнього меломана.

НЕПЕРЕВЕРШЕНЕ АКТИВНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ 45 дБ

Заглушіть усе, що відволікає вас. Завдяки технології Hybrid ANC навушники CMF Buds Pro використовують мікрофони як усередині, так і зовні для приглушення шуму глибиною до 45 дБ.(1) Завдяки надзвичайно широкому частотному діапазону до 5000 Гц вони виявляють та ефективно усувають більше типів шумів. Незалежно від того, перебуваєте ви в транспорті, на жвавій вулиці або у шумному офісі, ви можете повністю поринути в улюблену музику.

ЗНИЖЕННЯ ШУМУ ВІТРУ

Навушники CMF Buds Pro також оснащені спеціальною структурою каналів із двома отворами у верхній частині ніжки для зменшення перешкод від вітру. У поєднанні з удосконаленим алгоритмом приглушення шуму вітру, це створює всі необхідні умови для підвищення чіткості розмов та якості прослуховування.

CMF Buds Pro

РЕЖИМ ПРОЗОРОСТІ

Переходите ви жваву вулицю або просто хочете бути в курсі того, що відбувається навколо, режим прозорості дозволить чути зовнішні звуки, одночасно насолоджуючись музикою або дзвінками.

ЧІТКИ ДЗВІНКИ

CMF Buds Pro — це ще й ясність наступного рівня під час телефонних розмов у режимі hands-free. Все завдяки 6 HD-мікрофонам (3) та технології Clear Voice, яка була розроблена та навчена на більш ніж 20 000 000 моделях шуму, щоб краще ізолювати навколишні звуки. Разом вони дозволяють зробити ваш голос гучним та чітким навіть у галасливій обстановці.

ВСЕ ЗАРАДИ ВРАЖАЮЧОГО БАСУ

Не просто слухайте музику, відчувайте її. Buds Pro використовують спільну роботу апаратного та програмного забезпечення для покращення звучання низьких частот у реальному часі. Зокрема, всередині кожного навушника розташований покращений DYNAMIC BASS BOOST драйвер, який має діафрагму з рідкокристалічного полімеру (LCP) та поліуретану (PU) преміум-класу з високою еластичністю, що забезпечує чудовий та точніший звук. А також високоефективний неодимовий магніт класу N52 та легка звукова котушка HCCAW, що підвищує чіткість середніх та високих частот. Разом з особливою формою камери це дозволяє в результаті зробити низькі частоти потужнішими, низькі середні частоти повнішими, а високі частоти чистішими та яскравішими.

CMF Buds Pro

ТЕХНОЛОГІЯ ULTRA BASS

Підсилює баси в режимі реального часу, розпізнаючи музичні сигнали та забезпечуючи чіткіший басовий ефект. Поліпшіть свій звук, додавши більше низьких та високих частот в еквалайзері застосунку Nothing X.

ВІДМІННА АВТОНОМНІСТЬ

Продовжуйте слухати улюблені треки знову та знову. Найкраща в галузі батарея ємністю 55 мАг у кожному вкладиші забезпечує навушникам близько 11 годин безперервної музики без підзарядки (з вимкненою функцією ANC). Разом із зарядним кейсом цей час зростає до 39 годин. Тому у вас в запасі буде достатньо часу для задоволення музикою протягом декількох днів. А приємним бонусом стане функція швидкої зарядки, завдяки якій достатньо 10 хвилин, щоб подарувати вам від 3 до 5 годин прослуховування.(2)

CMF Buds Pro

ПРОСТОЕ СЕНСОРНЕ КЕРУВАННЯ

Вмикайте та зупиняйте відтворення треків, швидко переходьте до наступної пісні, перемикайтеся між активним шумозаглушенням й режимом прозорості та відповідайте на вхідні дзвінки простим дотиком до навушника. Сенсорне керування дозволить вам легко контролювати всі функції навушників. А функція виявлення навушника у вусі ще більше полегшить це завдання, вимикааючи музику кожен раз, коли ви дістаєте навушник. Налаштуйте все на свій смак у застосунку Nothing X і керуйте аксесуаром зі справжньою легкістю.(5)

ЗАСТОСУНОК NOTHING X

Підключіться до програми Nothing X, щоб максимально ефективно використовувати CMF Buds Pro. Налаштуйте сенсорне керування або перемикайтеся між рівнями шумозаглушення (ANC). Увімкніть режим низької затримки, щоб зменшити затримку під час ігор на смартфоні та переглядати всю потрібну вам інформацію. І все це в одному місці.(6)

CMF Buds Pro

НАДИХАЮЧИЙ ДИЗАЙН

Виразіть свою творчу натуру та індивідуальність за допомогою CMF Buds Pro. Легкість, комфорт, сміливий і позачасовий дизайн роблять ці навушники чудовим аксесуаром для різних користувачів.

НАДІЙНІ ТА ДОБРЕ ЗАХИЩЕНІ

Використовуйте навушники CMF Buds Pro без обмежень. Ступінь захисту IP54 забезпечує їм хороший захист від вологи та пилу у повсякденному житті.(4) У тому числі й під час найінтенсивніших тренувань. Крім того, навушники пройшли ретельне тестування на витривалість, а тому будуть служити вам справді довго.

CMF Buds Pro

1Межа шумозаглушення до 45 дБ є теоретичною максимальною межею. Ці дані отримані у лабораторії Nothing. Фактичний рівень шумозаглушення може змінюватись в залежності від конкретного середовища.

2Покладіть навушники в зарядний футляр і закрийте кришку футляра для заряджання. 39 годин відтворення звуку з повністю зарядженими навушниками та зарядним чохлом, відключеним активним шумозаглушенням, гучністю 50%, форматом AAC та іншими функціями з налаштуваннями за замовчуванням. Дані ґрунтуються на результатах з лабораторії Nothing (25°C). Швидке заряджання навушників Buds Pro здійснюється за допомогою стандартного адаптера або USB-кабелю для заряджання Type-C. Потрібен адаптер 5В 1А або вище. Фактичний термін роботи від батареї залежить від гучності, частоти та тривалості вхідних дзвінків, джерела вихідного сигналу, впливу навколишнього середовища, використовуваних функцій продукту, звичок використання та інших факторів. Фактичний досвід залежатиме від індивідуального використання.

3Три HD-мікрофони на кожен навушник. Технологія Clear Voice застосовується лише тоді, коли мікрофон використовується для запису голосу, наприклад, при відповіді на дзвінок або запису голосового повідомлення, і знижує навколишній шум.

4Навушники Buds Pro були протестовані в контрольованих лабораторних умовах на ступінь захисту IP54 відповідно до стандартів IEC 60529 (міжнародних), але чохол для заряджання не є захищеним від води та пилу. Стійкість до бризок, води та пилу може з часом знизитися внаслідок нормального зносу. Рекомендується уникати використання навушників під час екстремальних видів спорту, щоб запобігти пошкодженню від проникнення поту. Не заряджайте мокрий пристрій та не заряджайте його у вологому середовищі. Не занурюйте пристрій повністю під воду і не піддавайте його впливу будь-яких рідин, крім прісної води, наприклад морської води, хлорованої води або напоїв. Якщо пристрій занурений у воду або динамік намок, звук може бути нечітким.

5Користувальницькі жести необхідно увімкнути на телефоні. Для пристроїв з Nothing OS 1.5.6 і вище це можна зробити в налаштуваннях телефону, увійшовши до інтерфейсу Bluetooth. Для інших пристроїв Android 5.0 і пізніших версій або iOS 13 і пізніших версій ви можете завантажити і встановити програму Nothing X, щоб налаштувати їх. Опції, що настроюються: наступна пісня, попередня пісня, збільшення та зменшення гучності, голосовий помічник і перемикання між режимами шумозаглушення.

6Параметри за замовчуванням визначаються Nothing. Для користувачів смартфонів, відмінних від Nothing, завантажте програму Nothing X для отримання додаткових операцій. Вона доступна для завантаження в Google Play та iOS App Store. Для користувачів Nothing OS всі налаштування та налаштування пристрою вже інтегровані в Nothing OS версії 1.5.6 та вище.

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Випромінювач

Динамічний

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

Кількість мікрофонів: 6

Технологія Clear Voice

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління режимами шумоподавлення

Управління дзвінками

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IP54

Особливості

Android-сумісність

Apple-сумісність

Виявлення у вусі

Microsoft Swift-пара

Світлодіодний індикатор стану заряджання

Швидке підключення до Google Fast Pair

Режим низької затримки

Пошук навушників

Автономність

Ємність аккумулятору

Кожен навушник: 55 мАг

Зарядний кейс: 460 мАг

Час роботи

Відтворення з вимкненим шумоподавленням: 39 годин з футляром і 11 годин тільки з навушниками

Відтворення з увімкненим шумоподавленням / Режим прозорості: 22 години з футляром і 6,5 години тільки з навушниками

Час розмови з вимкненим шумозаглушенням: 21 година з чохлом та 6 годин з навушниками

Час розмови тільки з увімкненим ANC/режимом прозорості: 18,5 годин з футляром і 5 годин тільки з навушниками

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: ANC вимкнена: 10 хвилин протягом 5 годин із чохлом; ANC включена / Режим прозорості: 10 хвилин протягом 2,8 годин з чохлом

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Комплектація

Чохол для заряджання

Навушники

Змінні амбушюри (S, M, L)

Документація

Кабель USB-A - Type-C

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Завантаження

Відгуків