Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White)

Код:729078
Є в наявності
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Бездротові навушники Realme Buds Air 5 (White) фото
Дольки від ПУМБ
Кешбек, привіт!
Слідуй за кроликом
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 26 ₴
2 699
Колір
Blue фото
White фото
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Buds Air 5

realme Buds Air 5 — легкі та стильні бездротові навушники з першою у своєму сегменті системою шумозаглушення на 50 дБ, що робить флагманські функції доступнішими для всіх. Вони поєднують три технології шумозаглушення для досягнення максимального рівня комфорту як під час прослуховування музики, так і під час розмов. Крім того, Buds Air 5 також забезпечують високу якість звуку завдяки дуже великому драйверу діаметром 12,4 мм, динамічному посиленню низьких частот та продуманому дизайну конструкції самих навушників. Тому ви зможете отримати захоплюючі враження від прослуховування улюбленої музики у дорозі. Сенсорне керування дозволить легко контролювати роботу навушників, а ємні батареї та підтримка швидкої зарядки дозволять почуватися впевнено весь день. Дозвольте своїй музиці звучати там і тоді, де ви цього хочете.

Активне шумозаглушення 50 дБ

Завдяки вдосконаленій технології realme Buds Air 5 тепер підтримують активне шумозаглушення глибиною до 50 дБ, що дає можливість насолоджуватися тишею, як ніколи раніше. Використовуючи надпотужний набір мікросхем у поєднанні з двома спеціальними мікрофонами з високим співвідношенням сигнал/шум, Buds Air 5 забезпечують шумозаглушення нового рівня 4000 Гц, не схоже ні на що інше в цьому сегменті. Таким чином ви можете поринути у свій власний світ у будь-який час, навіть у галасливій обстановці. *Дані щодо «50 дБ» - це теоретичні максимальні значення шумозаглушення. На результат тесту впливає тестове середовище та інші фактори.

Buds Air 5

Інтелектуальне адаптивне шумозаглушення

realme Buds Air 5 можуть інтелектуально розпізнавати різні сценарії, наприклад шум у приміщенні або на вулиці. І автоматично регулюють глибину шумозаглушення на основі характеристик різних звуків. При цьому вони вибирають найбільш підходящий для користувача режим, беручи до уваги як комфорт, так і ступінь шумозаглушення. Це допомагає ефективно знизити рівень шуму у повсякденному житті.

Мега великий драйвер 12,4 мм

Порівняно зі звичайними 9-міліметровими динаміками, 12,4-міліметровий драйвер Mega Titanizing може похвалитися вражаючим збільшенням площі вібрації на 89%. За рахунок цього, а також спеціального титанізованного покриття він забезпечує більш об'ємне звукове поле з захоплюючими басами. Тому уся ваша музика звучатиме просто чудово.

Buds Air 5

Динамічне посилення басів

Оцініть глибший звук завдяки технології Dynamic Bass Boost (Динамічне посилення басів). На відміну від звичайного еквалайзера, ця технологія інтелектуально аналізує джерело звуку і динамічно компенсує деякі джерела зі слабкішими низькими частотами і лише трохи компенсує сильні баси вихідного джерела. В результаті забезпечується більш глибокий, енергійний та багатошаровий звук. Крім того, у вас є можливість персоналізувати інтенсивність басів, щоб музика звучала ідеально для ваших вух.

Поліпшене шумозаглушення при викликах

6 вбудованих мікрофонів, новаторські алгоритми AI та технологія шумозаглушення на апаратному рівні поєднуються для інтелектуального виділення та покращення вашого голосу в режимі реального часу. Ця система точно відфільтровує навколишні шуми, роблячи голосові виклики чіткішими, а також забезпечує ясність і плавність мови під час голосового зв'язку в іграх.

Buds Air 5

Велика батарея та висока швидкість заряджання

Час автономної роботи цих бездротових навушників також виведено новий рівень. realme Buds Air 5 оснащені акумуляторами великої ємності, що забезпечують до 38 годин автономної роботи (з урахуванням зарядного кейсу). Це означає, що ви можете прослуховувати музику по 5 годин кожен день протягом тижня, без необхідності підзарядки. Завдяки ж швидкій зарядці, яка здатна забезпечити до 7 годин відтворення всього за 10 хвилин, користувачам не потрібно турбуватися про те, що заряд у навушниках може закінчитися дуже невчасно.

Bluetooth 5.3 та наднизька затримка 45 мс

Buds Air 5, оснащені чипом нового покоління Bluetooth 5.3, забезпечують швидку передачу даних, надійний захист від перешкод та високу стабільність сигналу. А також можуть забезпечувати наднизьку затримку 45 мс в ігровому режимі, забезпечуючи найкращу синхронізацію аудіо та відео для більш плавного ігрового процесу. Крім того, відстань передачі до 10 метрів дозволяє користувачам насолоджуватися плавним відтворенням, навіть коли їх мобільні телефони знаходяться в іншій кімнаті.

Buds Air 5

Google Fast Pair

realme Buds Air 5 підтримують швидке з'єднання за допомогою Google Fast Pair. Достатньо просто вийняти навушники із зарядного чохла і вони відразу підключаться до найближчого зв'язаного з ними Android-пристрою. Крім того, ця функція дозволяє користувачам легко переглядати інформацію про стан батареї навушників.

Інтелектуальне сенсорне керування

Контролюйте відтворення музики та дзвінки простим дотиком до навушників. Це можна легко робити навіть на ходу чи тоді, коли у вас зайняті руки.

Buds Air 5

Водонепроникність класу IPX5

Навушники Buds Air 5 мають клас захисту від вологи IPX5, а тому їм не страшні бризки води та піт, що дозволяє користувачам насолоджуватися прогулянками та заняттями спортом на відкритому повітрі.

Підтримка Dolby Atmos

Насолоджуйтесь захоплюючим стереозвуком Dolby Atmos. Граєте ви у гру, дивитеся улюблений фільм чи серіал чи слухаєте нову пісню знову і знову, Dolby Atmos створить більш реалістичне та захоплююче звучання, і ви можете вибирати відповідні звукові ефекти залежно від сценарію використання.* *Примітка. Функція Dolby Atmos доступна лише на смартфонах realme, які підтримують Dolby Atmos.

Buds Air 5

Характеристики

Загальні характеристики

Вид навушників
Тип підключення
Бездротові з підтримкою роботи від кабелю

Ні

Кріплення
Призначення
Акустичне оформлення

Звук

Мінімальна відтворювана частота

20 Гц

Максимальна відтворювана частота

20 кГц

Випромінювач

Динамічний

Чутливість

107 дБ

Опір

16 Ом

HI-RES AUDIO

Ні

Мікрофон

Наявність гарнітури

Так

Система активного шумозаглушення

Так

Особливості мікрофона

6 мікрофонів

Eксплуатація

Інтерфейс підключення
Довжина кабеля

Ні

З'ємний кабель

Ні

Управління

Сенсорне керування

Функції керування

Управління дзвінками

Управління музикою

Складна конструкція

Ні

Захист від вологи

IPX5

Особливості

Dolby ATMOS

Радіус дії: 10 м

12,4-міліметровий драйвер Mega Titanizing

Технологія Dynamic bass boost (динамічний посилення басів)

Затримка звуку: 45 мс

Автономність

Ємність аккумулятору

Зарядний кейс: 460 мАг

Кожен навушник: 43 мАг

Час роботи

Із зарядним футляром: до 38 годин

Час зарядки

До 2 г

Особливості роботи та зарядки

Порт заряджання: USB Type-C

Швидка зарядка: 10 хв для 7 годин відтворення

Фізичні характеристики

Колір корпусу
Вага

Зарядний кейс: 36,7 г

Навушники: 4,4 г

Комплектація

Інструкція

Кабель для заряджання

Коробка

Пристрій

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера